NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Merhaba arkadaşlar. Ofisimde masaüstünde duracak sürahi arıyorum. Kendi masasında yada ofisinde kullanan var mıdır? Genellikle 1 Lt sırma su şişesi kullanıyo millet. Masada güzel duracak aynı zamanda 1 Lt civarında olacak bişey bakıyorum. Google'a inandım ama standart şeyler çıkıyor hep. Tavsiye pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ben de böyle dertlerim olsun, bunlara kafa takayım istiyorum pfff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 direk şekil bir termos + buz yapsan? tupperın büyük boy sulukları var birde. illa bardaktan içicem diyorsan gezsen yarım saat değişik bir şey bulursun. ankaradaysan sitelerde orijinal diye bir mağaza var, git bak bul direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 paşabahçe bu güzel ehh bu da hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 https://i5.walmartimages.com/dfw/dce07b8c-38f8/k2-_df49792d-44d7-49c7-9c78-a0dafc8bf815.v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 gir pasabahceye, begendigini al cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ayrıca 1lt'lik Erikli Pet Şişeler de çok şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Yakında tuvalet kağıdını nasıl nerden alsam diye soracaksınız nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 @sunthewitch cookplus olan güzelmiş. Kurukafayı bende gördüm elim çok gitti almak için ama bizim ofiste olmaz :) @aquila paşabahçeyi gezdim, haddinden fazla klasik şeyler var. Amacım hem kullanışlı olsun hemde kroluk mertebesinde gezmeyeyim. Ofiste karaf almış su içiyo demesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sunthewhich said: paşabahçe Bunu kesınlıkle alma kapak arasındakı plastık durmadan cıkıp ıcıne dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Tuvalet kağıdı erir mi tıkar mı? Özellikle alaturka tuvaletlerde. Tuvalete çöplük neden koyulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 tuvalet kağıdı demişken arkadaşlar, boyalı ve parfümlü almayın göt kanseri yapıyor. bilgi kesin yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Catze said: Yakında tuvalet kağıdını nasıl nerden alsam diye soracaksınız nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 allam derde bak. iş yerinde kullanacağım sürahinin estetiği dünyadaki son derdim falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ofiste masanin uzerinde surahi varsa, seklinin nasil oldugu onemli degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 sunthewhich said: boyalı ve parfümlü almayın göt kanseri yapıyor. bilgi kesin yerden. got kanseri derken ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 fenn said: Tuvalet kağıdı erir mi tıkar mı? Özellikle alaturka tuvaletlerde. Tuvalete çöplük neden koyulur Tuvalet kağıdı yeri geldiğinde tıkayabilir. Örnek olarak tuvalet kağıdını kalın rulolar halinde atıp toptan sifonu çekersen veya ortasında karton ile birlikte atarsan tıkar. Yukarıdaki tıkama mevzunu yapma diyede çöplük konur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Arkadaşlar buna neden bu kadar takıldınız anlamadım. Masa başı çalışan çoğu çalışan, sebile yakın değilse mutlaka sürahi,mug,bardak,şişe vs kullanıyodur. Evet şu damacana şekilli su şişelerinden de alabilirim fakat kullanan arkadaşlar varsa "ben bundan kullanıyorum memnunum" tadında tavsiye istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Biz sürekli 0,5 pet şişe kullanıyoruz, bitince at yenisini aç. En son ne zman bardaktan su içtim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Yeni ruloyu takan kişi eskisini gider çöpe atar gelir. Sırf rulo için çöpe gerek yok. Ayrıca hayvan gibi kağt kullanıp tuvaleti tıkamak nasıl beceridir anlayamıyorum ve çöplere uzaylı gibi bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 akşam yatmadan temel tuvalet eğitimimizi de aldık, bir kez daha sağol paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Öyle ayrı gayrı olmaz şu en ideali İllaki bana özel diyorsan; şunun sürahili versiyonu güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 "Masada güzel duracak" said: Hmm Bu nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar