df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 tam house of cards 5. sezona başlamışken geldi bu. meraktan ilk bölümü izledim. şimdi hangisini izlesem diye düşünmekten ikisini de açamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Netflix'den bildirim geldi, 3. sezon yayınlanmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 nusret var mı ilk bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 ilk bölümü izledim de ispanyolca biraz baymaya başladı ya alt yazı alt yazı nereye kadar. anime mi izliyoz amerikan dizisi mi amunyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Simdi basladim 1. sezona :) Benim de en cok begndigim nokta Ispanyolcanin bol bol olmasi :) Guzel pratik oluyor. Dahasi gercek bir hikayeymis, epey begendim. Sanirim bu haftasonum bunla gecer;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 sabonis said: ilk bölümü izledim de ispanyolca biraz baymaya başladı ya alt yazı alt yazı nereye kadar. anime mi izliyoz amerikan dizisi mi amunyüm. ispanyol aksanlı ingilizce mi konuşsalardı abi. walküre gibi sdfsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Komple ingilizce konuşsunlar gibi bişi demedim ya. Sadece alt yazı okuma zorunluluğu baydı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 nasıl olacak peki sabuncakis kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 İspanyolca öğrenilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 anarşik adam sabo yine bir şey bulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 goldbären said: nasıl olacak peki sabuncakis kardeşim. ben bişi olacak demiyom. baydı biraz anime tarzı paso alt yazı okumak dedim sadece. bu sadece. dizi böle kötü, başka türlü yapsınlar falan demedim. sadece ben baydım biraz, bu kadar mı zor anlamak :( hele silfatoş direk çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 İspanyolca öğren baydıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 2 kur ispanyolca kursuna gitmiştim, 3-5 kelime aklımda kalmış. arada onları duyuyorum gülümseme geliyor. xeşke ispanyolca bilseydim sevmedim 3. sezon ilk bölümünü. bitiremedim hatta. ilerleyen günlerde tekrar deneyceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Jeeztro said: 2 kur ispanyolca kursuna gitmiştim, 3-5 kelime aklımda kalmış. arada onları duyuyorum gülümseme geliyor. xeşke ispanyolca bilseydim . aynen ben de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 herkes 2 kur alıyor demek ispanyolca'yı sdfs. ben de 2 kur almıştım 3-4 sene önce. şimdi por favor buenos noches amigos falan anlıyorum anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 https://m.youtube.com/watch?v=8f3Jd-wg1Hs Biraz diziden soğuyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 dizinin bu sezonu biraz daha olgun olmuş. escobarın gereksiz draması olmayınca plazacı beyaz yakalar diziden hızla düşecektir. "ay gördün mü kızı için para yakmış, hala tatasını seviyor" seviyesindeydi ikinci sezon. suçluyu kahramanlaştırıp acındırıyordu, e sen eskobarı böyle pazarlayınca adamın yol boyunca öldürdüğü onlarca sivil falan ekranda bir istatistik gibi kalıyordu. bu sezon daha sönük belki öyle bir "charming anti hero" yok diye ama daha olgun geldi bana o yüzden. zaten dizinin en büyük eksiği bütün bu kartel işlerinin halihazırda cia funding için palazlandırıp sonra tepesine çökülüp elindekinin alındığını gösterememek. yarım ağızla "it's complicated kemküm" ile geçiştiriyorlar hep ve bunu da açık açık yapan çıkamaz osurturlar adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 isin icine gecmis zamanlar girince sikinti oluyor , bence o seviyede ondan birakiliyor =) Red said: herkes 2 kur alıyor demek ispanyolca'yı sdfs. ben de 2 kur almıştım 3-4 sene önce. şimdi por favor buenos noches amigos falan anlıyorum anca. Bu arada 1. sezon 5. bolumu bitirdim, cok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 nusret musret yokmuş olm dizide. tanıtımmış sdfs. 10 bölümü bi gece emdim. güzeldi bence. 4. sezon'u bekleyelim. chepe'ye daha fazla vakit verselermiş. sevdim o karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 daha yeni başladım 3. sezona, Edward James Olmos ne yaşlanmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 güzeldi güzel. e başka sezon var mı? bueno muchachos diye girsin sınırdan içeri pena sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Şu sezon 2'den her türlü güzel ya. 4. bölümdeyim , beğenmeyenler dötümü yesin. 2. sezonu 7 ayda bitirmiştim o kadar gelmedi izlemek içimden. Acayip gereksiz bir dram vardı. -My familia,my familia diyip duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 MrLevie said: daha yeni başladım 3. sezona, Edward James Olmos ne yaşlanmış arkadaş. aa babaydı di mi o, random mehican sandım ben onu ya adam moruk olmuş ya da overdose makyaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2017 güzeldi ama escobar'a göre 1-2 gömlek aşağıdaydı çünkü escobar karakterini çok iyi işlemişlerdi ve adam da müthiş oynuyodu. resmen çılgın bağ kurulmuştu escobarla seyirci arasında, bu yeniler için öle çok bişe hissetmiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2017 elden geldiğince karşılaştırma yaparak izlememek lazım. gayet başarılıydı bence bu sezon da. karşılaştırma yapılacaksa zaten pablolu sezonların verdiği tadın yanından bile geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar