Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 S-H said: tanklarda ve healerlarda durum nasıl ? Guardian iyiymiş, ve tabii ki de her zamanki gibi Warrior #1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Mageler nasil. Pve hangi spec gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 warlock çok kötü ya heyecanla girdim belki güzel şeyler olmuştur diye bir demonology değişmiş onda da Dot cooldownı yerine pet cooldownı bekleyip pet atiosun belli aralıklarda sadece görüntü olarak farklı yani . 93 levelım resmen level kasmakta zorlaniorum oynarken sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Fire mage hakkında mükemmel şeyler duydum. Yarın girip kendim bakıcam. Şeymiş hep, zırt pırt birşeyler procluyormuş, çılgın aoe speller varmış fan fin fon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 warlock iyi ya, bunlar hep rain of fire atip alt tab yapamamanin uzuntusu iste :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Valla Artifact weaponlar ve levele uygun eşyalar gelmeden çok takılmamak lazım, pre patchte herşey çok kötü gibi, herkes ağlıyor. Beta ile de normal oyun farklılaşıyor, betaya güvenip karakter şekillendirmemek lazım. Ama görünen Enchancement Shaman ve Fire Mage şu an en sağlam specler iki sınıfta da. Warrior Fury pre patch baya akıyor diyorlar ama dediğim gibi legion gelip artifact weapon + o levele uygun eşyalarla ne olur bilinmez, şu an animasyonları falan da iyi olmuş baya hypelı. Pala yerin dibinde, Hunter ve Rogue değişen speclerle ilgi toplamış ama dpsler düşük, Monk'un tankı, Warrior'un tankı ve Druid tank gözdelerde. Druidin herhangi bir specinin oo çok iyisini duymadım, starfall da kalkmış sanırım, farm karakteri olmaktan da çıkmış. Genelen duyduklarım bu yönde. Priestler'de Shadow değişmiş diyorlar, Disc specte de sağlam vuruyor iyi healliyor deniyor. Warlocklarda tek spec var iyi olan affli sanırım, onun harici konuşanı görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Farm karakteri elemental shaman artık. Cooldownsuz flame shock <3 Bayağı da sağlam vuruyor. Lvl110da nolur bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2016 şuan bg'lerde itemin önemi yok değilmi? Yeşil veya mor hepsi aynı max item levele scale oluyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 evet bg ler öyle oldu artık , bide fury warrior godtier diyen var critter üzerinde mi dps meter bakıyosunuz napıyosunuz abi dps oldukça düştü , enha shaman biraz acaip geldi bana shock suz falan. hunter marksman yine lider dps te 10k gibi bi artış oldu bende , fire mage TBC fire mage zamanları gibi ama daha fazla payro atıyosun baya zevkli. legion da görecez artık ak got kara got Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 beta dışında dps düşük/yüksek muhabbetleri çok saçma, her prepatch'te olduğu gibi 1-1.5 aylık bir süre dengesiz classlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Laurelin said: warlock iyi ya, bunlar hep rain of fire atip alt tab yapamamanin uzuntusu iste :( haha ya ya da 95 im daha 100 skillim ve legionda gelecek şeyler olmadığı için öle gelmiştir ama şu an çok boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Enha iyi diyorsunuz, elementalı övmüş bir yerde. Allahım her yerimden hype akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Fire mage combustion degismis.hatta warriorun recklessness vanilla talenti gibi olmus sanirim. Wtf. Ne guzel pyro stackleyip bosslara dagitiyoduk. Hayvanoglu hayvan gibi damage cikariyoduk. Bi degisiklik daha sart yaa. Combustion geri gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Şu an zaten hayvanlar oğlu hayvanlar gibi, bişey ekleneceğine nerf gelebilir Fire Mage'e Legion başında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 şu noktadan sonra legion başına kadar ancak rakam değişir, gameplayde farklılık beklemeyin derim. bu kadar aydır alpha-beta sonucu gördükleriniz. polish yerse rakamların üzerinden yer. ben fury e godtier demedim ama dediklerime de rakamlar üzerinden değil gameplay üzerinden dedim. rakamlar değişir çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 artifact weaponlar karakteri baya tamamlıyor. O yüzden karar verirken artifact i de hesaba katın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 su fire mage combustionini bi acıklayacak varmı nası atıoz yenisini max dps için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Oncelikle sayilar degisecektir ama illa dps konusunda kaygilaniyorsaniz, Uzun sure warrior oynuyorum, fury her exp baslangicinda dps'i dusuk olur. En gear dependant speclerden biridir(gerci simdi furious strike'a bloodthirst criti eklediler) o yuzden bazen ilk raidlerde arms gladiator fln oynamak zorunda kaliyorduk. Exp'in sonuna dogru dps god olur. Ama bu sefer farkli olacak gibi gorunuyor, bu yuzden ben dps'in onceki kadar dusuk olcagini sanmam. Gameplayi de cok keyifli su anki haliyle. Preacherin elestirdigi videoda meat grinder talenti kalkti diyor, talent kalkti ama whirlwindin default ozelligi oldu. Hazir bosluk varken bence denenir ptr'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 kujo123 said: su fire mage combustionini bi acıklayacak varmı nası atıoz yenisini max dps için? http://www.altered-time.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2553 said: The priority system in the seconds before Combustion is used, and while it is active, is as follows: - (if using Rune of Power) cast Rune of Power before you Combustion. - (if using Meteor) Cast Meteor. - (if using Flame On) Cast Flame On when you have no Fire Blast charges left. 1. Cast Pyroblast. 2. Cast Fire Blast when you have Heating Up. 3. Cast Scorch. Ideally it would look something like: Pyroblast -> Fire Blast -> Pyroblast -> Fire Blast -> Flame On -> Pyroblast -> Fire Blast -> Pyroblast -> Fire Blast -> Pyroblast -> Scorch -> Pyroblast. Strings of Pyroblast like these will produce very high amounts of damage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 paradoksalkedi said: Enha iyi diyorsunuz, elementalı övmüş bir yerde. Allahım her yerimden hype akıyor. Elemental aynı gibi, ama burst essek gibi artmış. Cata'daki mastery geri geldi, dps meterlerde de ayrı bir spell olarak çıkıyor mastery. Lava burst Lava burst: overload Gibi Sirf şu yüzden elementali çılgınlar gibi hype liyorum ehauehaueh Enha için de, henüz deneme fırsatım olmadı ama oldum olası sevememiştim.. Guildin Enhasi restoya rerolluyor game playi hiç beğenmemiş. Her class "zevkler ve renkler" durumunda şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 arcane mage nasıl baya hype vardı bı ara ama top dps fln diolardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Arcane mage çok eğlenceli şuan. Oyundaki en mobile caster hatta. Ama ciddi mana sorunu var hem liveda hem betada. O konuda bir düzenleme gelmez ise pek kullanışlı olacağını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 o kadarda sorun olsun talentlara falan göz attım zaten o sorun olmasa god tier takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 yazuach said: Arcane mage çok eğlenceli şuan. Oyundaki en mobile caster hatta. Ama ciddi mana sorunu var hem liveda hem betada. O konuda bir düzenleme gelmez ise pek kullanışlı olacağını düşünmüyorum. gearla o sorun cozulur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 diğer speclerde durum nasıl bilmiyorum ama raidlerde enhanın en büyük sorunu survivability olacak gibi, zaten çok iyi değildi shamanistic rage kalkmış, wolflar heal yapmıyor, dps'ten feragat edip insta healing surge atılabiliyor ama yeterli olur mu raidler nasıl bilmiyorum. beta oynamış bir çok eski enha bu konuya değiniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar