samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 destekleme: olmayan herhangi bir patron düşman öldüğünde, onun ölüm çığlığı% 20 maksimum sağlık ve hasar artan yakındaki müttefikler güçlendirir. taşan: Bir hedef maksimum sağlık fazla iyileştirme yerine emme iyileşmesi etkisi dönüştürülür. bunlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 emme mi bolstering baya iğrenç özellikle bugla falan, bütün mobları aynı anda kesmek gerek yoksa büyük packlerde en ufak mob archimondeye dönüşüp her şeyi öldürebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bosltering ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 court of star da değişiklik mi olmuş yine yoksa priestlerin heallediği o eleman random mu çıkıyordu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yerden kaldırdığın hep orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 çok mob olan yerde sıkıntı ya özellikle vault of wardens'taki implerden biri sona kalırsa varya hakkaten archimonde'a dönüşür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 cos impleri abi :( guild dağıtıyor bolstering ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bolsterin 7 cos var olm key :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 runa başlamadan herkese anneye anlatır gibi anlatmak gerek, bakın arkadaşlar hepsi birden ölmez bunlardan bir iki tanesi allah olur evimizi yuvamızı yıkar diye asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 stun sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 bingildak said: yerden kaldırdığın hep orada yoktu az önce run da küfür ediyordu priest arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 neltharion +8 var, alliance varsa yapalım bu akşam. 12-1 e kadar yolu var saat olarak bneim için. healerım ben 878 holy loladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Jeeztro said: neltharion +8 var, alliance varsa yapalım bu akşam. 12-1 e kadar yolu var saat olarak bneim için. healerım ben 878 holy loladin bizi orda bükerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 yok ya bu hafta çok güzel affexisler. şimdi yaptım +9 eoa- 2 chest mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2016 Bugün legendary yağmuru mu var..RNG yi mi kıstı bunlar 2 tane attı DK ya, alt shamana da 1 tane attı. Aylardır 1 tane ile geziyoduk 1 günde 4 oldu tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 jeeztrocum senin guildinle helvayı kestik haberin olsun ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 DPS'liğin Allah belasını versin sdf. Abi ne lanet şeymiş ahaha, tankken sim'e falan gerek duymuyordum negzel. Şimdi aptal saptal her item'a sim. Salak salak trinket'ler bütün EN trinketlerini eziyor falan şaka gibi. Ret pala roll'ledim; VotW'daki boktan trinketin 840 hali bile mythic EN trinket'larından daha çok dps veriyor. En iyi trinket'sa Karazhan'dan düşen caster trinketi. Aran's Relaxing Ruby... Caster'larla girip sonra "kankaaaa versene hihihi" diye takılacağım şimdi sldkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 talentine göre şu itemları seç diyen addonun adı neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Ask Mr.Robot mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: talentine göre şu itemları seç diyen addonun adı neydi Pawn Ama default'lar her zaman doğru olmayabiliyor. www.simulationcraft.org ve SimC addonunu kullanarak Pawn stringlerini kendin oluşturman tavsiye olunur. Şurda adım adım her şey yazıyor. https://docs.google.com/document/d/1pW5mWY9nkfWoRCOHfoXqeeGb8s-jMoSVy-g8uveUv4c/preview Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Valthon said: Pawn Ama default'lar her zaman yanlış. Her yeni gear aldığında kendi stat ağırlıklarını kendin belirlemen gerekir. Fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Valthon said: DRaGoN_SLaYeR said: talentine göre şu itemları seç diyen addonun adı neydi Pawn Ama default'lar her zaman doğru olmayabiliyor. www.simulationcraft.org ve SimC addonunu kullanarak Pawn stringlerini kendin oluşturman tavsiye olunur. Şurda adım adım her şey yazıyor. https://docs.google.com/document/d/1pW5mWY9nkfWoRCOHfoXqeeGb8s-jMoSVy-g8uveUv4c/preview eyvallah aga :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Bi alt kasıyım diyorum ama Monk'un vuruş hissi vs yok böyle keyif vermeyecekmiş gibi geliyor. Rogue yada Warrior düşünüyorum. Warrior 100 var, rogue 100'e boostlarım. Ne önerirsiniz? 7.1.5 ya da 7.2'de gelecek class değişimleri ile patlama ihtimali olmayan bişey olursa iyi olur aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2016 Abi sanki hardcore raid yapiyormus gibi minmax'ci olmayin. Hangi karakter hosunuza gidiyorsa onu kasin. Hayir atiyorum 7.1.5'te rogue allah olacak diyelim; rogue kasacaksin. Sonra rogue'u nerfleyecekler 7.2.5'te hurraaa baska class'a. Ne oyundan keyif alabileceksin ne de end game gorebileceksin su an ki dinamiklerle. Bu exp.te tek bir class'la inat etmek en onemlisi. En nerfli adam 4. Golden'dan 4 5 tane puan aldi mi senin oynadigin karakterden cok daha fazla dps yapacak otomatik olarak. Ha bi de mesela exp. basinda retri paladin bok falan diyodu herkes. Simdi ilah oldu. AoE, single, pvp top dps retri paladin. 7.0.3te millet qq'larken retri gearini kasiyordum ben; simdi end game prot + retri geari var, AK var, her sey var ayila bayila oynuyorum. O yuzden sec bir karakter sonuna kadar gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2016 Hep gerçek hayattaki gibi en iyi olmayın 8-) bazen de orta olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar