Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 migros da bavullar var aldım test ettim güzel ucuzlar da.
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 'Esta rubon' markasinda karar kildim, indirimdeymis hepsiburada.com da umarim problem yasamayiz, Tavsiyeleriniz icin tesekkurler.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 samsonite bavul konusunda ayrıştırıcı niteliğe sahip ya. samsonite kullananlardan alışveriş alışkanlıklarına dair profili çok rahat çıkartıyorsun ehuehu.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Kimisi için kalite hayat genelinde, kimisi bazı öncelikli şeylerde oluyor. Sektör ikincisiyle birincisi arasında fiyat farkı %50-60 iken kalite farkının ancak %20 olması klasik bir durum, market skimming dediğimiz şey.
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 kzpmaza said: Esh said: It Hardcase, buyuk, 1/4 samsonite fiyatli, kaliteli Buyuk boyunu 300e almistim sanirim. Bu rengi de guzeldi Ama yesili aldim tabi ki. yeşil? +1 (tu) en büyük boyundan aldım f/p olarak baya iyi kaliteli 2.5kg bide valiz boşken o yüzden aldım ben kalite beklentim yoktu :3
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 abi şöyle düşün, hayatında kaç defa valiz alır ki bir insan? yılda normal insan gibi max 3-4 defa uçuyor olup da süper şanssız seri yakalayıp her uçuşta bavulun orasının burasının kırılmadığını var sayarsak, 2-3 kez falan alırsın heralde. en iyisinden al. samsonite bas geç (tu)
Öne çıkan mesajlar