Seele Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 5600 Euro yok param. Kalksın şu askerlik artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Askerlik. Konuşursam halk askerliktensoğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Seele said: 5600 Euro yok param. Kalksın şu askerlik artık. askerlik tam senlik ortam aslında. bir havasını solusan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 ahah hala askere gidip komutan köpeği gezdirmeyi yontulmak olarak görenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 sizi iki alamancı olarak gönderelim, dizi çekeriz 3 sezonluk asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 yok abi bence siz gidin ben sizi Fox News'ten izliyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 senko said: 5 yıl rahat çıkmaz ZAAAAAAAAAAA vay devrem, geçen yılkiyle gidenler nasıl belli oluyor imamizer said: Silphatos said: gerek yok artık çıkmasın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 senko said: 5 yıl rahat çıkmaz ZAAAAAAAAAAA 87li olmak ilk defa işimize yaradı lan harbi dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Benim askerlik daha canakkalede ya. Bitse de rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 dasBock said: yok abi bence siz gidin ben sizi Fox News'ten izliyim sdfs ben bitireli 4 yıl oluyor ya. fox news yoktu bizim orada, biji news vardı. han diplerindeki sahafçı kürt kardeşlerimle frp muhabbetlerimden başka enteresan bir şey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar