Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

yekeyeke

Öne çıkan mesajlar

DPS'liğin Allah belasını versin sdf. Abi ne lanet şeymiş ahaha, tankken sim'e falan gerek duymuyordum negzel. Şimdi aptal saptal her item'a sim. Salak salak trinket'ler bütün EN trinketlerini eziyor falan şaka gibi.

Ret pala roll'ledim; VotW'daki boktan trinketin 840 hali bile mythic EN trinket'larından daha çok dps veriyor. En iyi trinket'sa Karazhan'dan düşen caster trinketi. Aran's Relaxing Ruby... Caster'larla girip sonra "kankaaaa versene hihihi" diye takılacağım şimdi sldkfj
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

talentine göre şu itemları seç diyen addonun adı neydi

Pawn

Ama default'lar her zaman doğru olmayabiliyor.
www.simulationcraft.org
ve
SimC
addonunu kullanarak Pawn stringlerini kendin oluşturman tavsiye olunur.

Şurda adım adım her şey yazıyor.
https://docs.google.com/document/d/1pW5mWY9nkfWoRCOHfoXqeeGb8s-jMoSVy-g8uveUv4c/preview
Sosyal ağlarda paylaş

Valthon said:

DRaGoN_SLaYeR said:

talentine göre şu itemları seç diyen addonun adı neydi

Pawn

Ama default'lar her zaman doğru olmayabiliyor.
www.simulationcraft.org
ve
SimC
addonunu kullanarak Pawn stringlerini kendin oluşturman tavsiye olunur.

Şurda adım adım her şey yazıyor.
https://docs.google.com/document/d/1pW5mWY9nkfWoRCOHfoXqeeGb8s-jMoSVy-g8uveUv4c/preview

eyvallah aga :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Bi alt kasıyım diyorum ama Monk'un vuruş hissi vs yok böyle keyif vermeyecekmiş gibi geliyor. Rogue yada Warrior düşünüyorum. Warrior 100 var, rogue 100'e boostlarım. Ne önerirsiniz? 7.1.5 ya da 7.2'de gelecek class değişimleri ile patlama ihtimali olmayan bişey olursa iyi olur aslında..
Sosyal ağlarda paylaş

Abi sanki hardcore raid yapiyormus gibi minmax'ci olmayin. Hangi karakter hosunuza gidiyorsa onu kasin. Hayir atiyorum 7.1.5'te rogue allah olacak diyelim; rogue kasacaksin. Sonra rogue'u nerfleyecekler 7.2.5'te hurraaa baska class'a. Ne oyundan keyif alabileceksin ne de end game gorebileceksin su an ki dinamiklerle. Bu exp.te tek bir class'la inat etmek en onemlisi. En nerfli adam 4. Golden'dan 4 5 tane puan aldi mi senin oynadigin karakterden cok daha fazla dps yapacak otomatik olarak.

Ha bi de mesela exp. basinda retri paladin bok falan diyodu herkes. Simdi ilah oldu. AoE, single, pvp top dps retri paladin. 7.0.3te millet qq'larken retri gearini kasiyordum ben; simdi end game prot + retri geari var, AK var, her sey var ayila bayila oynuyorum.

O yuzden sec bir karakter sonuna kadar gotur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...