deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Önümüzdeki değil ondan sonraki resetle başlayacak raid'ler yanlış hatırlamıyorsam. Ama content hazır her şeyiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 21 eylül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 21 Eylül Çarşamba - Emerald Dream Normal & Heroic ve onunla beraber Mythic + dungeonlar açılıyor 28 Eylül Çarşamba - Emerald Dream Mythic açılıyor. ve LFR açılıyor emerald dreamin ilk wingi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 LW görevlerini yazan gün yüzü görmesin bu nedir arkadaş ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Pvpde prestige lvl 1 olduktan sonra 2 olmak için tekrar 50 lvl honor mı atlamak gerekiyor yoksa farklı sistem mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Ayni sekilde donup donup duracaksin iste sjf. Gorevler cikiyor bir de sanirim ama onlar honor veriyor mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 BS görevleri nasıl acaba yeni aldım bakalım neler görücez paladinle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=vTDSBS6njuM emek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 suleymanbey said: LW görevlerini yazan gün yüzü görmesin bu nedir arkadaş ?? gerçekten bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 en iyi expansionı yapmış herifler ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 enc için 4 tane item istedi ahda toplamı 20 k itemların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Laurelin said: https://www.youtube.com/watch?v=vTDSBS6njuM emek var adam o kadar guzel yapmis ki, bi an orjinal sandim bunu nasil kacirdim izlemedim tbc zamani diye dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Heroic dungeonlarda trash keserken 1.7m DPS burst'leyen elemanlar var ya, bakıyorum üstleri full 840 falan. Ne ara kastı millet bu kadar ya? Mesela ben fakir olduğum için obliterum alıp ateşleme gibi bi şansım yok. Crafter da değilim, class hall questleri de anca işte, geriye bi kaldı dancın farmlamak. E onda da drop rate rezalet, üzerimde ilvl 779 kemerle normal heroic karışık yaklaşık 25-30 tane dancın yaptım bi tanae upgrade düşmedi, pes edip crafted aldım, hemen sonraki dancında 825'liği düştü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 tüm dpsleri görmedim henüz ama WW monk dışında öyle saçma damageler yapan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 abi olay 840 toplamak değil herkesin item levelı 840 üstü. Olay specinin top statlarını veren 840 üstü item toplamak. Ben mesela Destro warlock olarak o konuda hiç şanslı olmadım. haste ve crit ana statlarım. Düşüyor 850 item versatility crit falan. başka bir şey düşüyor haste mastery. öle olunca o itemın değeri kalmıyor. Item düşürmek için de ilk haftadan beri insanlar mythic yapıyor. heroic mythic (2 haftadır) ve world quest derken zaten her itemını 840 üstü yapabiliyorsun az çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Yani orası doğru da ben de istiyom :( Bu arada o burst'ü yapan herif warlock'tu, mekan da tam olarak heroic black rook hold'da fel bat'lerin olduğu kısımdı. Soul flame diye bi şeyle yaptı (artifact ability sanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Affliction warlock artifact abilitysi. Bir mob öldüü zaman patlayıp etrafa damage vuruyor. Seed of corruption ile birlikte etrafa patlatiosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Haste bu expin en değerli statı sanırım criticle, shaman için de çok lazım şu haste paşa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Zaten 4 stat var topu topu :p healer/tank veya pvptard diilsen versatality genelde dusuk oluyor, haste classa dayali cape kadar filan Millet aslinda cok yanlis bakiyor bu ise, legion loot sisteminin son 11 senelik oyun ile minumum alakasi yok ki bu kafa karisikligi cok can yakicak, bunu ilk diabloda denediler Bu yaklasimin oyuncu begenisi ile ciktigi d3 RoS ilk ciktiginda leg itemlar orta karardi ve drop rate iyi degildi, millet zaten d3 un sistemden illahlah etmisti bu defa oyunculari tutabilmek icin event yaptilar, leg drop sansi arttigi hafta oyun peak yapti ve o buff kalici oldu, sonra itemlari hazir verelim bunun ustune build yapsin insanlar mantigina gectiler, olay witching hour dusurmek degil duzgun statli dusurmek, endless walki tamamliyip buffi almak kolay ama iki iteminda iyi rollu versiyonuna denk gelmek zor vs vs, min max oldu hersey ve insanlar bu mukemmele yaklastigi an sezon bitti Wowda ama statik itemlar yuzunden stat ne ise yarar bilmiyen adam bile BiS listesi yapip gearlanip isini bitiriyordu sonra yapicak birsey kalmiyordu Random statli itemlar, titanforge gear vs buna karsi geldi, %20 haste icin juggle yapicaksiniz hani 845 gear olsa bile atiyorum cloaktan haste dusup chestten arttiriyim veya perfect single stat rollami crit braceri duserse neckte crit doplar haste olan alirim vs vs Bok gibi item dusuyor o yuzden ama bi anlami yok iste, mumkunse stat kombinasyonalri ve slotlari goz onune alip biriktirin hele hybrid iseniz, gearlanmak eskisine gore cok zor oyunda ve insanlar hala "aaaa 845 dustu 840 dan iyidir" diyip gidip giyiyo filan Legion farkli cidden, statlar azalmis olabilir ama cilgin oldu gear isi, min max ile holy paladin ret den cok dps yapabilio iste bu sekilde :D relic olmadigi halde lvl8 holy weaponim ile dummyde faceroll 130k dps pushladim ki ret ile kan ter icinde kalarak yapilio benzer damage (kesin nerf gelcek o ayri :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Haste op as fuck nough said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Nl9SJ45XR_c şu diyalogları dinlerken bitmesin istedim resmen boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Tam bu konuşma esnasında http://www.wowhead.com/item=118938/manastorms-duplicator şunu basarsanız Millhouse çok güzel görüntün var diyor. Karısı da atar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Ben de sahaman 110'ladım, hemen akabinde bir de tank karakter kasayım ne olur ne olmaz deyip Paladin'e yöneldik. 3 artifactı da aldım, ne kadar güzel hazırlamışlar görevleri, single player gibi oynuyosun 10lvl ama tadı damağında resmen, 105 oldum bununla da sanırım paladinle devam edicem tank olarak gibi gözüküyor. Şu retriyi adam etseler de dpsinin de tadına varabilsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paladin tank inanilmaz iyi ya. Moonguard strongholdda 50 nightfallen oldur questi var, ben topluca oldureyim diye item verdigini farketmeyip 10ar 15er kestip hepsini skfkg. Cogu dpsten iyi aoe dps'i. Avenger's shield golden traitini acinca hp de gitmiyor farm yaparken. Muhtemelen nerfleyecekler bir seylerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 tbc den beri exp baslari tanklar boyle oluyorki, butun plebler quest kolay yapiliyor, sira kolay geliyor diye tank oluyor sonra 3 tustan fazla basamadiklari ve awareness sifir oldugu icin wipe fest yasaniyor instancelarda sonra gear alip basini gidince pleblere zahmet geliyor tank specle mob kesmek, hepsi dps geciyor ve saatlerce sira bekliyorsunuz dungeon icin her expansion ayni olay guzel olan pvp de tank lol baya eskinin aksine, en azindan ordan bayicaklar :D paladinle misal 110 olup herseyi bitirdikten sonra pvp yapmaya kasan bebeler sinir kirizi gecirip oyunu birakinca rahatlicaz baya :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar