Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Gecen arkadasla tartistik bir. Siz ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 2. ama daha iyi olduğu için değil, 1in öncesini anlattığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Tabii ki birincisi. cCc marlon brando cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 kitabı daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 kitaptan spo vermeyin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 godfather deyince brando zaten, 2'deki paso fredo geyiği de yoruyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bu da soru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Minik bir farkla 1 diyorum. O da Marlon Brando faktörü. Ama 2. filmde gençliğini De Niro o kadar güzel oynamış ki, ona da şapka çıkarmadan olmaz. İlk olarka liseye giderken TRT'de dublajlı haliyle tanışmıştım Baba ile, sanırım 2001'di. Sonra seriye aşık olup 50 kere falan izlemişimdir. Devam filmi orijinali kadar iyi olan bir bu seriyi sayarım zaten, bir de Terminator 2 ve Dark Knight'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 benden de 1. diğer ikisini Brando yok diye izlemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 godfaterher bir butundur, parcalayan hayindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 1 ve 2 tamam ama 3 diyen kafirler kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 3 için en iyisiydi diyen çıkacağını sanmıyorum ama 3 kötü filmdi algısı da oluşmasın izlemeyen için. 1 ve 2 o kadar iyi ki, 3 sönük kalıyor yanlarında, hepsi bu. Yoksa kendi başına gayet taş gibi film. En büyük sorunu Coppola ve Puzo senaryoyu yazmak için 6 ay rica ederken Paramount Pictures'ın sadece 6 hafta müddet tanımış olması, finansal krizin eşiğine gelen stüdyonun zorlamasıyla çekilen bir film zaten, buna rağmen iyi iş çıkardılar yine. Tabi Al Pacino'nun aldığı astronomik ücrete rest çekerek kadrodan çıkan Robert DUvall yüzünden senaryodan kesilmek zorunda kalınan Tom Hagen karakteri faktörü de filmin potansiyel ihtişamından alıp götürüyor, bir şeyler eksik kalıyor. 7 Oscar'da aday olup sıfır çektiğini de belirtelim. En iyi müzikte kazanamayınca Coppola'nın babasının (soundtrack ona ait Nino Rota aksine) üzüntüden kalp krizi geçirip hayatını kaybettiği de gerçek bir hikaye. http://www.youtube.com/watch?v=g5WnlFVuY1k Şu güzelliği es geçen Akademi'nin ben..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar