Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

paradoksalkedi said:

Tüm sorunu bir tane mobilty talentinin base olması mıydı? wat?

PvE'de hala bottom dps ama sanırım

Dalga gecmis ahauahau, steed hala saka cunki pvp de ozellikle ama su degisiklikle pve mobility kurtardilar azicik, movement olan encounterlarda agir failliyordu paladin

Steed 3sn ve snare, root vs yerseniz bosa gidiyor, ayni sekil blessing of freedom dispellenip purgeleniyor, emancipate bunun icin koymuslardi vaktinde. Paladinin gene tek slowu hand of hinderance da dispelleniyor cok rahat ve korkunc cd var

Steedi baseline vermemeleri sivama kismi idi neyseki onu duzelttiler, prot ta yeni hali ile guzel cd oldu iste %20 ek reduction, eski cd umuz daha iyiydi hani dp 30sn cd %40 spell mitigation yada glyph ile %20 all oluyordu. Buda 23sn cd, 2 chage 3sn %20 mitigation oldu. Prot palanin tank rotasyonunda artik at cikarip vurmasini gorucez ehueheu

Mah class fantasy
Sosyal ağlarda paylaş

monk cok tatsiz bir class ya hic bakamadim

bide warriorlara bok atilmis lel, paladin warrior kardestir. odyn ile valhalla da takilicak warriorlar hadi hepsini gectim

https://41.media.tumblr.com/929b9dcf465fb2594590a832712fe76b/tumblr_nb0965pZDW1tkbykqo1_1280.jpg

arms artifacti broxigarin baltasi olmaliydi ama ashbringeri bile oyuncuya gozunu kirpmadan veren blizzard dunyayi cleavelemeyelim diye korktu veremedi
Sosyal ağlarda paylaş

Arms'a verilebilir de

Dw 2H baltalar Fury'de sırt arkasına atınca (unsheathe) tepsi gibi duruyor. Hele balta 2 taraflı ise görüntü iyice komik oluyor.

Anca fury'nin Dragonslayer's Edge'i var balta görünümlü.
Bir orc warrior olarak dertliyim zaten kaç exp'dir sword/mace kullanıyoruz.

Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

monk cok tatsiz bir class ya hic bakamadim

bide warriorlara bok atilmis lel, paladin warrior kardestir. odyn ile valhalla da takilicak warriorlar hadi hepsini gectim

arms artifacti broxigarin baltasi olmaliydi ama ashbringeri bile oyuncuya gozunu kirpmadan veren blizzard dunyayi cleavelemeyelim diye korktu veremedi

valla o konuda bende dertliyim hatta sirf bu yuzden arcane mage oynıcam fire yerine Felo'melorn gibi defalarca eline verilmiş bi artifacti kullanmam ben abi o ne oyle:D
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada prot paladin bir numarali bg troll oldu su degisiklikle asdfdaf

honro talentlardan biri steedin durationi 4sn yukseltiyor ve butun snare vs immune yapiyor ustune TRAMPLE veriyor sdaffsda

22 saniyede bir cd lari basip dusman satihlarina ALLEAAAAH diye girip milletin havada ucusmasini izliyorum asdfdsaf

https://www.youtube.com/watch?v=sL9vUjm2mIE
Sosyal ağlarda paylaş

ya bir de, aynı battle.net hesabına ikinci wowu alsam raf için arkadaşla, diğer hesaptaki mountları kullanabiliyor muyum? sırf mountlar ve toylar önemli valla, karakterler umrumda değil.

kujo123 said:

ya arkadasa bı tane almamız lzm legion ben kinguinden almıstım ama baktım fıyat artmıs nerden buluruz 105-110 liraya?

ucuza bulursan bana da söyle abi ben de hala almadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir sorum olacak, raidlerde falan diğerlerinin attığı büyü efektlerini kapatmanın bir yolu var mı? Dün raide girdim, kafam ütülendi, o kadar çok büyü var ki, warlock atıyor, mage atıyor, boss atıyor, ben atıyorum, bir ara öyle bir oldu ki kendi karakterimi kaybettim ekranda. Gözlerim ağrıdı açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

Esrk said:

Benim bir sorum olacak, raidlerde falan diğerlerinin attığı büyü efektlerini kapatmanın bir yolu var mı? Dün raide girdim, kafam ütülendi, o kadar çok büyü var ki, warlock atıyor, mage atıyor, boss atıyor, ben atıyorum, bir ara öyle bir oldu ki kendi karakterimi kaybettim ekranda. Gözlerim ağrıdı açıkcası.

warhammer online'da vardı o ama wow'da yok malesef, keşke getirseler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...