bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 oyunda silah drobu olmayacaktır bence. artifact gidip de elde ettiğin bir şey değil anladığım kadarıyla. exp zaten artifact elde etme ile başlıyor ki üstüne talent sistemi yapıştırmışlar. yani herkesin artifacti olacak, herkes kullanacak durumu var. ee oyuna neden silah drobu koysunlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Silah üzerinde puan var 7000-8000 gibi, adam pvp de bu versiyonu alabilmek için bir sürü honor kill yapmanız gerekecek dedi mesela. Yığınla grind olacak belli yani, sırf raid killerinden güç geleceğini düşünmüyorum o zaman pvp deki ne yapacak. Şöyle bir durum olmasında, pvp de silahınızı geliştirin derse raid guildları o zaman iş yaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bingildak said: sunumda anlatıyorlar, geçmişe gidiyorsun, illidian ölmeden önce seni göreve gönderiyormuş, "suicide mission" konseptinde, demon realmine gidiyorsun. bu arada anladığım kadarıyla dh artifact silahı olmayan tek class olacak? frostbourne artifact modelleri saçma sapan iyiydi bu arada. bir de survival hunterlara artifact olarak spear vermişler lel. hmmm nası bişeyki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Darksun said: Silah üzerinde puan var 7000-8000 gibi, adam pvp de bu versiyonu alabilmek için bir sürü honor kill yapmanız gerekecek dedi mesela. Yığınla grind olacak belli yani, sırf raid killerinden güç geleceğini düşünmüyorum o zaman pvp deki ne yapacak. Şöyle bir durum olmasında, pvp de silahınızı geliştirin derse raid guildları o zaman iş yaş :D pvp için model alıyorsun ben yanlış anlamadıysam. silah değişmiyor, yeni customization modeli geliyor faction a ve silaha özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 çer çöp kristal düşer işte silaha takarsın şekli değişir stat değişir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Longshanks said: bingildak said: sunumda anlatıyorlar, geçmişe gidiyorsun, illidian ölmeden önce seni göreve gönderiyormuş, "suicide mission" konseptinde, demon realmine gidiyorsun. bu arada anladığım kadarıyla dh artifact silahı olmayan tek class olacak? frostbourne artifact modelleri saçma sapan iyiydi bu arada. bir de survival hunterlara artifact olarak spear vermişler lel. niye olmasın abi her classı göstermediler ki warglaives of azzinoth olacak işte bariz :) illidian vermez ki asdasdasd farklı farklı glaiveler vardı ve siteye göre 1h sword olarak geçiyorlar. oyunda tek düşecek silah 1h sword dh için diye yorumladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bingildak said: verip verebileceklerin en kötü karardı bence. o kadar tasarım, mekanik değiştirdiler. hep kötü bir şeyler yaparak sıçıp batırdılar ama herkesi aynı silahla oynamaya zorlamak wow tarihi boyunca yapılmış en büyük hata bence. Bence de saçma ve bayık bi olay da garrisonlarla oyunu single grinda çevirmek ve tradeskilleri öldürmek kadar büyük bi hata değil mesela asd Artifactleri başkaları generic weapon olarak görse bi dert, görmese başka dert. Ama questingdi dungeondı craftingdi world designdı class balancedı bunlar iyiyse oyun iyi kötüyse kötü, hani takılacağımız bi nokta değil artifactlerin "görünüşü". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 oyun mmodan oldukça uzak şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Çünkü mmo değil coop adventure. Ne kadar iyi bi coop adventure olduğu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bingildak said: Darksun said: Silah üzerinde puan var 7000-8000 gibi, adam pvp de bu versiyonu alabilmek için bir sürü honor kill yapmanız gerekecek dedi mesela. Yığınla grind olacak belli yani, sırf raid killerinden güç geleceğini düşünmüyorum o zaman pvp deki ne yapacak. Şöyle bir durum olmasında, pvp de silahınızı geliştirin derse raid guildları o zaman iş yaş :D pvp için model alıyorsun ben yanlış anlamadıysam. silah değişmiyor, yeni customization modeli geliyor faction a ve silaha özel. pvp için model veriyorda adam silahını geliştirmek için raid yapacak hali yok ondan dedim muhtemelen milleti keserken gelişiyordur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bingildak said: illidian vermez ki asdasdasd farklı farklı glaiveler vardı ve siteye göre 1h sword olarak geçiyorlar. oyunda tek düşecek silah 1h sword dh için diye yorumladım ben. dagger, 1h axe,mace,sword var. 2h yok diyor battle.net ama sanki sunumdaki görsellerde DH ler 2h kullanıyor gibi geldi bana, yada sadece 1h weapon, offhand ler boştu en azından :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 dual wield 1h abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 axedice said: bingildak said: verip verebileceklerin en kötü karardı bence. o kadar tasarım, mekanik değiştirdiler. hep kötü bir şeyler yaparak sıçıp batırdılar ama herkesi aynı silahla oynamaya zorlamak wow tarihi boyunca yapılmış en büyük hata bence. Bence de saçma ve bayık bi olay da garrisonlarla oyunu single grinda çevirmek ve tradeskilleri öldürmek kadar büyük bi hata değil mesela asd Artifactleri başkaları generic weapon olarak görse bi dert, görmese başka dert. Ama questingdi dungeondı craftingdi world designdı class balancedı bunlar iyiyse oyun iyi kötüyse kötü, hani takılacağımız bi nokta değil artifactlerin "görünüşü". abi garrisondan önce de tradeskillerin çok bir olayı yoktu bence. vanilla - tbc dönemine laf yok. epey epey kasıyorduk, deli gibi grind ypaıp recipe farmlıyorduk falan. tradeskiller daha sonrasında mechanoga falan döndü. ha bir expansion ilk çıktığında 2. patch e kadar işe yarıyordu. ha garrisonla direkt 0 a indi tabi ayrı. casual/hardcore dengesini kuramadılar bir türlü, gerçi kuramazsın da nasıl oalcak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 artifact olayının kötülüğü görünüşü değil abi zaten. oyunda gearing noktasında en büyük driver silah. bunu denklemden çıkartıyorsun. oyuncunun en heyecan yaptığı drop silah drobuydu. before, after değişimi en major hissettiğin upgrade'dı. bunu oyundan silmiş oldu. ayrıca wow'da oyuncunun en çok aradığı şey farklı olmak. başkasının yapmadığı contenti yaparak, orada diğerlerinin ulaşamadığı geara ulaşarak show off yapmak. ee bunu da ortadan kaldırmışlar. pleb'de ashbringer, method'da ashbringer. armor tabii ki farklılaştıracaktı ama NEDEN yani. talent sistemi üzerine ancestral diye bir eklenti yapardın, silah bazlı olanları oraya koyardın olurdu biterdi yani. artifactleri yine oyuna koy, raidini yapan alsın. ister kullanır, ister elindekini transmog eder. oyundan silah elementini çıkartmamış olurdun. ben elimde 1 hafta aynı silah olsa bayıyorum anasını satayım. wildstar'da tek tip silah var diye o kadar eleştirdim. aynı boku blizzard yapıyor şimdi. tek tip silahtan da kötü, tek silah yani. adam eline 2h swordu veriyor, oyunun başından sonuna kadar 2h sword oynuyorsun. neden abi? ben polearm seviyorum, ben axe seviyorum. silah bazlı specler vardı. axe bonus, sword bonus. hepsini tıraşlayıp attılar. bence oyuncuyu en çok negatif etkileyecek şey bu. ilk 1-2 hafta tabii ki ashbringer uleee diye esecek ama 3. haftada insanlar aynı silaha bağlı kalmaktan sıkılacak. çok incentive bir şeyi kaybetmişler anlamsız bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Ya illidan da diğer herolarla birlikte ölürse kendini kurban ederse falan ondan alınabilir bi ihtimal, ya da ölmese bile guldan bunu kaçırdıysa glaivelerini bulursun diğer questlerdeki gibi vs Broken shoredaki ilk savaşta kimler ölecek bu önemli. Varian gidici olabilir anduinin falovor textine göre, thrall gidici olabilir doomhammer hem de üstünde frostwolf insignia var başka yerden gelmez, Trion gidici olabilir zaten adamın konseptine uygun self sacrifice, bi defa da ucundan döndü frozen throneda. Asıl bunlar önemli. Yoksa prot warriorların vyrkul silahını kalkanını kim ne yapsın. Bence trion ölecek, thrall da yaşadığı travmayla green jesusluktan istifasını pekiştirecek artık olayım bitti dünyanın yükünü omzumda taşıyamam ama silahımı ve görevimi sana teslim ediyorum kahraman! kafalarında. Shaman bu kadar dandik olmasa bi enhancement shaman oynanır şimdi doomhammer için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 oynayanlar çok şaşıracak demişlerde o kadar karakteri çatır çutur öldürmezler ya. Hele Varynn ve Thrall için o kadar uğraşmışken. Jaina uçmuş yanlız bu expansion ona bir şeyler olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ya thrall zaten elini ayağını çekmedi mi politik şeylerden. adam kendini toprağa adadı. silahı seve seve verir, it will serve you better diye. trion ve diğer liderlerde "bu iş horde ve alliance ötesinde, bu işi bitirse bitirse bu bağlardan bağımsız bir güç bitirir" deyip olayı class orderlarına bağlayıp, lead etmende yardımcı olması için emektarımı sana veriyor diyebilir. bizim mücadelemiz artık ön cephede değil diye. 100 tane şeyden bağlayabilirler yani. zaman yolculuğu yaparken warptan çıkıp, başka timeline'dan hacılayıp, getirseler bile şaşırmam yani. nasıl olsa boku çıktı. bütün driver karakterlin öldüğü bir senaryo (sırf artifactleri oyuncuya vereceğiz diye) baya saçma. zannetmiyorum öyle bir yol izleyeceklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ya tamam tek silah kötü vs. de oynadığımız oyun WOW arkadaşlar. Hiç bi zaman adamlar silaha göre bir aksiyon koymadılar ki bu oyunda. Silah sadece stat veren bir ekipman oldu. Ben staff taşımışım wand ile offhand taşımışım ne abilitylerimi değiştirdi ne bişeyi değiştrid. Sadece baktım hangisi daha çok spell power veiryor onu koydum. Aynı şekilde melee combatta da o öle. Bakıyorsun hangi specine daha uygun onu takiyorsun böle olunca da farketmez abi versinler aynı silahı uğraşmayalım onu upgrade edelim sürekli yani atıyorum Dark Soulsdaki gibi işte reachi daya yüksek, hızı daha yavaş daha çok stamina götürüo ama stunlio vs tarzı zatne bir şey yok oyunda ki. Herşey abilityler üzerinden gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 abi boş boş konusma, kimse balta varken kılıc kullanmak istemez, istiyosan godos elfsindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 cozume var su daginikligin, artifactleri 30dk lik CD a koyar, 30dk icinde max 5-6dk kullanmana izin verir bitti gitti yapmaz blizz bunu ama :P lay on hands AD&Dde paladinin en iconic olaylarindan biridir hani ve gunu kurtarir gunde bir kere olmak sartiyla, wotlk oncesi saat ile olculen CDi vardi hani, sonra uzun CD lar oyunu bozuyor, bir CD her encounterda available olmali diye kavradilar, CD azaldikca azaldi ve 10dk ya indi ve holy only oldu, eskiden en zor holy palalar kullanirdi sunu butun manayi drainliyor diye. gameplay > fluff tabi ama hepsinden buyuk olan para :P oyuncuyu bir sekilde kancalamak lazimdi, artifact sacmaligini getirdiler iste. weaponlari kaldirmazlar oyundan komple heralde, bana en mantikli secenek CD gibi geliyor. sistem alel acele tasarlanmis. WoD patladi ve zaman yok oyunculari nasi hypelariz bu expansiona? DEMON HUNTER! ASHBRINGER! ILLUDUN! GEL OYUNCU GEL SENELERDIR ISTEDIGIN HER SEYI VERIYORUZ! ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 sunumdan direkt silahları elinde daimi olarak kullanıyorsun gibi tasvir ettiler. hani öyle gel yardım et, git durumundan bahsetmediler. silah fark etmiyor diyende caster pleb'dir, rogue warrior oynamamıştır. ZAAAAAAAAAAAAAAAA. doğrusu atk speedler sabitlediklerinden beri çok farklılığı kalmadı ama dagger/sword hala iki ayrı gameplay sunuyor. zamanında warrior silah bazlı buildleri falan. karakter customizationda baya önemli rolü vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 bu arada expansion açıklamadan önce şey muhabbeti yapmıştık bu adamlar artık Yeni kıta, yeni dungeon ve raidler, level 110 vs ile kurtaramazlar yeni insanları heyecanlandıracak sistemler getirmeleliler diye. Resmen sadece yeni kıta yeni dungeon raid yeni class die geldiler. Honor sistemi, weapon sistemi diye göya yeni sistem koymuşlar ama heriflerde vizyon yok yaptıkları tek şey daha çok grind mekanizması koymak. Oyunun mekaniği ile ilgili zerre değişiklik yok, oyun ayın oyun yine. Sadece her seferinde farklı bir şeye kastırıyorlar mallar. Ben de daha açıklanmadan önce şeyi düşünüodum ne olsa keyifli olur, acaba böle guild wars 2 gibi biraz daah silahları ön plana alsalar, her silahın abiltiyleri vsleri farklı olsa falan filan tadında mekanikten bir değişiklik yapsalar diye düşünürken adamlar komple silahları yok ettiler lel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Oyun mekaniginden kasıt ne, ne bekliyodunuz ki anlamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 double jump? ehuehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Outdoor alanda mount ile encounter istiyorum ben mesela. Herkes kendi istedigi binegine binsin, üzerindeyken savaşalım. Mekanikten kasıt buysa, benim icimde ukte olarak duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar