Proflar nasıl sıfırdan başlıyor?
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Legion Ana Konu
bildiğin sıfırdan kasıyorsun
bir önceki exp de 300 de bittiyse 301'e çıkartmıyorsun.
0'dan başlıyor.
bir önceki exp de 300 de bittiyse 301'e çıkartmıyorsun.
0'dan başlıyor.
nasıl yani abi, sıfırlanıyor ve yeni haritalarda mesela skinning yaparak 0-100 mü kasıyoruz?
peki eski haritalara gidip skin yapamayacak mıyım?
peki eski haritalara gidip skin yapamayacak mıyım?
sıfırdan train edip başlayabiliyorsun legion proflarına diye gördüm ben beta videolarından.
önceki expleri kasma olayını kaldırmışlardı.
önceki expleri kasma olayını kaldırmışlardı.
https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/template_resource/6AE46YW9LEG91469831832682.pdf
part 2 okumak ısteyenlere
part 2 okumak ısteyenlere
maiev
bu maive valla malın onde gideni zamaninda illidan icin yaptiğini simdi guldan için yapıo çok komik ya
maiev fetocu ya, darnassusta yaptigi darbe tesebbusunden sonra nasil elini kolunu salliyarak geziyor cok komik :D
şu an leatherworking 700se mesela legiona girince ilk recipeleri train edip başlıcaksın crafta. ama sıfır dan başlasan da legion recipelerini alıp craft etmeye başlıcaksın.
Retri gerçekten rezil durumda değil mi ya? :(
Steed artık talent değil baseline oldu, retri de talentladığında 2. charge ı alacak. Paladin artık baya iyi yani tüm sorunları çözüldü. Gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz.
vat
Tüm sorunu bir tane mobilty talentinin base olması mıydı? wat?
PvE'de hala bottom dps ama sanırım
PvE'de hala bottom dps ama sanırım
ret pala ne ya
guitar hero gibi bişi ışığı yanan tuşa basıyosun sdf
guitar hero gibi bişi ışığı yanan tuşa basıyosun sdf
Geçen bir addon gördüm ayni guitar hero gibiydi lan. Şerit üzerinde ability ikonları kayıyor sırasıyla basıyorsun.
Ya böyle konseptsiz classlara alışamıyorum ben. ki warcraft evren, paladinliğin önemi büyük, o kadar geçmişi falan var, şimdi gidip barzo warrior oynayınca soğuyorum.
o kadar büyük evren, fel falan var, warlock, mage, priest büyücüler var her tarafta, her türlü school of magic araştırılıyor falan, bir tarafta da warrior var. "ooo iki elime büyük balta aldım gg". fail.
o kadar büyük evren, fel falan var, warlock, mage, priest büyücüler var her tarafta, her türlü school of magic araştırılıyor falan, bir tarafta da warrior var. "ooo iki elime büyük balta aldım gg". fail.
boyle dusunuosan asıl paladınlerden top dps beklememen gerekır.Ahh uther reis ahh ozluyoruz valla:D
Paladin övüp warriora bok atmak nedir ahaszxcc. Paladin ne la
barzo classı işte warrior abi. mantaliteden konuşuyorum ben ama, mekanik falan değil. lore olarak yani
Öne çıkan mesajlar