progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 http://www.joblo.com/newsimages1/revenant-trailer-full-title.JPG said: Inspired by true events, THE REVENANT is an immersive and visceral cinematic experience capturing one man’s epic adventure of survival and the extraordinary power of the human spirit. In an expedition of the uncharted American wilderness, legendary explorer Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) is brutally attacked by a bear and left for dead by members of his own hunting team. In a quest to survive, Glass endures unimaginable grief as well as the betrayal of his confidant John Fitzgerald (Tom Hardy). Guided by sheer will and the love of his family, Glass must navigate a vicious winter in a relentless pursuit to live and find redemption. Birdman'in yönetminin yeni filmi. Leonardo DiCaprio ve Tom Hardy var. Ayı saldırısından sonra arkadaşlarının terk ettiği bir adamın intikam alıp kurtulma hikayesi. Birde filmi sadece doğal ışık kullanarak çekmişler. Trailerdaki görseller çok iyi. http://www.youtube.com/watch?v=chiPpnHC3sQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 oscarsiz bir sene daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 adam oscar için ayılarla bile dövüşüyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 inarritu filmi olduğu yazılmamış. inarritu + hardy + leo = GG anons edildiğinden beri HYPE HYPE şeklinde bekliyorum. trailerı görünce daha da bi hype oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kuscunun yonetmeninden yazmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 oskarlı diye de yazıyorlar da biz onu öyle bilmedik. bu arada filmin konusu ana karakterin hakkının yenmesi. ana karakteri leonardo oynuyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 intikam aliyor da diyor. filmden sonra akademiyi basmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Hakki yeten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 inarritu cok mainstream oldu yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 lubezki styla gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Akademi bu sefer verecek oscarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Ben olsam Leo'nun yerine törenlere gitmezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 sinematografi çok iyi duruyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Fp4MQSGFj-M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 2.5 dklik trailerla filmi izlettiler gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 leo filmi fragmanı izlemem hayatta. adam yine döktürür sıfır bilgi ile gitmek en güzeli dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ayı sahnesi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 çok doğal duruyor ya helal olsun inarratuya. birdman iyiydi ama pleblere hitab etmiyordu, bunda hiç değilse "gerçexçi deqiL kank koca ayıyı yenebilir mi adam benim dayımı ayı barçalamış çomaristanda" diye kendileriyle bir bağ kurabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 trailerla birlikte filme dair beklentim taban yaptı. 9/10 olursa yine hayal kırıklığı yaşayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Baya begendim ben. Yonetmen/goruntu yonetmeni Birdman'den sonra iyice cozutmus. Evde izledim, ama tavsiyem sinemada izlemeniz, butun film genis aci ve dogal isik ile cekilmis, oradaymissiniz hissini cok daha iyi verir sinemada. Ayi sahnesi inanilmaz, backstage baktim dusmemis daha, CGI yapmislar ama helal olsun ya. At ile ucurum combosu ve sonrasi da mukemmel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 winscr hala film hd'si gelsin merak ediyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 daha gösterime girmedi nereye hd geliyo, önce release olacak sonra blurayi çıkacak sonra onu biri ripleyecek, sonra kafana bir goltbaren konacak http://www.youtube.com/watch?v=k--DL4FQons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Yine spoiler kayyniyor akillanmiyacaksiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 1 ayı var daha filmin değil mi? Bu aralar beklediğim tek film bu ya, gerçi SW'yi de halen izlemedim sadfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar