Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
blızzard yaparken oyunu 5 yıl sürse iyidir diye tasarlamış 15 yıl oldu nerdeyse.

10 yıldan sonra bağımlılığa girdi olay oynamazsak krize giriyoruz, ben bıraktım ama kullanmıyorum artık.
Mesaj tarihi:
Olm bu ara çok acaip sarıyor anlamıyorum neden, sürekli oyundayım ya. İlk defa legendary questi bitirme noktasına geldim 33 tome kaldı bir tek. Tanaa dailyleri, rareler, sadece lfr ile 690 ilvl falan yaptım, 3 karakterle oynuyorum, böyle keyif aldığım zaman son 4 5 senede yoktu ya..
Mesaj tarihi:
ben 2 gün önce başladım, deli gibi quest yapıyorum. ulan lore'a katkısı da yok gul'dan dışındaki onu da spo aldık. Niye bu kadar kastırıyorum bilemiyorum.

Cidden oroyin gibi bu ya :(
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
combata el atcak mı bu blizz kardeş...
gerçi base kitlesini niye riske atsın da bu yeni mmolarda tab targeting'in yerini alan combatlar hiç fena değil (eso, ws vb...)
Mesaj tarihi:
Sorun 2 senede bir cikmasindan ziyade expansiona yetmeyecek icerigi exp diye kaktirmalari.
Gerci 12. Senesi doldurmus oyundan da beklentiyi dogru ayarlamak lazim... belki de uzatmalarini oynuyor.
Mesaj tarihi:
Bence bu kadar düşme sebebi insanlara artık tamamen uydurma bir senaryo ile gelmeleri. Yani Arthas mesela warcraftın başından beri bir kurgu ile wow'a geldi ve insanlar hype şekilde bekledi, raidlere girdi vs. Şimdi beklenen bişey yok ki. Medivh'i baş role aldığımız bir exp olsa belki her şey daha farklı olurdu. BC'yi özleyip Legion yaptılar ama bakalım ne olacak...
  • Yeni Oluştur...