Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Narcos (2015) - Netflix

sabonis

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

nasıl olacak peki sabuncakis kardeşim.

ben bişi olacak demiyom. baydı biraz anime tarzı paso alt yazı okumak dedim sadece. bu sadece. dizi böle kötü, başka türlü yapsınlar falan demedim. sadece ben baydım biraz, bu kadar mı zor anlamak :( hele silfatoş direk çöp
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin bu sezonu biraz daha olgun olmuş. escobarın gereksiz draması olmayınca plazacı beyaz yakalar diziden hızla düşecektir.

"ay gördün mü kızı için para yakmış, hala tatasını seviyor" seviyesindeydi ikinci sezon. suçluyu kahramanlaştırıp acındırıyordu, e sen eskobarı böyle pazarlayınca adamın yol boyunca öldürdüğü onlarca sivil falan ekranda bir istatistik gibi kalıyordu.
bu sezon daha sönük belki öyle bir "charming anti hero" yok diye ama daha olgun geldi bana o yüzden. zaten dizinin en büyük eksiği bütün bu kartel işlerinin halihazırda cia funding için palazlandırıp sonra tepesine çökülüp elindekinin alındığını gösterememek. yarım ağızla "it's complicated kemküm" ile geçiştiriyorlar hep ve bunu da açık açık yapan çıkamaz osurturlar adamı.

Sosyal ağlarda paylaş

isin icine gecmis zamanlar girince sikinti oluyor , bence o seviyede ondan birakiliyor =)

Red said:

herkes 2 kur alıyor demek ispanyolca'yı sdfs. ben de 2 kur almıştım 3-4 sene önce. şimdi por favor buenos noches amigos falan anlıyorum anca.

Bu arada 1. sezon 5. bolumu bitirdim, cok iyi gidiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...