mardox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Laurelin said: http://i.imgur.com/yxtdFV8.jpg şu resmi biraz daha açabilir misin? askmrrobot'tan videoyu da izledim ama nasıl yapıyoruz 110 olduktan 2 gün sonra OS'e mi vermeye başlıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Ben dkyi levelliyorum da, fena degil gibi ama ozellikle frost cok komik abi 3 tus literally. Spellbookta spell aradim resmen. Melee animasyonladi cok guzel bu arada; bir de vaktiyle troll male acmistim lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 6 invasion aynı anda aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 oh roguela lock kalmıştı levelliyim de bitsin artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 1 haftada ne koparabilirseniz koparın şu levelingden. daha sonra böyle bir imkan verilmez en az 2 yıl. 1.5 saat önce hunter açtım 42 level oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ben kuscam bayılcam abi sürekli aynı şeyi yapmaktan ama ya :S her çıkan moba taglemeye çalışmak sıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 oha 6 invasion sdnfklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Bi Priest kaldı fullemediğim sanırım. Monkda 93müş onun 1 saatlik işi var :D adamlar fena xp boost verdi yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 93-100 nasıl 1 saat ya. 90dan sonra yavaşlıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 invasionla değil ya, bonusları toplayıp elixirle %300 xp boostu basarım + kuş var, chestleri bulsam gene xp gelio vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 90-100 3 saat falan sürüyor sadece treasure farmlarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 pot ile birlikte mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 ben yarım saat dayanamıyorum invasionlara siz nasıl yapıyorsunuz helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2016 Millet azimli ya. Sabahtan beri 90 - 95 kasabildim lel. Giriyorum 2 tur dönüyorum, midem bulanıyor çıkıyorum sdjf. Bir de heirloom'ları 100'lememişim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 DarKRideR said: pot ile birlikte mi? hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 invasion ile 58 dk'yı kasayım dedim 2-3 invasion'da ancak 62 olabildim. bilmedigim baska bi yol mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 90'a kadar her invasion'da aşağı yukarı 1 lvl geliyor ama öyle yavaş. 1. ve 2. phase'i tamamlayıp logout olup tekrar gireceksin sürekli. Daha da fazla lvl almak istersen tagleme gruplarına invite iste. Böyle böyle 100 lvl'a kadar demon tag'leyeceksin. Bu işin en güzel yapıldığı yer Crossroads bu arada. 2. phase bitince inn'e koşar logout olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 1 ve 2 yi bitirmektense, 3 ün sonuna kadar bossları farmlamak çok daha efektif bu arada. lvl 60 a kadar 1 ve 2. phase farmı, ondan sonra uçmayla beraber 3. nün sonuna kadar durmak mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Aynen en çok 3 de exp geliyor ama uçan karakterler için. Uçamayanlar 1 ve 2. Bu arada serverlar fena patlak sabah bile lagiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 zipzip said: En güzeli hunter ya. Adam kartal çağırıyor ayağına class halla gitmek için. warrior da güzel walkyrie geliyor alıp seni uçuruyor halls of valora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 paladin için uther gelip sırtında weeeee diye uçuruyor dediler doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 deadwoll said: 90'a kadar her invasion'da aşağı yukarı 1 lvl geliyor ama öyle yavaş. 1. ve 2. phase'i tamamlayıp logout olup tekrar gireceksin sürekli. Daha da fazla lvl almak istersen tagleme gruplarına invite iste. Böyle böyle 100 lvl'a kadar demon tag'leyeceksin. Bu işin en güzel yapıldığı yer Crossroads bu arada. 2. phase bitince inn'e koşar logout olursun. 1 bitince relog, 2 bitince tekrar relog seklinde ilerliyoruz ve partiye giriyoruz bu mudur olay? Eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Relog yapınca 1. stageden başlıyor tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 1 + 2 sonra relog. Bir de %280'lik mountu alinca 3. Phase eklenebilir eger mapte boss kovalarim derseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 kovalamalık bir durum yok ya, gw2 deki zergtrain gibi oluyor işte. point a to b gidiyorsun sürekli boss 30 sn de ölüyor, 50k exp geliyor her killden. her phasede sanırım 6-7 tane kesiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar