noddle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Arkadaslar, orta buyuklukte bavul almam lazim ama samsonite lar falan cok pahali. Internetten alabilecegim, Tavsiye edebileceginiz kaliteli alternatifler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 north face tekerli akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 saçma sapan renkli modelleri ucuz oalbiliyor iyi markaların onun dışında bilinmeyen markaları elinle yokla sağlam geleni al tıka basa doldurmassan dayanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 It Hardcase, buyuk, 1/4 samsonite fiyatli, kaliteli Buyuk boyunu 300e almistim sanirim. Bu rengi de guzeldi Ama yesili aldim tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Bana da lazım bu ya, ilgiyle takip edicem. Samsonite baktık geçen gün, orta boylarının maymun gibi olmayan bir hardcase modeli Viaport'taki indirimli haliyle 550 TL falandı. Alt markası American Tourister da saçma renk ve desenlerle dolu ve olsa olsa 100 TL daha ucuz, yarı fiyatına sanki de alt marka kasmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 2014 aralikta aldim Bu arada. Oyle cok olmadi simdiye kadar 5-6 kere uctu. Kirik dokuk yok henuz. Olsa da 10 yil garantili sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 samsonite, yılların samsonite'ı. kalietli. ama illa başka markalar da vardır iyi. onun dışında cimrilik edip 2 tekerlikli almak gibi bir hata yapmasın kimse. 4 tekerleğin rahatlığı İNANILMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Anlamsiz pahali ya samsonite. Hani omrun ucakta geciyodur alirsin ultra hafif seriyi gecersin. Ama 2k verilmez bavul takimina yaziktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ben Desa'dan almıştım 200 küsüre, 4. yılın sonunda pert oldu bavul. Bir de küçük tekerlekli bavul alma, yollarımız bozuk haliyle, bavulun altı mahvoluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bende bavul koleksiyonu oldu neredeyse boy boy, en rahat ettiklerim quicksilverdan aldiklarimdi sasirtici bir sekilde http://www.hardcloud.com/uploads/products/WRWBA171-040-FLAM_d_xlrg.jpg su resimdekilerin 4 tanesi var bende, en arka soldaki annemle benim standar bavulumuz oldu ki annem evdeki eski bavullarin cogunu cope atti :P kumas oldugu icin plastik kadar agirlik yapmiyor metal aksami saymassak, abuk subuk kac tane gezide kullandim ve hic yari yolda birakmadilar (bir su sirt cantasinin arkasindaki hasar aldi biraz oda ucaga yetiscez diye tren kovalarken annem tekerlegin olmadigi taraftan cekistirmis), 1 saat gene bu bavullarla berbat bir yagmurda ormanin ortasinda kayboldum ve 2 elimdede biri kocaman biri orta iki bavulla dolasmak zorunda kaldim. hacimleride standart orta boy plastiklerden daha genis fiyat araligina kiyasliyinca, 150 yemi ne almistik o arka soldakini, sagdaki biraz pahalli idi. kotu yani iclerine kiyafet disinda hassas bisi konulmuyor kesinlikle, kirilabilir seyleri kiyafetlerin icine sariyorum hep ama kucuk seyler icin iyi bu. fallout 3 un metal lunchbox u ezildi bu bavul yuzunden falan filan. en buyuk olan long haul modelide tam doldugu zaman 32 kilo tek bagaj limitini zorliyor, 2 kere kontuarda acip azaltmami istediler hani ve o yuklerde evde tartmak pek mumkun olmiyor. ha roxy modelleri resimdeki ama aynilarinin quciksilver versiyonlarid avar renksiz, siyah, karizmatik :P ben usendim aramaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Hardcase candir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kirildi bir kere bizim american touristerdi hemde, bizim yer hizmetleri sagolsun direk pata kute firlattigi icin daha kolay gidebiliyor hardcaseler, medeni ulkeler icin onlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kabine koyabilecegin max buyuklukte al işte markaya takılma cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh said: It Hardcase, buyuk, 1/4 samsonite fiyatli, kaliteli Buyuk boyunu 300e almistim sanirim. Bu rengi de guzeldi Ama yesili aldim tabi ki. hard caselerin kilo problemi yok mu ya? 2-3kg direk kendinden olmuyor mu bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Laurelin said: kirildi bir kere bizim american touristerdi hemde, bizim yer hizmetleri sagolsun direk pata kute firlattigi icin daha kolay gidebiliyor hardcaseler, medeni ulkeler icin onlar :D American tourister samsonite in alt markasi degil mi zaten? Kirilmasi ilginc olmus bak. Ya kilo problemi degigin ici ful 15 kilo oluyo iste. Ama sadece giysi tabi. Sise sise icki olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 pegasus da bizim bi tane sağlam markanın bi tekerini kırdı. direk 3 tekerli geldi bavul. ödemek için de çok uğraştırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 kirilmis valla yesilkoyden, astar olmasa icinde eve zor getirirdik hani nasil becerdilerse yanlarinda bumper olan korumali bavulu kirmayi. ben sirf kiyafetle 32 kiloyu gecmistim buyukte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bavul kullanmıyorum genelde bim poşetine koyar gideirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ben giitiğim yerden kıyafet ve bavul alıp öyle dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 içine ütüsü önem arzeden kıyafet falan koyacaksan o yumuşaklar kötü oluyo... ben bakırköy meydanda bi tane valizciden dandik çin malı ama iyi görünümlü bişey almıştım. çok memnunum ıvır zıvır bütün özellikler var samsoniteta bulunan, hemde samsonite'ın 1/10 fiyatıydı belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh said: It Hardcase, buyuk, 1/4 samsonite fiyatli, kaliteli Buyuk boyunu 300e almistim sanirim. Bu rengi de guzeldi Ama yesili aldim tabi ki. yeşil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Pardon turkuvaz olacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://j1311.hizliresim.com/1h/7/u9b8f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 bir de ucuz bavullarda ağırlık merkezi kontrolü yap devriliyorlar tekerkleri çok içe yerleştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 esh'e renk körü müsün diyecektim denilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar