akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Buradan almıştım Bana BaaL Kendi kimligini göndermişti asıl hesap sahibinin degil . Dolayısı ile kimlik vermiyecem hesabı üzerime gecirmiş ama hic girmemiştim. İlgilenen varsa makul bir fiyata satılık . Siz belirleyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 lel kimlik vermeyecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 İkinci değil, (en az) üçüncü el yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ya olm ben ilgileniyorum da şimdi 3 mü 4 mü sahibi sensin şidmi adam çıkıp geri alırsa hesabı napcam ben keklik gibi ya bunu çözelim ben alıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Dediginizin cevabını, nasıl geri alıcagını bilmiyorum . Ben Baal dan aldım . Aldıgım gün hesabı adıma degistirdim bende birtek gizli soru cevabı var birde baal ın kendi kimligi Oyuna hic girmedim Zaten kendi 2 ayrı hesabım vardı . Ama bu saaten sonra da wow oynayacagımı düşünmüyorum. Baal gördügüm kadarı ile dürüst bir satıcı . Ama Asıl hesap sahibini bilmem tanımam . Ne baal ın kimligini ki onu zaten yırtıp attım Ne de kendi kimligimi veririm . Bu şekilde alan olursa düşündügüm fiyat 40 TL İlan belirtildigi sartlar üzerine satılıktır . Alan bu şartlarla alır . Daha başka yoruma soruya gerek yok . ALmak istiyen özelden mesaj atsın . 40 tl makul bir fiyat sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 tamam olm kızma öm attım zaten. ayrıca avukatım olm ben zorla kimlik isteyecek halim yok telefon alırız baalın da telefonunu alırız bi şekil bi durum olrusa ben sana yada baal a baal da kimden aldıysa onu arar ulaşır bi şekil çözeriz diye düşünüyorum. fiyat uygun bana dur öm ye geçelim burası kastı :) ben seni biliyorum zaten archeage konusundan falan hayvani monitörün falan vardı yanlış hatırlamıyorsam dur dur öm ye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 tarafımca alınmıştır. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 yuh lan ne ara adama öm attım 15 dakka önce. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Yav 40 liraya alan adam bot falan açacaktır anca, git temiz temiz bir account al azıcık fazla veriver, ya da başlama. Kursağında kalacak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Rasmon said: tarafımca alınmıştır. teşekkürler. asosyal hayata hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 hahah yok lan şaka trollüyorum wowla mı uğraşıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 rasmon çok pis trolledi beni allah var şimdi yalan söylemiyim. ama dur sen duuur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 GokTuRK adına ayrılmıştır ALmazsa tekrar satışdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Sayın GokTuRK Yogun iş temposu yüzünden alamamıştır 40 TL Satış belirtilen şartlarda günceldir. Fİyat da teklif edebilirsiniz . sigara icmiyorum malbuş lütfen teklif etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 içmiyosan daha iyi işte sonra o malbuşlarla neler neler alırsın burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 akirafes said: Sayın GokTuRK Yogun iş temposu yüzünden alamamıştır 40 TL Satış belirtilen şartlarda günceldir. Fİyat da teklif edebilirsiniz . sigara icmiyorum malbuş lütfen teklif etmeyin. 2x Tuborg Gold kurtarmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 ilan kapıtılınabilinir . İşlem tamamlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar