DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 hangileri? heirloomsuz bi ally açıp yavaş yavaş dolanayim diyorum. pve ağırlıklı olucak ama world pvp de olmassa olmaz. aklımda defias brotherhood - sylvanas - silvermoon var. bu üçü arasında hangisinde türk çoksa ordan uzak durucam. buralarda oynayanlar yardımcı olabilir mi? bi de ally için communitysi sevimli başka bi realm önerisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 twisting nether'da vardı bayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Ragnaros Outland Olabilir, türkte var ama istemezsen muhattap olamayacağın kadar yabancıda var. Wowda world pvp yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 ally için en iyi seçenegin silvermoon belki sylvanas. Horde için tek seçenegin Twisting nether. hatta ally falan yok abi tek seçenegin direk horde olup TN de oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 sırf başlığı değil mesajı da okuyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Defias güzel server h/a ratiosu en iyi olan server, kagit ustunde rp serveri (rp-pvp). Oyuncular biraz daha mature bu da bir artı en son 8 ay önce ordaydık outdoor pvp yi seviyorsan dedigim gibi h/a ratio yakın. Türk flnda 2 elin parmaklarını geçmez heralde biz 3 kişiydik 2 miz dondurduk :p Wowda world pvp var ama serverları araştırmayı bilmeyenler 273773838383 horde vs 35 ally ya da tam tersi serverlarda oynuyorlar kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 defias horde'a yeni geçtim en dengeli horde/alliance ratio burda, henüz global chatte türkçe görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 ben de silvermoon da nelf rogue açtım... bakalım ne kadar dayanabilicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 defias'ta açtım nelf warrior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 chromaggus ne alemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 defias human pala var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 eminonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 defias'dayım Türk filan yok. siz de gelmeyin ağzımızın tadı kaçmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 sen de bırak adamların canını sıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 hadi ordan önce ben geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 WoW zamanlarımda beni kazıklayanların hepsi türkdü. hemşeri ayağı g.t ayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2015 Outland deydim bırakmadan önce dönsem yine orada oynarım ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 türkmaul noldu ya türk yokmu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar