Darksun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 işte anca bir ihtimal mart-nisan orayı geçirirse anca ekim-kasım. Mart-Nisan bana fazla iyimser geliyor, daha önce expansionlar hep sonbahar-kış başı olmadı mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ya nalet olsun... Yeniden başlıcaz galiba şu aptal oyuna. Fena hype oldum cidden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 başlıycan el mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Bütün kayserili ve yozgatlilar wowa dönüyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Her expansion'da gaza geliyorsunuz bir iki ayda sıkılıyorsunuz sonra hatırlatıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Memnunsanız bundan sorun yok tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bc yerine dreanor remake olacak diye korkuyorum. o zaman 2 ay bile gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 blızzard yaparken oyunu 5 yıl sürse iyidir diye tasarlamış 15 yıl oldu nerdeyse. 10 yıldan sonra bağımlılığa girdi olay oynamazsak krize giriyoruz, ben bıraktım ama kullanmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Olm bu ara çok acaip sarıyor anlamıyorum neden, sürekli oyundayım ya. İlk defa legendary questi bitirme noktasına geldim 33 tome kaldı bir tek. Tanaa dailyleri, rareler, sadece lfr ile 690 ilvl falan yaptım, 3 karakterle oynuyorum, böyle keyif aldığım zaman son 4 5 senede yoktu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ben 2 gün önce başladım, deli gibi quest yapıyorum. ulan lore'a katkısı da yok gul'dan dışındaki onu da spo aldık. Niye bu kadar kastırıyorum bilemiyorum. Cidden oroyin gibi bu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 68 sayfaya bakamadım ama garrison ların kalktığını duydum. Bu doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 hea şekkil değiştiriyor eskisi gibi boktan olmayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 combata el atcak mı bu blizz kardeş... gerçi base kitlesini niye riske atsın da bu yeni mmolarda tab targeting'in yerini alan combatlar hiç fena değil (eso, ws vb...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 akirafes said: 68 sayfaya bakamadım ama garrison ların kalktığını duydum. Bu doğru mu ? kalkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Kalkmicak ama pek islevi de olmicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Garrison kalkacak, class order hall'lar gelecek. Garrison'ın modifiyelisi gibi. Ama aynı classtan herkese acık ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 mevcut garrisonlar silinmiycek ama işe yaramyacak benim anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Legion Releasing by September 2016 Eee gene 1,5 senede bir çıkma hayal oldu. Ya adamlar her exp bu hayalin peşinde koşuyor, olmuyor olacak gibide görümüyor. Exp 5-6 ay erken hazırlansa bile nisan-mayıs gibi çıkarmak resmen kendi topuklarına sıkmak gibi olacağından adamlar paso yaz sonuna atıyor her exp çıkışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 biz bunları makalelerimizde belirttik, nisanda wow xp release olmaz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Sorun 2 senede bir cikmasindan ziyade expansiona yetmeyecek icerigi exp diye kaktirmalari. Gerci 12. Senesi doldurmus oyundan da beklentiyi dogru ayarlamak lazim... belki de uzatmalarini oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 cata beri güzel content çıkmadı. birde 1 sene beklenmez ya. WOD çok baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Bence bu kadar düşme sebebi insanlara artık tamamen uydurma bir senaryo ile gelmeleri. Yani Arthas mesela warcraftın başından beri bir kurgu ile wow'a geldi ve insanlar hype şekilde bekledi, raidlere girdi vs. Şimdi beklenen bişey yok ki. Medivh'i baş role aldığımız bir exp olsa belki her şey daha farklı olurdu. BC'yi özleyip Legion yaptılar ama bakalım ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 abi o zaman 6.3 kesinleşti gibi birşey. 1 yıl daha hfc oynatmazlar. yani oynatmamaları lazım. çok saçma olur. zaten oyun durmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Yooo oynatacaklar hfc 1 yıl daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar