Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beyler Satılık W0W hesap...


phebus

Öne çıkan mesajlar

yekeyeke said:

Klişe Paticik Troll Ekibi konuyu basmış. Size ne kardeşim isterse 500 ister, vermezsin olur biter, adamın koyduğu fiyattan rahatsız olup yorum yapma ihtiyacı hissetmek nedir...


Hiçbir özelliği olmayan dümdüz 2 tane 100 karakter var diye 250 TL fiyat biçmek de bir WoW hesabı için normal değil. Satıcıya fiyatı revize edip malını satabilsin diye bir nevi yardım, olası bilgisiz saf alıcılara da uyarı niteliğinde yazmakta bir sakınca yok bence.

WOW MU KALDI MALBUŞ MALTEPE DÜRÜM OYUN OYNAMIŞ SALAK gibi 100% troll amaçlı ve artık komik falan da olmayan şeyler için diyorsan haklısın tabii ki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya değil tam olarak, ama emeğin tanımı ve fiyatlandırması yanlış burada. Atıyorum dersin ki Vanilla'dan beri bende, şöyle böyle rare achievement'lar mount'lar title'lar var, güncel content içinde de şöyle filanca iyi PvE/PvP gear var, o yüzden 300-500-1000 vb. istiyorum, e yine olabilir. Var zaten böyle hesaplar sağda solda satılan. Fakat gelip de "kutu 100 lira, 3 ay para ödedim 100 lira, içinde de tek özelliği 100 olmak olan karakterler var" diye bakkal hesabı yapınca saçma olmuş tabii baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...