nordhen Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Herşeyi yapmak zorunda değilizki, app'e gün içinde 1 kere bakıyorum, bazen 2. Wq ler biraz zaman yiyebilir, onu da seçerek yaparsan max 1 saat. Casual oynayacaksan bir şekilde ayak uyduruyorsun, amaç ciddi oynamaksa zaman yer, ona lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 hangi WQ ile vakit yiyorsun ? AP içinse vakti bol olanla olmayanı ayırıyor işte, bol vakti olan mythic progress kovalayan adamlar haliyle tüm AP görevlerini kovalıyor, casual adamın bu kadar vakit ayırmasına gerek yok zaten. hem vaktin var hem bu questleri kovalamaktan sıkıldıysan da mythic kovalama casual takıl. item için olmadığını varsayıyorum benim ilvl 849 2 günde bir dişe dokunur bi quest ya görüyorum ya görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 ap wqları kovalamadan artifact çok geri kalacak, bir sürü açılmamış trait var 1 ay sonunda hala. grind is real. zorundalık değil zaten de insan oynarken eli gidiyor işte, çok vakit yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Suark said: Başkanlar şimdi bi kaç sorum olcak bi help plz. Oyun iniyor anca 1 haftaya iner 1- hangi serverdasınız, beraber oynamak isterim yalnız oynamak çok sıkıcı. 2- benim mage 70 falan, wotlk oynamıştım en son biraz, bu 90 a boostlama olayı random bi karakter için mi? Mage nasıl? 3- token olayını parayla alabiliomuyuz patiden satan var mı? 4- tabi önce bağlantı olayını bi denicem starter packlede, lvl 70 ten sonraki yerleri skipleyip yeni yerlere bakabiliomuyuz 5- vuran kıran shaman açasım var bitanede, en zevk aldıgınız classlar hangileri? 1-horde Twisting Nether, ally silvermoon gibi ama tam sayıları bilmiyorum 2- mage'e eğlenceli diyorlar, ben ranged pek sevmem ama fire denediğimde eğlenmiştim. Artık direkt 100'e boostlayabiliyorsun. Random değil seçtiğin karakteri boostluyorsun. Eğer 60 level üzerindeyse professionları da 600(700?) oluyordu. 3- AH'den alınıyor, sabit fiyat. aldıktan sorna sadece kullanabiliyorsun, tekrar satılmıyor. 4- ? 5- bence warrior iyi vurup kırıyor. şamanı denedim ama ben sevemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 tek karakter boostmu var peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 evet tek. sonrakiler 50€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 pekı bu DH secınce 0 danmı başlıyor yoksa dk gibi belli leveldan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 https://twitter.com/WarcraftDevs/status/779863116091838465 Warcraft Devs: "Note: tuning hotfixes aren't final. We're still discussing the changes, especially to Havoc/Shadow, and following constructive discussions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Suark said: pekı bu DH secınce 0 danmı başlıyor yoksa dk gibi belli leveldan mı? DH lvl 98'den başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 sıte cok guzel anlatıyor ya http://www.icy-veins.com/wow/fire-mage-pve-dps-guide baya degısmıs sanırım classlar demoncu warlock negzel olms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 http://i.imgur.com/we1za6l.jpg gz me :) artifact fishing pole.. Underlight Angler simdi birde bunu levelle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 gz. suaramar'ın abv bu arada. suaramar will fall demek istiyorum kiljaden e katılıp yakmak istiyorum şu şehri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Mage'lerden hiç ses soluk çıkmıyor bu arada, ne durumda Mage Legion'da, baya mutlu herkes herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2016 fire öttürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 arcane de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 ya arkadaş bu questler bitmiyormu? ne kadar çok quest yapmış adamlar 110 oluyorsun. hala bi dünya quest var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Suramardakiler çok yordu beni bi tek. Arada WQ yaparken diğer haritalarda kaçırdığım questleri yakalıyorum şipşak bitiyor ama Suramardakiler resmen ömür törpüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 warlock beni baştan yarat olmuş tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 DRaGoN_SLaYeR said: Suramardakiler çok yordu beni bi tek. Arada WQ yaparken diğer haritalarda kaçırdığım questleri yakalıyorum şipşak bitiyor ama Suramardakiler resmen ömür törpüsü. suramar birde reverd istiyor benden. çok yordu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 yekeyeke said: Mage'lerden hiç ses soluk çıkmıyor bu arada, ne durumda Mage Legion'da, baya mutlu herkes herhalde :D frostla arcane e buff geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 http://www.simulationcraft.org/reports/Raid_T19P.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 o simulasyonlar yalan ya loglara bakın fight fight hangi spec daha fazla dps yapıyor görmek istiyorsanız. Demon warlock top dps çıkıyor simulasyonda. Sonra en single target boss Ursoca bakıyorsun top 1000 de 1 tane warlock var falan. MM hunterlar en altlarda duruyor, çatır çatır en tepedeler. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 simlere güvenmeyin arkadaşlar, 3 günde al aşağı ederler üzülürsünüz :) neyi seviyosanız o speci oynayın zaten bu değerler gerek fight biçimi gerekse min/max durumuna göre çok farklılık gösterdiği için siz standart oyununuza bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Mortis said: o simulasyonlar yalan ya loglara bakın fight fight hangi spec daha fazla dps yapıyor görmek istiyorsanız. Demon warlock top dps çıkıyor simulasyonda. Sonra en single target boss Ursoca bakıyorsun top 1000 de 1 tane warlock var falan. MM hunterlar en altlarda duruyor, çatır çatır en tepedeler. vs vs Doğru söylüyorsun da bu sim hotfix değerlerine göre. Henüz live değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 tamam buff öncesi de demon topdaydı , mm altlardaydı o yüzden dedim. direkt haftaya millet ursocu kesince, girin şuraya bakın hangi classlar daha çok dps yapıyor hangisi yapamıyor die. https://www.warcraftlogs.com/rankings/10#boss=1841 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar