Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legion Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

http://i.imgur.com/yxtdFV8.jpg

şu resmi biraz daha açabilir misin? askmrrobot'tan videoyu da izledim ama nasıl yapıyoruz 110 olduktan 2 gün sonra OS'e mi vermeye başlıyoruz?
Mesaj tarihi:
Ben dkyi levelliyorum da, fena degil gibi ama ozellikle frost cok komik abi 3 tus literally. Spellbookta spell aradim resmen.

Melee animasyonladi cok guzel bu arada; bir de vaktiyle troll male acmistim lel.
Mesaj tarihi:
90'a kadar her invasion'da aşağı yukarı 1 lvl geliyor ama öyle yavaş. 1. ve 2. phase'i tamamlayıp logout olup tekrar gireceksin sürekli. Daha da fazla lvl almak istersen tagleme gruplarına invite iste. Böyle böyle 100 lvl'a kadar demon tag'leyeceksin.

Bu işin en güzel yapıldığı yer Crossroads bu arada. 2. phase bitince inn'e koşar logout olursun.
Mesaj tarihi:
1 ve 2 yi bitirmektense, 3 ün sonuna kadar bossları farmlamak çok daha efektif bu arada. lvl 60 a kadar 1 ve 2. phase farmı, ondan sonra uçmayla beraber 3. nün sonuna kadar durmak mantıklı.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

90'a kadar her invasion'da aşağı yukarı 1 lvl geliyor ama öyle yavaş. 1. ve 2. phase'i tamamlayıp logout olup tekrar gireceksin sürekli. Daha da fazla lvl almak istersen tagleme gruplarına invite iste. Böyle böyle 100 lvl'a kadar demon tag'leyeceksin.

Bu işin en güzel yapıldığı yer Crossroads bu arada. 2. phase bitince inn'e koşar logout olursun.

1 bitince relog, 2 bitince tekrar relog seklinde ilerliyoruz ve partiye giriyoruz bu mudur olay?
Eyv.
  • Yeni Oluştur...