Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Bütün gün resmen alt karakterleri götürüp park etmekle geçti :p bir yığın kutu , 2-3 level aldım :D 3-4 güne bütün karakterler 100 olur kutularımada giderim eaeuehae , yanlız milletin hepsi gidip afk olursa kim öldürüp stageleri atlayacak değil mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 valla ben de çatır çatır alt kasıyorum bu yolla teşekkürler burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Ben kasabilene kadar fixlenecek :/ Hıaaaaaaaa ufff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 abi nedir kasma mevzusu banada bir anlatırmısınız? sıfırdan char açıp invasionlara falan mı sokuyosunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Sıfırdan açınca ulaşım zor da flying olan altlarla çatır çatır kasılıyor. Hafta içine fixlemeseler de iş yerinden kassam şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 bugune kadar hep kutu almıs biri olarak, oyunu en fazla birkac ay casual oynayacak olacagımdan acaba bu sefer cdkey mi alsam diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Fransuxa said: abi nedir kasma mevzusu banada bir anlatırmısınız? sıfırdan char açıp invasionlara falan mı sokuyosunuz nedir? şahsen level 85 üstü bir sürü karakterim olduğu için onları kasıyorum ben invasion olan bölgede bulunman yetiyo xp gelmesi için ve her stage'de xp alıyosun bu gidişle hepsi 100 olucak zaten, daha fixlemezlerse bi gnome hunter açar onu da 100lerim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 kasma olayı nasıl oluyor, başka realmlere mi geçiyoruz bizim realmdeki invasion bittikten sonra? atıyorum stage 1 e giriyorsun, stage 3 çıkıyor. o zaman bitip yeniden başlaması için o realmde mi bekliyoruz nasıl çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 hmm xrealm ile stage 1 den girdim ama exp gelmiyor hiçbir phasede :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Hotfix yemiş olabilir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 evet gir çık falan yemiyor malesef, bi kere xpyi aldın mı bi daha alamıyosun ama işte birden fazla karakteri sıra sıra götürüp levellıyorum yani havada asılı durarak, çok şeker bence bi de bildiğim kadarıyla invasion süreleri de sıklaşıcak gittikçe, bu hafta 2 saatte 1'e düşücek diye biliyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 internal cd falan mı var acaba exp almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 tbc contenti skipleyemezsem bütün altlar low level kalacak çünkü oyunu silecem asdasd 60 dan itibaren direkt leveling duruyor o korkunç outlands yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 şeker bi mage bulup shrine'a portal açtırcan gerisi geliyo zaten asd bi tek horde için dun morogh'a gitmek biraz sorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Sadece hellfire'da 67 falan oluyor level yav 2 2.5 saatte, dungeonlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Invasions should now provide XP on stage completion to characters under max level. Daha yeni hotfixle eklemişler. Kaldirmazlar bunu. En kötü ihtimalle baya nerflerler o da olmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 toggie said: bugune kadar hep kutu almıs biri olarak, oyunu en fazla birkac ay casual oynayacak olacagımdan acaba bu sefer cdkey mi alsam diye dusunuyorum. kutulu al sonra pişman olma ben wod ve cata kutulu almadım şimdi diğer kutuların araları boş kalıyor. sürekli keşke alsaydım diye yakınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Yok ya adamların umurunda değil bu saatten sonra 100 olmuşmusun olmamışmısın, heriflerinde işine gelir daha uzun süre yeni contentde takılırsın :) Düşük levellara her stage 1 level veriyor sanırım, gittiğim bölgede bekleyenlere bakıyorum :p xp dışında item sorununuzda kalmıyor zaten orasıda bonuz, kutuları isterseniz hemen açıp lvlınıza göre çıkan eşyaları kullanıyorsunuz yada bizim gibi lvl 100 olim sonra açim derseniz 100 olana kadar bir yığın kutunuz olur :) Biriken nethershardlar ilede ring/neck gibi şeyler alınabiliyor. Bu leech gibi görünebilirde oradaki gruplara zararınız yok, moblara dokunmaya mecbur olsanız hp'si artardı mesela o zaman sorun olurdu böyle anca bölgede bulunman yetiyor. Hatta muhtemelen zevkine yeni karakter açim derseniz o bölgede oynanılmaz çat çut level geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Heirloom varsa takmayı unutmayında, muhtemelen oda boostluyordur. heirloomların 100 e çıktığını unutmuşum şimdi taktım onlarıda ehaue 55900 veren xp 84600 e çıktı Son stage 83000 den 126900 e = 380k xp mis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Bu arkeoloji ne işe yarıyor ya kasalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 benim ui bok oldu tepeden görünüşe geçti karakterin sadece saçlarını görüyorum ui resetledi yinede düzelmedi. açtım kapadım nasıl düzecek bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 WTF folderını silmeyi (veya masaüstüne taşımayı falan) denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 her stage 30% fln veriyor 45% exp bonus ile internal cd ne kadar ama onu anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Darksun said: Yok ya adamların umurunda değil bu saatten sonra 100 olmuşmusun olmamışmısın, heriflerinde işine gelir daha uzun süre yeni contentde takılırsın :) Düşük levellara her stage 1 level veriyor sanırım, gittiğim bölgede bekleyenlere bakıyorum :p xp dışında item sorununuzda kalmıyor zaten orasıda bonuz, kutuları isterseniz hemen açıp lvlınıza göre çıkan eşyaları kullanıyorsunuz yada bizim gibi lvl 100 olim sonra açim derseniz 100 olana kadar bir yığın kutunuz olur :) Biriken nethershardlar ilede ring/neck gibi şeyler alınabiliyor. Bu leech gibi görünebilirde oradaki gruplara zararınız yok, moblara dokunmaya mecbur olsanız hp'si artardı mesela o zaman sorun olurdu böyle anca bölgede bulunman yetiyor. Hatta muhtemelen zevkine yeni karakter açim derseniz o bölgede oynanılmaz çat çut level geliyor :D moblar zaten senin level aralığına göre gözüküyor mu çıkıyor mu bilmiyorum ama bana hep denk geliyor. sıkılırsam kesiyorum 3-4 tane işte mob başına 250 ile 1500xp arası veriyor yine. çok hızlı kasma yöntemi değil ama yatıştan sıkılıyorsan gidebilirsin de böyle. uçma yok ben de 50lvl karakterim açayım da akarım sonra sıkıldım böyle gitmemekten karşı tarafa falan asfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 axedice said: Sıfırdan açınca ulaşım zor da flying olan altlarla çatır çatır kasılıyor. Hafta içine fixlemeseler de iş yerinden kassam şöyle aynen ya level 60 öncesi kasılmaz böyle gidene kadar bitiyor zaten event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar