Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 migros da bavullar var aldım test ettim güzel ucuzlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Samsonite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 'Esta rubon' markasinda karar kildim, indirimdeymis hepsiburada.com da umarim problem yasamayiz, Tavsiyeleriniz icin tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 samsonite bavul konusunda ayrıştırıcı niteliğe sahip ya. samsonite kullananlardan alışveriş alışkanlıklarına dair profili çok rahat çıkartıyorsun ehuehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Kimisi için kalite hayat genelinde, kimisi bazı öncelikli şeylerde oluyor. Sektör ikincisiyle birincisi arasında fiyat farkı %50-60 iken kalite farkının ancak %20 olması klasik bir durum, market skimming dediğimiz şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 kzpmaza said: Esh said: It Hardcase, buyuk, 1/4 samsonite fiyatli, kaliteli Buyuk boyunu 300e almistim sanirim. Bu rengi de guzeldi Ama yesili aldim tabi ki. yeşil? +1 (tu) en büyük boyundan aldım f/p olarak baya iyi kaliteli 2.5kg bide valiz boşken o yüzden aldım ben kalite beklentim yoktu :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 abi şöyle düşün, hayatında kaç defa valiz alır ki bir insan? yılda normal insan gibi max 3-4 defa uçuyor olup da süper şanssız seri yakalayıp her uçuşta bavulun orasının burasının kırılmadığını var sayarsak, 2-3 kez falan alırsın heralde. en iyisinden al. samsonite bas geç (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar