kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 At eti satan restoran ve markaları açıkladı http://www.tarim.gov.tr/Lists/Duyuru/Attachments/350/Kamuoyu_Duyurusu.pdf Birinci grupta taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen ürünler İkinci grupta ise laboratuvar analizleri sonucunda sağlığı tehlikeye düşürebilecek şekilde içeriğinde ilaç etken maddesi tespit edilen 40 parti ürün açıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Abi o ne kadar sucuk/salam her ne etiyse. İğrendim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 o 10x sucuklu tost neydi ya insan mı yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bilindik biyer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 hışım börek ahadsf çılgın gibi yiyorlar bi de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bereket et /fatih yazmış bereket döner var caddede ama her şube ayrı almıyordur ki eti taşşak karıştırmış kıymaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ankara'da konyalı hacı usta, sakatat katıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 geçenleri de yazsalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 oo çakmak pide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Koç yumurtası, böbrek vs lezzet için katılıyor. Koç yumurtası inanılmaz lezzetlidir. Kıymaya böbrek, kalp katmak çok lezzet katar. Sadece yalancılıktan ceza almaları yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 o nasıl bir tost lan, 1kg sucuk atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 slovenyada özellikle bulup gitmiştik at restoranına, horseburger yemiştim mesela ben. Tabelasında da koca at vardı restoranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 ömrümde duymadığım markalar vardır tabi normaldir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://data3.whicdn.com/images/132612298/large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Su son sayfadaki uğurlu şarküteri kendi ickisini mi uretmis ne olmus orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Karaköy hype'ı baltazar var la listede. Galiba o yani. Bok gibiydi zaten beter olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ankara Mangal vs olmasi oldukca keyif verici iyi ki oralardan yemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Restoranın biri at eti var derse girin yiyin beyler,içerdiği glikojen sebebiyle diğer etlere göre baya tatlı,yemesi keyifli eti oluyor.Baktım ama benim çevrede satan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 abi ben de yedim at eti Yakutsk'lu arkadaş getirmişti çok güzel bence yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Kaçak at eti koyan adam da zaten glikojeni bol olanından koyuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Büyük firmalara dokunulmamış gene.Ülkedeki tavuk etlerinin yüzde 40 a yakınında salmonella çıkıyor ama bir tane firma listede yok,ihracatımıza darbe vurulmasın aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 siz niye bi bitemediniz ya. her böle topik açıldığında gelip at eti şöle at ati böle. hangi şartlarda kesildiği belli olmayan (kaçak sonuçta) hasta hatta ölmüş hayvanların etleri satılıyor . zaten kesim için yetiştirilmiş hayvanlar değil hiçbir kontrolden geçmiyor. yeminle ete bok karıştırmışlar denilse patiden ama bok çok güzel bişi diyen birisi çıkar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 bi kaç yere baktım ankarada insanlar hemen foursquareden mekanlara yorum yazmışlar yemeyin burdan vs diye.sdfsdf bu listedeki mekanlar direkt kapatsınlar dükkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 let the linc begin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar