bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 kağıt üzerinde tasarım paladin tanka yakın dursun, melee healer olsun pratik üzerinde cleave range'ınde heal cast etmekten ability basamıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bide paladinle ben prot levellicam buyuk ihtimal cunki en optimal RET artifact olayi prot olarak oyniyarak kasiliyor veya ashes to ashes aldiktan sonra harcamayip respec ile https://images-ext-2.discordapp.net/eyJ1cmwiOiJodHRwOi8vZ29vLmdsL2hQdjdWMyJ9.WvlwM7yAZL9Pav704iB1ykEdLxo.jpg ashes to ashes baya mandatory speci oynamak icin ancak onu acmak icin olan kisa yoldaki traitler hani EN SON alinmasi gereken traitler bilmeden oyniyan cogu kisi aylarca gimplicek kendini dfsfdsa 625ap respec parasi odemek yerine 67k ap ye ulasana kadar prot oynamak daha efektif su anda raid yapicaklar icin (tabi gurubunuz aliyorsa ret lol) dun mythic mannaroth da dandrik ilevel ve 4pc bonus olmadan benle min 15~ilevel ve tier bonus farki olan bikac class ile competitive oyniyabildim, damage kotu degil ama ayni eforu sarfederek bi ranged classla oynasam cok daha faydam olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 holy gameplay nasıl endgame de denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 axedice said: PVP oyununda dediğin olur da pvede kimse seçmez heralde. Class fantasy olarak iyi, dengelemek açından zor. Ha talentlarla artifact power/path of the titanzla falan bişiler getirler o olabilir. dengeden cok melee healer konsept olarak kotu melee karakterin hani casti olamaz, en fazla channel olur kolayca kirabilicegin. butun healleri instant olan melee bir healer imkansiz yani, monkda istedikleri oydu ama tutmadi iste bunun yaninda melee de dururken milleti heallamak gene kabus, masteryi bacon talent ile cheeseliyor millet o yuzden holy paladinde kimsede almaz guruba zaten melee dengelemesi en zor sey su oyunda pve acisindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 bingildak said: holy gameplay nasıl endgame de denedin mi holy gameplayi asagi yukari ayni, kimse raid heal yapmani beklemiyor iste tanklari ayakta tutmak butun gorevin gene bunun icin masteryi cheeseleyen talenti almayip ortada biryerlerde durup buyuk ihtimal diger healerlari ve raid leaderi uyuz edebilirsin veya mandatory onu alip standart heal spam iste artifact abilityni range 15yard bu arada, betada baya kufur ediyordu holy paladinler raidlerde positioning kabus diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 e auralarda 10 yrd mı 15 yrd mı ne zaten, meleede dursun diye yapmışlar ama nasıl olacak baya merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Her clasta var o build enabler golden traitler için dandini aoe ya da işlevsiz defansif traitlerden kısayol olayı, paladine has değil. Hatta fury warriorın golden traitleri o kadar nerflendi ki millet normal traitleri alıyor önce gold rush yapmadan Al mesela fury https://i.imgur.com/JUD9WtO.png Turanj > yeşil > mavi > kırmızı (hatta kırmızı mavi diye giden bile var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Evet her classta var ama wake of ashesin o golden trait mandatory onu anlamadin sen :p Rotasyonda hp dumptan sonra en kiymetli skill ustune o golden ile 5hp veriyor ama buna giden kisa yoldaki talenlar en dandik olanlar Paladin disinda respec kasmak zorunda olan yok onu diom, furyde optimal route var, almasanda oluyor goldeni Paladinde ashes to ashes almadan oynama sansin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 HANGİ CLASS KARARSIZLIĞI SONUM OLACAK ARKADAŞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 T19 simlerde dps birincisi meyç, ikinci de ruj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 simler onemli diil, bir gecede classlari cahil birakiyorlar isterlerse. hotfix geldi ret paladine misal pvp de TV %70 mi neydi %100 yaptilar filan, butun spenderlari buffladilar vs dk yi bi gecede nerflediler filan gameplay onemli, hangi classi oynamayi seviyorsan onu oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 PUT YOUR FAITH IN THE LIGHT https://www.youtube.com/watch?v=r5oA5QfNqfs BLIZZCONA GIDIP SUNLA RESIM CEKTIRMEM LAZIM OLMEDEN Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 ıhh beğenmedim. Azzinoth da bence kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 warlock spec seçimi hakkında bilgi toplayabileceğim bi site, forum vs bişey bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 wowjutsuda vardır heralde bişiler. Ben demon denedim güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 59 dakikada 1 - 22 monk oldu. Bu nedir ya.. ilk 2 stage i yapıp çıkıyorum. Bu gece 100ler miyim acep :D. Heirloom var sade.. 91'de diyorum %300 elixiri bassam mı :D 1 - 30 1saat 33 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 1 - 40 2 saat 27 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 samaella said: ıhh beğenmedim. Azzinoth da bence kötüydü. alayı kötü abi . sonrasi daha da kötü bardak falan kırıyolar vs. adamında tek bildiği ''öyle yaparsak çok ağır olur o yüzden işte böyle sdf'' türk galiba blacksmith safdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 patch indireyim de trial bakayım dedim. 20 gb download diyor. ciddi mi bu? 20 gb mı indiriyor gerçekten oyun yüklü olmasına rağmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 demon hunter memesi 20gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 1 - 50 3 Saat 49 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 baya yavaş ama bu . bir şeyleri yanlış yapıyo olmmayasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 5 saat 22 dakikada 1-60 oldu. Gruba giriyorum, ilk 2 stage yapıp çıkıyorum org kapısında. Başka birşey yapmıyorum. Heirloomlar var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 barrensde stage 3 de yap daha fazla gelir uçan binekden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 komple invasion bitirsen zaten daha çok gelir. invasionlar başladığında barrens ve tanaris'i komple bitir aktif olarak. 3. stagelerde her bossa git zaten boss başı 40k exp geliyor. hem itemleri de topla vs... sonra bitene kadar orgrimmar kapıda reset yap tamamla işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar