ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Boyle bir kere çıkıp devamı gelmeyecek ürünleri almak yanlış bir karar olabilir. Cihazla gelecek OS problemli olabilir. Yazılım desteği de olmaz. Bir sürü bloatware ile gelip buggy şekilde kullanmak zorunda kalırsınız. CM falan da çıkmaz. XDA'de 2, 3 kişi bir şeyler yapmayı dener anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 bana hep telefonda muzik dinlemek sacma geliyor aletin zaten gun boyu zar zor yeten bir sarji var. Bide muzik dinleyerek azaltmak sacma bence Onun yerine kucuk bir mp3 player (sandisk clip plus) tasimayi tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Abi niş market ürünü, bilmişlere nerdeyse hiç laf düşmüyor. Gerge vs. gibi adamlar haberi gordugu an almaya karar verip ciktiginda da basip gececekler. Lagaluga yapmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 aynen, size ne lan yetolar. birakin enayiler alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Hype cılar vs. Boklamacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ismini degisirse satma ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 türkiyede boya markası diye kimse almaz sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 olm gayet leş gibi telefon, volume control de abartacak bişi değil yani gerge naptın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Su anda o kadar gerekli degil, o dedigim program halletti ama DAC'da iyi. Telefonu basit seyler icin kullaniyorum ben, bana yeter donanim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Beatsauido dan memnundum ben hani HTC'lerde olan.Bunuda görmek lazım ama removable olsa bile 2500 mA pil olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Niye olmasın ? O donanım ve ekran çözünürlüğüne 2.5k yeter de artar bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 müzik dinlemek için telefon mu alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Dunyayi kurtarmak icin mi telefon aliyoruz Ot bok icin aliyoruz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 jacabo said: Dunyayi kurtarmak icin mi telefon aliyoruz Ot bok icin aliyoruz iste abi cok iyi bi yorum olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Flassh said: htc alın geçin işte ne farkı varmış Bakalım ikilemde kaldım bende, çıksın yatarsa kafama alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 aşırı derecede bir fark olacaksa ben alırım. zaten %80 müzik için kullanıyorum telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar