vulga Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 iphonedan sikildim cok. sarj aleti habire kopuyo orjinal de olsa cin mali da olsa dayanmiyor. bataryasi patlak. kuzen geldi g2 var onda onunla degistircem (bendeki i5) sirf sarjindan oturu. ama genel olarak akilli telefonlardan biktim. hem sarj dayanmamasindan hem de gereksiz yere cok vaktimi almasindan. sarjdayken falan da surekli twitter instagam bos bos yeniliyorum ekrani aradigim ozellikler: 1 hafta falan gitsin mobil veri veya wifi olsun yine email-whatsapp falan olursa dandik bir de web tarayicisi olsa yeter (veya opera mini calistirsin) eski tip olabilir sikinti degil hatta oyle olsun daha iyi bulduklarim su modeller ama nokianin sitesinde yazdigi kadar buyuk batarya sureleri yok sanirim donanimhaber'de basliklari okudum hic oyle denildigi kadar yok 2-3 gun falan maksimum https://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/telefon/301/ https://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/telefon/206/ https://www.microsoft.com/tr-tr/mobil/telefon/501/ veya hicbir fonksiyonu olmasa da sarji cok giden bildiginiz modeller de olabilir cok takoz olmasin da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 ayfondan sonrasını okumadım yardımcı olamam noob sdfnklsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Şarj etme aparatı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 sarj etme aparati dedigin powerbank'se var ondan da ama yazin hic tasinmiyor edit: sarj kablosuysa orijinali 70 tl ve o da dayanmiyo cin mali 10 tl 1 gunde koptu. hem sarj etse de batarya patlak 3g yi acinca yarim saatte kapaniyo %70'deyken falan kafasina gore kapaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Nokia 1320 ve 1520. Ama takozlar. Android olarakda S6 Active diyorlar testlerde falan çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Nokia 220 ve turevlerine bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Kopmaz kırılmaz cici bici marka iphone sarj aleti. https://store.bgr.com/sales/titan-mfi-cable-free-us-shipping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2015 http://www.gsmarena.com/battery-test.php3 En uzunu S6 Active gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 vulga said: sarj etme aparati dedigin powerbank'se var ondan da ama yazin hic tasinmiyor edit: sarj kablosuysa orijinali 70 tl ve o da dayanmiyo cin mali 10 tl 1 gunde koptu. hem sarj etse de batarya patlak 3g yi acinca yarim saatte kapaniyo %70'deyken falan kafasina gore kapaniyor. Nasıl kopuyor ne yapıyorsun saçmalamayın ya iyice tüketim toplumu oldunuz, bizdede var iphone vs 2 yıldır aynı kabloyla gidiyor, desire 500 var sadece whatsapp ve atama için kullanıyorum 4-5 gün gidiyor, yeni bir telefondan önce biraz düşünün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 imza için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ne demek. Hayır cidden anlamak imkansız yani, hayvan gibi çekiyorsundur kopuyordur abi bu kadar basit. Akıllı telefon istemeyipte, sonra istemek ayrı bir tat tabi. 1 günde nasıl kopardın anlatsana biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 G7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 o kadar post yazdim mobilden spoiler'a alayim dedim kirildi safari gitti hepsi :@ @lectre bi gunde kopan cin mali sarj aleti abi. orijinali de aldiktan sonra 6 ay falan gitmisti. hep ayni yerden soyuluyor/kopuyor hem niye benden kaynakli olsun bosa kendime is cikarayim. soldan saga: cin mali, orijinal, dun aldigim cin mali (12 saattir birsey olmadi) fotolar akilli telefon demissin de akilli telefon istemiyorum gosterdigim telefonlar da anroid veya ios degil s40. acil durumda mail vatsap bakabileyim diye demistim ama olmasa da olur. hatta hic fonksiyonsuz sadece arama sms olan su telefonu kullanmayi denicem bugun. bataryasi 300 mah ama 4-5 gun gidiyormus kullananlarin dedigine gore cardphone hayatimi kolaylastiracagina zorlastiriyor amk iphone'u ne gerek var @genwa, @warhero, xaero tavsiyeler icin tsk ama smartphone dusunmuyorum dedigim gibi @yav o modellere bakiyorum ben de. ama nokianin yazdigi kadar batarya omru yokmus kullanici yorumlarinda mesela nokia 301 icin 2 gun anca gidiyor diyorlar. 206 biraz daha uzun gidiyormus falan. bakalim cidden 1 hafta goturecek bulabilirsem alcam @todesengel cok iyiymis bu yav bir daha koparsa bundan alcam @liberal LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bi tane nokia 105 al. telefon gorusmelerini bununla yap. digerini sirf whatsapp, mail vs icin kullan. ama kablolari nasil parcaliyosun onu gercekten anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Hiç bi özelliği olmayan bi philips vardı bende, adını bulamadım şimdi. Ekranı mavi ışıklı sadece ufacık bi şey. 15 günü görüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 sarj ederken telefonla çok oynarsan kablo parçalanmaya başlıyor, ben de 1-2 tane parçaladım böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Adam sarj kablosu kopuyo diye telefon degistirmek istiyor ya. Olm hangi gaste veriyo la sizi, ek misiniz ilave misiniz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Amazondan rugged kablo siparisi ver, alibabadan da tasinabilir pil siparisi ver. Bu yani cozum. Gidip 2500 lirayi samsunga gommek degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Yeni nesil Xperia'ların şarjı da epeyi uzun gidiyormuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 yazdiklarimi okumadan akil veriyorsun bi de yargilamaya kalkmissin cins misin amk ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Yeni mi anladin cins oldugumu. Sus ve dedigimi yap keke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Ahaha çok üzülüyorum şu IPhone kullanıcılarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Sırf iPhone şarj kablosu dandik ve kolay parçalanıyor diye akıllı telefonlardan uzak duruyorsan bir daha düşün. Yok eğer wi-fi, 3/4g, dokunmatik ekranı olmasın pili daha uzun sürsün istiyorsan o zaman ikinci el bir 3310/3330 al, bas geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Genwa said: Hiç bi özelliği olmayan bi philips vardı bende, adını bulamadım şimdi. Ekranı mavi ışıklı sadece ufacık bi şey. 15 günü görüyordu. Philips Xenium, son çıkan modelinin 2 ay mı ne şarj süresi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Nokianın blackberry çakması bi telefonu vardı hatırlamıyorum şimdi modeli. Hem akıllı değil, hem wifi/whatsapp/opera mini var, hem de eti kapatıesan bi hafta bile gidiyo şarjı. Ama SAR değeri hayvan gibi yüksek. Hayvan gibi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar