axedice Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 En uzun campaign warriordı, ilk haftanın sonunda nerflendi ona rağmen hala en uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Enchance güzel ya ben sevdim + shaman questleri de güzeldi. Ha ne olur 3. 4. altı kasarken bayabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 outlaw ne mukemmel eglenceli bi spec olmus. campaign klas hall skill temalari, grapling hook. klas hallda herkes korsan mog cekmis. direk mainim yaptim. allani seven outlaw oynasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 smyrnas said: Şu MM hunter da petler artık agro tutabiliyor sanırım ? okadar dmg veriyorsun agro sana gelmiyor. bide benim pet tilki asdasd:D mekanik petler gelmiş engineer mı olmak lazım tame için? enginar gerekmiyo, goblin ve gnomelar direk tameleyebiliyor. digerleri mecha-bound bilmemne scrolunu ogrenip tameliyorlar. gnomeregan puzzleini cozup friender'i tameledim. guide var bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 rogue güzel outlaw güzel ama class hall'u hiiiç sevmedim, resmen oynama isteğimi köreltti. şu ana kadar mage 110ladım, o biraz baymaya başlayınca druid 110ladım. iyi gidiyo druid, dungeonlarda (genelde) feral, open worldde guardian takılıyorum. bi de ayrıca hunter kasayım dedim ama o kadar contenti en baştan yapasım gelmiyor pek, onun yerine druidle world quest vs yapıyorum daha çok. item level da 830'a yaklaştı, gelsin mythicler sonra :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Token 71k şu an, 63ken aldıydım en düşüğüydü sanırım son 6 ayın. Sürekli artıyor, dün gündür 67k idi, 4k artmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 holy geçeceğim de disc'ten mi vazgeçsem shadow'dan mı bilemedim. disc ile normal world'leri vs. yapıyorum shadow ile hayatta kalmam imkansız gibi bir şey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Gerçekten world q ve rarelerde ekstra heal yoksa karakter yattara. Paladin tankın o konuda çok yararını gördüm levellerken, hem az hp gidiyor hem heal özellikleri güzel, 7 8 mobla hayatta kalıyor sapık, shamana 3 mob gelince yatıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 DarKRideR said: holy geçeceğim de disc'ten mi vazgeçsem shadow'dan mı bilemedim. disc ile normal world'leri vs. yapıyorum shadow ile hayatta kalmam imkansız gibi bir şey :( Niye vazgeçiyorsun ki artık 2 ile sınırlı değil spec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 haydaa bilmiyordum. holy artifactını nereden alacağım? class hallde arandım bulamayınca vazgeçmem gerek vs. sandım da sdsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 102 de geliyor q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 2.'yi aldım zaten, 3.'yü nasıl alacağım asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 2.yi nasıl aldıysan öyle alıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2016 questlere devamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 unholy dk ile aşk yaşıyorum ya. son golden trait e gidiyorum ama ilk 2 si ile şahane oldu zaten. buildi de crite çevirdim, biraz daha az overall dps yapıyor ama tatmin hissi çok daha yüksek. grup halinde 2li 2li spore patlatırken gelen ses hmpps. genelde hep birinciyim deepste ama raidlerde ne olacak bu hafta görücez bakalım. onun dışında ciğerim soldu quest yapmaktan. bitmiyor abi. 2 zone tam olarak bitti, diğer üçü 30-70% de ama sanırım 3 hafta falan sürecek hepsinin bitmesi. nightfallen 7k'da, arc mythic dungeon için rep mi gerekiyor? en son denediğimde storyline falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 hem story hem 8k honored lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 storyde tam olarak hangisi hatırlıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 bilmiyorum. honoredin basindayim ben daha. bakmadim onun icin cok detayli. wowheadde suramar guide var orada okumustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 ok ona bakayım çünkü storylineda şu an aktif bir şey kalmadı nightfallen olarak, bjorn falan saçma sapan questler kaldı bir tek eğer etrafta gizli saklı bir şeyler yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 8/12 Honored olunca hatun yeni quest veriyor, The Perfect Opportunity diye. 7/21 Revered olunca da yeni questler geliyor sanırım, Growing Crysis galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 aynen baktım şimdi, leyline aktive etmek 250 rep veriyormuş bu arada. sanırım 8 tane falan var. ben 4 tane aktif etsem geliyor yeterli rep (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Bu withered army trainingi ne kadar kasıyorsunuz? Galiba min 425 falan yapmak lazım da çok ölüyorlar ya mal gibi önden gidip. Tankla ölmüyorum ama witheredlarım aoenin içine yürüyüp kendilerini patlatıyor paso. Gerçi 2 kere yaptım daha, ilkinde 80 mi ne ikincisinde 300leri gördüm 425e yetemedim ettin bossa yattılar yine. Çok mu lazımlı bişey bide kasmaya gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 bazı bossları skiplemek gerekiyor aoe heavy olan. onun dışında normal mobların instant olmayan aoeleri stunla interrupt edeceksin. warrior ile baya kolay aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 rep için acelen yoksa kasma. ben 8/12k dan sonra hiç girmedim inanılmaz zevksiz bir şey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2016 şu saat mevzusu bizim raid olayını silkti. Silvermoona özellikle iyi ingiliz guildleri var diye geldik ama aradaki saat farkı 2 saate cıkacak 23:30 servertime da bitecek olan raid 01:30a denk gelecek ki çalışan adam için baya zorlayıcı bir durum hafta içinde. Türk guildlerine mecbur kalıcaz onda da allyda adam gibi turk guildi yok :S iyice patladık yani. TN yi bıraktığımıza pişmanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar