samaella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 g2a 98tl diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 g2a ve durmaplay 29-30 ağustos teslimat yapıyolarmış. battle.netten aldım direk açtım demon hunterı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Bu invasionlar harikaymış ya lvl 92 karakteri getirip afk oluyorsun, millet kesip biçiyor 4 stage sonunda 2 chest, nethershardlar ve stage başına xp alıyorsun. Karakterin xp barı zaten 600k da, 4 stage toplam 251k xp verdi, gidip afk olup lvl alın ayrıca chesti açarsanız lvlınıza göre reward çıkıyor. Chestleri biriktirip lvl 100 de açıp bütün gear ve weapon u alacağım mis :D 4 saatte bir 2 tane invasion yapabiliyorsunuz ama yinede çok zahmetsiz valla ahah 90-100 arası başka türlü kasamayacağım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 45 lvl karakter götürsem oluyor mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 tunch said: g2a ve durmaplay 29-30 ağustos teslimat yapıyolarmış. battle.netten aldım direk açtım demon hunterı ben 4-5 gün önce durma'dan aldım direkt yolladılar. bitti mi acaba o keyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ben de battle.netten aldım valla, o kadar ucuza satıyor diyolar battle.netten daha fazla para. deluxe aldım bir de binek falan var diye, o bile daha ucuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 DarKRideR said: 45 lvl karakter götürsem oluyor mu mesela? Oluyor sanırım, ama ne kadar hızlı onu bilmiyorum, birileri her stage 1 level verebiliyor dedi mesela. 4 saatte 2 invasion var işte, 7-8 level eder mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 pm atmışım asdfsd dungeon ile kasıyorum diy ehiçbir yer açık da değil nasıl götüreceğim karakteri gerçi :D neyse deneyeyim bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 stage başına 85k geliyor sanırım, 6 stage 1 lvl gibi.. 90lvlda. binek varsa ana şehirlere hs yap oradan uçarak gidersin 4 5 dakikada varılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 abi sağolun valla. 76 mage im var. tek invasion de 13 bar doldu. böyle böyle legion a kadar kasarım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 bende de 90 iki karakter vardı, şimdi dönüşümlü abanıyorum :D 2 3 günde 100lerim bari alt olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 eheh bir alt'dan diğerine geçiyorum, kasalarıda 100 olunca açacağım işte. Full zırh ve silahda çıksa oh mis :) nethershardlarlada neck/ring felan alırız. Rahat olan kısmı git karakteri park et , afk ol ne yaparsan yap gel al karakterini diğer bölgeye götür hehe. Bu arada 3 stage başı 55k kusur , son 4. stage e 85k mı ne veriyor, her stage 85k değil yani :D ama olsun mis gibi zahmetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 DarKRideR said: pm atmışım asdfsd dungeon ile kasıyorum diy ehiçbir yer açık da değil nasıl götüreceğim karakteri gerçi :D neyse deneyeyim bi 6 tane bölge var çoğu çok yakın, azhara, barrens xroads var mesela diğerlerde Tarren mill, Dun Morogh (ironforge aşağısı), Tanaris (gadgetzan) birde westfall var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Artifact power kasmaktan altla uğraşamayacaksınız abi ne uğraşıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Elimizin altında olsun, duruma göre main yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 altları eninde sonunda 110 yapacağız , bare 100 olup gearı vs hazır olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ulfang said: Artifact power kasmaktan altla uğraşamayacaksınız abi ne uğraşıyosunuz. expansion ilerledikçe altlara yer açılır illa , ilk başlarda olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 artifact power olayını fazla abartmayın ya. yolda kesdiğin mobdan bile item ı çıkabiliyor. basıyorsun 20-50-100 power veriyor itemına göre. eğer alt çarlada gidiyim şuraları kesiyim mantığında isen her şekilde kasılır 2 yıl var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Artifact güçlendireceğim diye grind yapacaksak çoğu adam bir kaç ayda bırakır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 ulfang said: Artifact power kasmaktan altla uğraşamayacaksınız abi ne uğraşıyosunuz. garrison gelmeden önce de böyle diyolardı döşedik altları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ya bence artifact power'lardan ziyade artifact skin'leri sıkıntı olacak. "Hidden artifact skin'le 200 dungeon yap" gibi achievementlar var. Onlar da acc. wise olurlar gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 alt her daim lazım da bazi levelleri bu artifact için 2m falan istio sanırım sonlara doğru.. Neyse grind severiz kasarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Ben de seviyorum grind yapmayı. Vaktiyle TBC'de Consortium rep.i farmlamak gibi hobilerim vardı. Her karaktere kasıyordum grind'le kasılabilen repleri ssşdlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 emre3877 said: artifact power olayını fazla abartmayın ya. yolda kesdiğin mobdan bile item ı çıkabiliyor. basıyorsun 20-50-100 power veriyor itemına göre. eğer alt çarlada gidiyim şuraları kesiyim mantığında isen her şekilde kasılır 2 yıl var sonuçta Duz Moblar 10-20 lik item veriyor. O da cok sık değil. (Su anki betaya gore) Rare'lar 100luk verebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Darksun said: DarKRideR said: pm atmışım asdfsd dungeon ile kasıyorum diy ehiçbir yer açık da değil nasıl götüreceğim karakteri gerçi :D neyse deneyeyim bi 6 tane bölge var çoğu çok yakın, azhara, barrens xroads var mesela diğerlerde Tarren mill, Dun Morogh (ironforge aşağısı), Tanaris (gadgetzan) birde westfall var. 45 lvl karaktere 128K Exp geldi. Keriz exp'i resmen asdfasdfdsa Bunu yapayım ben ya arada harbi çok tatlı yağıyor exp. kutuları da bankaya atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar