axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Sen bm oynamakla hata etmişsin kanuni. Hati mati. Gir survivala mongoose stacking miss. HUNTER WEAPON keyfi için bile survival oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 alrighty.. son bir sualim daha var yakalamisken :) suramarda tikandim kaldim. diyor ki honored ol bana. tamam bebegim olayim ama ne quest kaldi ortalikta ne bir sey. ne yapmam gerekiyor bunun icin? bu da mi zamanla acilan bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 yep, world questlerden gelenler + dungeonlar verecek sanırım. honoredda yeni questler açılıyormuş sanırım. ben daha friendly yapıp bıraktım, human 10% + darkmoon 10% ile kasacağım bakalım yetecek mi? leylanelar var bi de haritada, orada side questler oluyormuş. onları yapsan da yetmiyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 fury'de ağır patlıyacaz gibi "odyn yardımcımız olsun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Abi weapon drop olayını silmiş olmaları kısmına katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 sleepingdeath said: fury'de ağır patlıyacaz gibi "odyn yardımcımız olsun" Burst aoe iyi ama o kadar, gerek single gerek sustained aoede yayan kalıyor. Focused Rage arms buildının da baya gerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 axedice said: Rewardlarda scaling var tamam da moblarda olmaması lazım. Kanuninin yazdığından onu anladım. Bu arada warrior class halla ilgili en büyük eleştiri lore un ve oyunun geri kalanından çok kopuk olması ki doğru baya. Her yerde eski herolar eski hikayeler var bi şekilde bağlıyorlar, warrior direk cennete gittiği için kimse yok yanında lel reward dışında bir scale yok önceden suramar'da götüm götüm ilerlerken 838 oldum aoe kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Ya ben bir mallık yaptım. Artifact olayını adam gibi inceleyemedim. Zaten aşırı casual oynuyorum hani ilerisi için çok iddiam yok, ne düzgün raid yapacağım ne de pvp. 3 arkadaşız ara ara günde 1-2 saat arena atarız dedik en fazla. Ben gittim mal gibi prot seçtim (paladin) ve kılcımı ve silahımı aldım. Fakat, olay şu ki ben pvp falan yaparken holy olacağım. Şimdi offspec için epey şey yazılmış ama anlamadım. Ben geri dönebiliyor muyum ? Yani illa prot main mi olacak, ben holy ile oynamak istiyorum. Ek olarak, artifact için verilen zımbırtıları kullanmadım hiç. hepsi duruyor. Nasıl yapayım ? offspec için de quest aldım bu arada orada holy i seçtim sonra kapadım oyunu birşey yapmadım. holy olarak quest yapamam diye prot seçtim (çok keyifli tavsiye ederim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 dönersin kastığın puanlar gg sadece. yenisine 0 dan kasacan :( , bende warrior olarak arms olmadığım için pişmanım şimdi trait r14 oldu bile furyde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Holy artifacti almak için gereken questi holy olarak yapacaksın, uygun silahın yoksa class hallda satıyorlardır dandini bitane 100 golda falan. Artifact powerlar da 20 defa yazdık yine yazalım şimdi 300-500 ilerde 1000-2000, daha da ilerde yüzbinler hatta milyonlarla ölçülecek. Şimdi neye harcadığının bi önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ilk 13 puanı nereye harcadıgının bir onemi yok. (her specte 13 puana kadar desem daha dogru). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 axedice said: Holy artifacti almak için gereken questi holy olarak yapacaksın, uygun silahın yoksa class hallda satıyorlardır dandini bitane 100 golda falan. Artifact powerlar da 20 defa yazdık yine yazalım şimdi 300-500 ilerde 1000-2000, daha da ilerde yüzbinler hatta milyonlarla ölçülecek. Şimdi neye harcadığının bi önemi yok. ben oyle yapmadim hic. spec degistirmeye gerek yok 102 den sonra aciliyor diger speclerin silahlari. beast master olarak tum diger (marksman ve survivor) artifact silahlari aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 off spec bana yalan gibi geliyor. En azından main gibi efektif olmaz yani. Tabi çinli gibi AP kasarsanız orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ilk haftalardan off-spec istiyorsanız tabi yalan olur ama belli bir süre sonra kasılabilecek rahatlıkla artifact knowledge arttıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 axedice said: sleepingdeath said: fury'de ağır patlıyacaz gibi "odyn yardımcımız olsun" Burst aoe iyi ama o kadar, gerek single gerek sustained aoede yayan kalıyor. Focused Rage arms buildının da baya gerisinde. furry rotationu zaten ben bi anlamadım ki. RB ve FS ne ara vuracan. Hadi BL - RG ve rampage ile üçlü bir cycle yapıyosun ama arkadaş bunların cd o kadar düşük ki hep açıklar veya procluyorlar zaten o ara nereye FS vuracam bulamıyorum :D "Furious Slash if nothing else is available." olmuyor yani bende böyle bişi. Buffı da güzel aslında da çok yavaş bir skill. Sen şu arms buildini versene hele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 fury varyor oynayasim vardi dh yi 110 ladiktan sonra dabfik mi yani simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 pala-war-dk bence aynı bokun laciverti oynanış açısından. Skill survival +/- leri tabi ki vardır ama yani melee sonuçta elinde bir kürek vur allah vur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 meleeyi beğenmeyip neyi beğeniyorsun neyi övüyorsun anlamadım. ranged dediğin en ılık şey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Yalnız DH'ler fena vurmuyor mu? Vurduğu kadarını da heal mı ne alıyor metamorphosisle, her şeyi bırakıp DH kasmak lazım sanki, metamorphosisten çıkmıyorlar yav.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 shaman delikanlı ranged veya melee farketmeksizin. LAV ATIYORUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 DH tank çok net nerflenecek ya. rakamlara bakıp aldanmayın. liseli gençlere paket satıyorlar ilk bir ay işte. her zamanki muhabbet. DK farklı mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 ben arcane mage oynuyorum, en pussy benim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 https://67.media.tumblr.com/ca5f837fccdace0413cc73b7b7bd20c2/tumblr_np23azlRA51rj4m7wo1_500.gif et ete değmiyorsa o dps değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 sen aseksüelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar