Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 oldum galiba var mı başına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 nasıl anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 2 aylık ufacık bebekken olmuşum ameliyatını raad ol bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 gugıldan bakmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 şişkinlik var sağ tarafta ve ağrı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 fap fap yaptıktan sonra ağrı devam ediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 6 yaşındayken olduydu. sinirlenince ve kendini sıkıp kanı başına doğru pompalamaya çalıştığında orası da şişiyor mu? çok basit apandist benzeri ameliyatla alıyolar sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Benzer bulgular varsa olabilirsin: https://www.youtube.com/watch?v=_RzqPJkbvvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Benim de sabah kalktığımda kasıkta bir çekme oluyor, kiloya bağlıyorum ama... Hep olmuyor, arada bir, yürüyemiyorum bi 5 dakika sonra açılıyor... Bununla ilgisi var mı acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 İlkokulda olmuştum ameliyatını. Git aldır yarım saatlik operasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 neyi aldırcam olm iç organlarım dışarı çıkmış karı boşluğumdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sağ tarafsa apandisit de olabilir, hala FORUMA soracağına kalk doktora git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Cok mu zorladin agir mi kaldirdin nedir? Oturdugun yerde fitik olman cok ihtimal dahilinde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 photographer said: 6 yaşındayken olduydu. sinirlenince ve kendini sıkıp kanı başına doğru pompalamaya çalıştığında orası da şişiyor mu? çok basit apandist benzeri ameliyatla alıyolar sanırsam Ben de 5-6 yaşlarında olmuştum kasık fıtığı ameliyatı. Dikiş izleri bir ömür geçmedi ama karizma katıyor güzel yerde XXXX ashdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 geçmiş olsun uzun adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 çok yüklendim ;;;;;;;;)))))))) pazartesine randevu aldım zaten ya da burda başına gelen var mı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 2 sene önce ameliyat oldum kasık fıtığından, kolay bir ameliyat, kendi kendine iyileşmiyor ve kötüye gidiyor zamanla o yüzden erkenden ameliyat olmakta fayda var. nedeni de vücut içi basınca dayanamayan zayıf kasık bölgesinde oluşan yırtık ve burdan dışarı baş veren bağırsağın oluşturduğu şişkinlik. her yaşta olabiliyor, ani hapşırmalar, yiyip içip sıçmayıp vücut içi basıncını artırmak, ağırlık kaldırırken abanma falan bi sürü nedeni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 iyileşme süreci nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 sik gibi yaşayıp rus romanlarındaki gibi fakir hastalığıyla öleceksin lan gerçek bir kaybedensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 aynı yerde benim de ağrılı şişik vardı ya lenf şişmiştir yada kasık fıtığıdır dediler sonra ağrısı geçti baya bir süre şişkinlik kaldı, şimdi o da yok fıtık değil muhtemelen ama iki farklı doktora göstermiştim ikisi de elleyip öksürttü falan oo fıtık muhtemelen dediler, 3 ay sonraya ultrason günü verince gitmediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Sparkcaster said: iyileşme süreci nasıl rahat, ağrısı sızısı yok gibi. kasıktaki açılmayı bişeyle kapatıyolardı onun hissiyatı falan bile geçiyo 1 ay içinde. ağırlık kaldırmıcan o süre içinde, sert hapşurma vs yapmıcan, ıkınmadan sıçıcan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Abi siz simdi gotunuzden bagirsak ciktigini mi ima ediyosunuz. Resmen stupid design iz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Ameliyat dedi doktor Kasık gotte mi yankı aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Esh said: Abi siz simdi gotunuzden bagirsak ciktigini mi ima ediyosunuz. Resmen stupid design iz ya gotten bagirsak cikar tabi abi.. rektal prolapsusu var..normal birsey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Sparkcaster said: Ameliyat dedi doktor Kasık gotte mi yankı aq abi ne desin baska..acip dikicek iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar