Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2015-2016

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Esnaf said:

şaka maka şampiyon olacak leicester asfjhasf.vardy ve kane ikilisini avrupa şampiyonasında izlemek baya zevkli olacak

ben hala tökezleyeceklerine inanıyorum
Mesaj tarihi:
15 Şubat'ta "Tottenham 2-9 Nisan haftasından 4 puan çıkarırsa şampiyon olur" demiştim. Ki çıkardı dün akşam. Bir tek Chelsea maçları kaldı zorlu sayılabilecek. Leicester da kalp krizi geçirte geçirte topluyor puanları şu an. Pozisyon vermeyen müthiş savunma falan pek yok maalesef. İnşallah Leicester olur ama 7 puan farka rağmen Tottenham'ın tecrübesi, yeteneği ve fikstür avantajıyla şampiyon olabileceğini düşünüyorum
Mesaj tarihi:
Leicester'ın durum peri masalı harbiden ama ben de Tottenham olur diye düşünüyorum. Kane, Dier, Alli, Rose, Walker gibi öz-ingiliz gençler ile milli takımın da önü parlak artık Tottenham'ın yükselmesi ile.

Pochettino harbiden müthiş teknik direktör. Ranieri'nin de çalıştırmadığı üstdüzey takım kalmadı özellikle İtalya'da, bir kez şampiyon olamadı, kariyerinin ilk şampiyonluğunu Leicester ile yaşarsa değişik olacak
Mesaj tarihi:
kaç haftadır melekler koruyor gerçekten, rakiplerin kaçırdığı goller fenere karşı kaçırılmış olsa gezi 2 çıkmış, hükümet düşmüş fikret orman darbe ile hükümetin başına geçirilmişti çoktan. dün akşam puan kaybetseydi totnım %100 bitmişti derdim ama bakalım şimdi neler olacak
Mesaj tarihi:
raineri dün ağlıyordu zaten şaka maka bu takımlar premier ligde şampiyon olmak kolay iş değil, mahrezmiydi ne bu adam takıma gelmeden önce rugby kulübü falan sanıyordum demişti.
Mesaj tarihi:
valla çatır çatır maç oluyor, o yüzden açıp bişey yazası gelmiyor insanın :D 5dk bakmasan da bişey kaçırdıgın derbiler gibi değil maç.

liverpool savunması leş ayrıca, kaçan her adam gol oldu lel.

ayrıca dortmund'da ne ciğer varmış maçın başından beri rakip sahada basıyor adamlar, oyun kurdurmuyorlar

lel 2-3 oldu
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...