Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 toggie said: surekli research complete diye bildirim geliyo telefona, halbuki 3. sıradaki research'ün 2 günü var daha. sizde de var mı bu olay? yok düzgün çalışıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 neyse birebir münakaşaya gerek yok dediğim gibi kafası çalışmayan adamı seviyor bliz, bu arada bende çalışıyorum öyle 7/24 pc başında değilim. yazacağımı aşağıda son olarak yazdım ağlayacaksam gider random düşen legendarye ağlarım, akşam 1 saat oyuna giren adamın senin yaptğın hc dailyden daha az harcadığı eforla epic item alması sizin için normalse sıkıntı yok. yineliyorum kaldıki şu world questten epic alma durumunu 2. 3. hafta yapsalar yine normal yada dünkü gibi dailyi koy bir heroic dungeona yine kabul edilir. @axe umarım o çomar lafını bana dememişsindir. sleepingdeath said: hayır değinmek istediğim konu efor hani bir kaç world quest var bu epic loot veren questlerden daha zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 aksam 1 saat oyuna giren adam hicbirsey almasin mi? sen eforunu verdin 3-5 item aldin. aksam 1 saat giren gitti 1 aldi. zaten dengeli degil mi bu? raidler vs baslayinca zaten olay bambaska bi hal alacak. onu zaten gectim. napsin vakti o kadar olan adam hic oynamasin o zaman vanilla gibi olsun. 1 saat ayirabilen adam bankada chat yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 @sleep sana dedim. SANA DEDİM HA NAPICAN? ADAMSAN SKYHOLDA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 sizde nasıl çalışıyo bu app ya, bende connect bile olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 tıkır tıkır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 androidde direkt bağlandı her şey tıkırında çalışıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 fıtır fıtır ayol. misyona bilem gönderdim çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 @axe seni yangın söndürme baltasıyla kovalarım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 app cok guzel de su research notification'ına gıcık oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Bana gelmedi o alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 sleepingdeath said: sen noktayı kaçırmışsın casual adamlık götünü yan yatırıp "M" ye basıp ahanda şurada loot varmış diyerekten gidip itemi almakmı oluyor? ben queden dungeona ilevel yetmiyor diye koşuyorsam o adamda biraz efor sarfetsin itemi almak için hayır ilk haftadan neyin kafası ben 8/10 mythic yapayım "M" ye basıp kuşla uçup itemi alan adam benimle aynı ilevel olsun neyin kafası. ha bu arada dünkü yüzük bir nebze kabul olabilir onuda heroic yapsalardı tabiki. Senin gibi fakir plebler günde xx saatini oyun başında geçirirken çocuk bakıyorum, işe gidiyorum çalışıp hayatında göremeyeceğin paralar kazanıyorum. Sonra blizzard bakıyor, A person gametime 13737371762 hours -- total spent 200 € B person gametime 273 hours -- total spent 3200 € Sence blizzard A oyuncusunu mu B oyuncusunu mu sallar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 scorch said: hayatında göremeyeceğin paralar Belki adam babadan zengin? Gerçi sen vizyonsuzluğunla kazandığın 3-5 lirayı fazla sanıyorsundur şimdi pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 pleb zamanında buccaneer's den de reskill yiyen babana denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 uygulamada karaktere tıklayınca yine login sayfasına atıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Onu bunu bilmem de topicin ayıbı sparkın kaçışı... Unutulmamalı... Madem almayacaksın, neden iddiaya giriyosun, sözünün adamı değilmiş, isterse boyu 4 metre olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 kisaca app hala nefis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 appte tüm karakterler offline alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 hayır app ile quest yapıp item almıyosun ki, niye bu gerilim anlamadım. follower'lar ile gelen 840 item falan da goremedim. konunun app ile buraya gelmesinin nedeni ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 eforsuz itemla appla mission olayi birbirinden ayri giden konular degil miydi. ben mi cok yanlis anlamisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ona bakarsanız bana kalırsa bu artifact itemleri de çok eforsuz verdi 2 queste legendary item aldık lan çok saçma böyle 110 olup da birkaç heroic dungeondan sonra falan verseydi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 ayrı ayrı ama arada appyede bok attım oradan sallayan olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 scorch said: hayatında göremeyeceğin paralar kazanıyorum. oha adam çok zengin lan saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 hayatta gorulemeyecek paraları hangi sirkette calısarak kazanıyomus ben de merak etmedim degil. patronun oglu mevkisi mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2016 bence kendini yükseltmemiş uyuyanölümü gömmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar