samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yok ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Bir dönem hayat amacım olmuştu Baron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yalniz gecen ragnarosa giridigimda eye of ragnaros ilk seferde dustu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Allah necrotic rot'un cezasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 cezası verilmiş hali abi zaten necrotic rot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 hepsinin üstüne fortified binince de pek acımasız oluyoru ya. bu hafta da kesin volcanic gelir kapatırım subu afasd lanet şey ya. asıl acımasız olan volcanic. tam pug hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ben alt ile tıkandım ya. guildde raidler dışında aktiflik çok düşük. m+ a kesinlikle giremiyorsun 860-870 altında. normal yani girememen zaten. adam +1 bile açsa, 870 adaylar gelirken kimse gidip 845 adayı almıyor. aynısı pug normal raidler için geçerli. mythic runlara giriyorsun, 840 çıkıyor. WQ'lardan 840 geliyor. takılıp kalıyorsun. healer veya tank role u olsa böyle bir sorun olmaz da işte rogue. olmadı daha böyle casual aktif bir guilde geçiricem altı. başka yolu görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 guild bizimde ole problemli ya, yeto dolu ve iyi oyuncular sirf raid icin girio bittimi cikio karazhan icin 2 haftadir pug kasiyorum, dun tansiyonum yukseldi sinirden gurubu kurarken. fake achilisi, item leveli offspec ile sisireni, ingilizce konusamiyani, omrunde healer olmadigi halde sirf spot var diye heal spec girip bizi surundureni vs vs plus icin bi turlu soyle guzel bi gurup kuramadim ya :( senelerdir su oyundan istedigim seyler geldi ve insan yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bende baydim bu aralar. alt kasiyorum ama nedense hep bu ak olayi dertlendiriyor beziyorum. son ayimmis gibi hissediyorum :) ki bosa actim dun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ben mainle sorun çekmiyorum ya o konuda. 3 haftadır karazhanı 50 dkda bitiriyoruz nb dahil. hatta geçen hafta mountumla birlikte 870 relic düştü aynı anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 NB yapıp cıkıyoruz karazhandan mc+ kendi grubun yoksa zor. 2 haftadır bizim 2 eleman yok doğru düzgün, haftalık 10 yapıp bırakıyoruz biz de. Horde için pati ekibi kurulabilir boosttan ziyade rahat kesebilecek adamlarla. Nighthold a kadar ben de rölantiye aldım artık kasmıyorum hiç. Alt kasmaya elim gitmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 sanırım millet bırakmaya başladı ya biraz da, onun da etkisi olabilir bu content yapacak adam yok muhabbeti. bizim guild içinde isyan çıkıp kırılma olduğu için haftalardır mythic content yapmıyoruz, 2 hafta sonudur bakıyorum raid dışında giren yok. galiba WQ, m+ olayı biraz boşa çıktı ilvl'lar yükselince. millet ak basıp, karazhan, raid yapıp çıkıyor gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 bingildak said: ben alt ile tıkandım ya. guildde raidler dışında aktiflik çok düşük. m+ a kesinlikle giremiyorsun 860-870 altında. normal yani girememen zaten. adam +1 bile açsa, 870 adaylar gelirken kimse gidip 845 adayı almıyor. aynısı pug normal raidler için geçerli. mythic runlara giriyorsun, 840 çıkıyor. WQ'lardan 840 geliyor. takılıp kalıyorsun. healer veya tank role u olsa böyle bir sorun olmaz da işte rogue. olmadı daha böyle casual aktif bir guilde geçiricem altı. başka yolu görünmüyor. ally dın di mi, ben baya boostlatıyorum kendimi healer halimle, takıl bana fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 mc raid bu kadar kolayken mc+ çok unrewarding kalıyor mc+12 yapıyosun loot doğru düzgün düşmediği gibi 1 milyon itemin olduğu pooldan haftalık chestten upgrade almak ta çok zor. 880 i buldun mu ilerlemiyor ilvl at gibi kasmıyorsan. mc+ için yola cıkmıstık biz o yüzden baydık biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: ally dın di mi, ben baya boostlatıyorum kendimi healer halimle, takıl bana fdsfs aynen, guild mi boostluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 yok aga, premade den min ilvl 875yada 880 yazıyorum akıyo deli gibi neden anlamadım, zaten tank iyi gelince tank a heal atmaya gerek olmuyo partyye de heal yetiyo işte. tabii bu dediklerim +4 +5 içindi hep, şimdi +7 var key, bakalım akşam fırsat olursa deneyecem yine güzel bi ekip kurmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Laurelin said: ingilizce konusamiyani niye öyle diyosun, didn't you taked this by propage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 dün odyn'de healerlardan birinin bağlantısı patladı. adam gidince raidi 12 kişiye düşürdük ilk attempte kesiyorduk neredeyse das. 3. denemede kesebildik. DK için tam ızdırap ya. platform değişiminde en soldan en sağa geçiş oldu, resmen yürüyerek geçtim abi. 15 sn tın tın tın beyaz alevlerin üzerinde yürüdüm. talentları değiştirerek biraz dmg red. arttırdım. external CD koordine ettik falan bir şekilde yaptık ama. ÇOK lanet bir fight. resmen ilk bosstan öküz gibi skill check. bir kişi ölse yapamıyorsun lan bossu. healing check, dps check, tanking check - her şey var fightta. biri diğerini taşıyamıyor. ver elini helya. ToV'un heroic zorluğu baya iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 HC Helya kastırıyor biraz yalnız , bu hafta ilk kez 20 küsür denemede Mythic Eye(baya kordinasyon fightı) kesen guildle geçtiğimiz pazar 20 try attık en sonuncusu yüzde 16 , ilk 2 phase oturdu kaldı son phase,bu resette iner diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 helya raid setupı odyn kadar cezalandırmıyor o bakımdan umutluyum da iki tane yeni healer var. DK tank olarak adamları healingde geçiyorum. o sıkıntı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 dün 2.5 saatte 2.5b dmg almışım lan saat başı 1b dmg sadece bir tank üzerinde kutsal uther bizi korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Uther korumuyo, healerların insafına kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Bu arada biz bu guilde yeni geçtik , yeni guildle mythic bosslar hc ten kolay geldi bana sdf.Resmen düzgün leader ve işi bilen adamlarla raid yapmak aşırı rahat ve zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Laurelin said: guild bizimde ole problemli ya, yeto dolu ve iyi oyuncular sirf raid icin girio bittimi cikio karazhan icin 2 haftadir pug kasiyorum, dun tansiyonum yukseldi sinirden gurubu kurarken. fake achilisi, item leveli offspec ile sisireni, ingilizce konusamiyani, omrunde healer olmadigi halde sirf spot var diye heal spec girip bizi surundureni vs vs plus icin bi turlu soyle guzel bi gurup kuramadim ya :( senelerdir su oyundan istedigim seyler geldi ve insan yok :( ben sana sürekli geliom hadi mythic plus hadi karazhan yapalım die (en son senin dediinin dışında :) ) hep diosun şunlara söz verdim bunlara söz verdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 hordeli oyuncuların genel olarak böyle bir sıkıntısı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar