Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Duels


tunca

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Mini ile calisiyor ama trade olmuyor bunlarda. Draft da yok. Constructed sadece.

Suraya gel asil oynamak istiyorsan: http://www.mtgo.com

Daha dun gece 4-0 yaptim, Modern desteme yeni kartlar aldim sonra gelen boosterleri trade ederek. Living End destesi kuruyorum su anda ama manabase daha tamam degil.

Bu Magic Duels block only su anda ama. Modern, Pauper ve Commander oyuncusu olarak peh diyorum sadece. Oyunca para ile booster alabildigin gibi 15 online oyun basina (%50 win-rate ile) bir booster da alabiliyorsun.

Su anda oynanir degil bence. Sadece Origins seti var, su anki legal Standard bile yok. Ancak sonraki block ciktiktan sonra adam olur diyorum. Eger sadece block only yaparlarsa iyice kotu olur ama sanmiyorum oyle bir hata yapacaklarini.

Girin, Origins kartlarini acin ve nadasa birakin bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

tunca said:

Draft var, trade bilmiyorum aksam bakcam baska bi telefondan


Draft yok abi. Tum baktigim yerlerde, konustugum adamlarda Origins Block Constructed var diye duydum sadece.


Bi cacık olmaz o zaman bu oyundan rip wizards of the coast

Ben belese degil fiyatı daha uygun olsun (hearthstone gibi kazandıkca gold mold gelsin) ve trade-draft olsun istiyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
MTGO'da infinite gitmek mumkun. Turnuvalara giris $6, oduller 6 booster 3-1 icin, 11 booster 4-0 icin. Kazanilan odullerle istedigin desteleri kurman o kadar zor degil duzenli olarak iyi oynarsan. 4-0 zor ama 3-1 o kadar zor degil. Su anda 7 turnuvalik oyun ici parayi bir kenara ayirdim ben kazandiklarimdan.

Basta Pauper ile girersin, tum formatlarin odulleri ayni cunku ama Pauper'in Tier 1 desteleri cok ucuz. Sonra gelen parayla Modern kurarsin. Oyle yapiyorum ben.

Bu Duels of the Planeswalkers serisi (bu oyun da o seriden) oyunu tanitmak icin zaten. MTGO'ya rakip degil, olmazda. WoTC Magic gelirinin yarisindan fazlasini MTGO'dan aliyor diye duydum, onune kazik cakmazlar buna Modern ya da draft getirerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Degil ama oynanacak oyun da degil, dedim zaten bunu.

Magic ozunde p2w bir oyun zaten. En ucuz ihtimalle ₺40 filan harcayıp bir Pauper destesi kurmaniz lazim competitive eventlere duzgunce girebilmek icin.

Bu Duels ama sadece bir set'i kapsiyor su anda. Standard only olacak anladigim kadariyla yeni setler cikip eklendikce de. Beles Standard oynamak icin iyi olabilir grind ile booster alinabildigi icin. Fakat %50 win-rate ile 15 oyun basına bir booster geliyor ki berbat bu. MtG'de bir oyun ortalama 30 dakika surer cunku. 7 saat grind ile bir booster demek bu da.

Gerci epey kart booster almadan aciliyor anladigim kadariyla ama yeterli olmaz bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

meh. Oynamayı istiyordum oysaki :P. İçimde kaldı şu magic evreni. Yeni bir oyun bu diyip başlasam mı diye düşünmüştüm.

Nedense ciddi fantezi evrenlerini çok seviyorum. Kartlardaki resimleri gördüğümde dibim düştü resmen =). Bol oyuncu sayısı vs. derken baya ümitlenmiştim.

Sağlık olsun, teşekkürler :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi burada böyle baya über bilmemkaçyüz tane kart olacak mı? Duels of planeswalkers oynadım sadece 2011 2012 5 tane hazır deste unlock edebileceğin 5er kart vs hayatımda oynadığım en iğrenç oyundu.

Mtgyi beğendiğim için oynamıştım onuda mtgo iyi değil demişlerdi kartta almamıltım tek başımayım diye.

Bildiğin mtgo olacak değil mi bu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yerde "hearthstone un başarısından etkilenip böyle bir oyun yapıyoruz" vs. diye birşey okumuştum. Yani doğru ise zamanla kartlar eklenir herhalde.

Açıkcası hs oynayamıyorum ben. Çok yavan geliyor. Düzgün bir kart oyunu olur umuduyla başlayacağım. Tabi şu ilk günlerde gelen patchleride görmek lazım. Oyunla ne kadar ilgileniyorlar? Steamde bir mesajda ilgilenecekler gibi görünüyor ama bakalım.. Malum oyun firmaları politikacı gibi bol keseden atmayı sever oldu günümüzde.


Hesabı açtım. Fırsat oldukça story bitirmeye çalışıyorum (birde daily quest).

Oyunla ilgili bir kötü şey: "bağlantı sorunları" nedeniyle ağır bir şekilde - review aldı steamde..Tabi diğer şeylerde var da.. Olsun... Millet zamanla gelip o verdikleri - leri + yapmayacakları için aldıkları hasarı nasıl düzeltirlerki.. İşleri biraz zor.


Ama konsept 10 numara geliyor bana. Ne bileyim böyle ciddi veya karanlık bir atmosfer oluşu :D. Yetenekler, kartdaki resimler vs.. Arayıpta bulamadığım şey gibi :P.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...