Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narcos (2015) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tam house of cards 5. sezona başlamışken geldi bu. meraktan ilk bölümü izledim. şimdi hangisini izlesem diye düşünmekten ikisini de açamıyorum =)
Mesaj tarihi:
Simdi basladim 1. sezona :)
Benim de en cok begndigim nokta Ispanyolcanin bol bol olmasi :) Guzel pratik oluyor.
Dahasi gercek bir hikayeymis, epey begendim. Sanirim bu haftasonum bunla gecer;)
Mesaj tarihi:
sabonis said:

ilk bölümü izledim de ispanyolca biraz baymaya başladı ya alt yazı alt yazı nereye kadar. anime mi izliyoz amerikan dizisi mi amunyüm.

ispanyol aksanlı ingilizce mi konuşsalardı abi. walküre gibi sdfsfs.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

nasıl olacak peki sabuncakis kardeşim.

ben bişi olacak demiyom. baydı biraz anime tarzı paso alt yazı okumak dedim sadece. bu sadece. dizi böle kötü, başka türlü yapsınlar falan demedim. sadece ben baydım biraz, bu kadar mı zor anlamak :( hele silfatoş direk çöp
Mesaj tarihi:
2 kur ispanyolca kursuna gitmiştim, 3-5 kelime aklımda kalmış. arada onları duyuyorum gülümseme geliyor. xeşke ispanyolca bilseydim

sevmedim 3. sezon ilk bölümünü. bitiremedim hatta.

ilerleyen günlerde tekrar deneyceğim.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

2 kur ispanyolca kursuna gitmiştim, 3-5 kelime aklımda kalmış. arada onları duyuyorum gülümseme geliyor. xeşke ispanyolca bilseydim

.

aynen ben de :)
Mesaj tarihi:
herkes 2 kur alıyor demek ispanyolca'yı sdfs. ben de 2 kur almıştım 3-4 sene önce. şimdi por favor buenos noches amigos falan anlıyorum anca.
Mesaj tarihi:
dizinin bu sezonu biraz daha olgun olmuş. escobarın gereksiz draması olmayınca plazacı beyaz yakalar diziden hızla düşecektir.

"ay gördün mü kızı için para yakmış, hala tatasını seviyor" seviyesindeydi ikinci sezon. suçluyu kahramanlaştırıp acındırıyordu, e sen eskobarı böyle pazarlayınca adamın yol boyunca öldürdüğü onlarca sivil falan ekranda bir istatistik gibi kalıyordu.
bu sezon daha sönük belki öyle bir "charming anti hero" yok diye ama daha olgun geldi bana o yüzden. zaten dizinin en büyük eksiği bütün bu kartel işlerinin halihazırda cia funding için palazlandırıp sonra tepesine çökülüp elindekinin alındığını gösterememek. yarım ağızla "it's complicated kemküm" ile geçiştiriyorlar hep ve bunu da açık açık yapan çıkamaz osurturlar adamı.

Mesaj tarihi:
isin icine gecmis zamanlar girince sikinti oluyor , bence o seviyede ondan birakiliyor =)

Red said:

herkes 2 kur alıyor demek ispanyolca'yı sdfs. ben de 2 kur almıştım 3-4 sene önce. şimdi por favor buenos noches amigos falan anlıyorum anca.

Bu arada 1. sezon 5. bolumu bitirdim, cok iyi gidiyor.
Mesaj tarihi:
nusret musret yokmuş olm dizide. tanıtımmış sdfs. 10 bölümü bi gece emdim. güzeldi bence. 4. sezon'u bekleyelim.

chepe'ye daha fazla vakit verselermiş. sevdim o karakteri.
Mesaj tarihi:
Şu sezon 2'den her türlü güzel ya. 4. bölümdeyim , beğenmeyenler dötümü yesin.

2. sezonu 7 ayda bitirmiştim o kadar gelmedi izlemek içimden. Acayip gereksiz bir dram vardı.

-My familia,my familia diyip duruyordu
Mesaj tarihi:
güzeldi ama escobar'a göre 1-2 gömlek aşağıdaydı çünkü escobar karakterini çok iyi işlemişlerdi ve adam da müthiş oynuyodu. resmen çılgın bağ kurulmuştu escobarla seyirci arasında, bu yeniler için öle çok bişe hissetmiyosun.
Mesaj tarihi:
elden geldiğince karşılaştırma yaparak izlememek lazım. gayet başarılıydı bence bu sezon da. karşılaştırma yapılacaksa zaten pablolu sezonların verdiği tadın yanından bile geçemez.
  • Yeni Oluştur...