2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr
- 5 ay sonra ...
- 5 hafta sonra ...
Aldım ben bunu lvl 10 oldum. Alpha olmasına rağmen gayet stabil. Videolarda yavaş görünmesine rağmen oyunu oynarken öyle bir yavaşlık hissetmiyorsunuz. Silahların vuruş hissi gayet başarılı. Arpg ve w40k seviyorsanız alın aldırın, bu oyunda iş var.
30 Ağustosta Steamde yayınlanacak.
çok pahali ya
- 9 ay sonra ...
cikmis bu.
aldim bakalim, 45gb install.
insallah guzel cikar mixed reviewler. poe d3 ile kiyaslamis millet ama daha degisik duruyor ozunde.
aldim bakalim, 45gb install.
insallah guzel cikar mixed reviewler. poe d3 ile kiyaslamis millet ama daha degisik duruyor ozunde.
traileri izledimde çok cheesy geldi oyun da öyle mi
Klasik arpg'ler gibi hızlı değil, 40k fanlarını co-op ile bir süre oyalar gibi duruyor.
Single player da sürekli kite gerekiyorsa şu videodaki gibi; bayar ya.
https://www.youtube.com/watch?v=96wypVj7vvc
Single player da sürekli kite gerekiyorsa şu videodaki gibi; bayar ya.
https://www.youtube.com/watch?v=96wypVj7vvc
ilk kez gördüm aşırı heves ettim ama videolar hayal kırıklığı yaptı ya. gameplay niye hiç hoşuma gitmedi videolarda. adam vuruyor vurma sesi bile çıkmıyor sanki vurduğu belli değil. yürüyüş fln böyle robotik yavaş. ilaçlayıp denerim olmadı.
baslangictayim daha ama cekti icine bir anda. cok sevdim karakteri ve oyunun yavasligini, aslinda yavas gibi de degil, abi zaten agir abi :D okkuz gibi biri sectigim karakter ses odun masallah, geri kalan tum arpg ler zaten seri ilerliyor, bu degisik olmus. ortamlar ses vs cok iyi, vurma hissi falan da nefis. balki videolardan anlasilmiyor olabilir.
birde fantasy degil. oh be.
birde fantasy degil. oh be.
Yavaş arpg hm.. Ne yalan söyleyeyim güzel görünüyor.
Poe de tek sevmediğim şey hızı olmuştu (farm hızı.. neredeyse her şeye tek at geç kısmını sıkıcı buluyordum)
gerçi buda biraz yavaş mı olmuş? Attığı şeyler en azından hızlı gitseydi (twitch de izlediğim bir yerde el bombası gibi birşey atıyordu, yavaş gidiyor gibi geldide.. belki attığı şeye özgüdür bilemedim)
Poe de tek sevmediğim şey hızı olmuştu (farm hızı.. neredeyse her şeye tek at geç kısmını sıkıcı buluyordum)
gerçi buda biraz yavaş mı olmuş? Attığı şeyler en azından hızlı gitseydi (twitch de izlediğim bir yerde el bombası gibi birşey atıyordu, yavaş gidiyor gibi geldide.. belki attığı şeye özgüdür bilemedim)
tek alisilmasi gereken su anda kamera olayi.
ortamlar falan cok iyi ben hic bilmem warhammer 40k nedir ne degildir ama baya bir hosuma gitti oyun sayesinde. cizgi romanlarina falan bakarim simdi :)
el bombasini degistirdim ben yerine shield aldim, ikinci silah olarak autogun aldim (tu)
kalkan kilic arti autogun.. kilic kalkan ile gelen skill enfes..
ortamlar falan cok iyi ben hic bilmem warhammer 40k nedir ne degildir ama baya bir hosuma gitti oyun sayesinde. cizgi romanlarina falan bakarim simdi :)
el bombasini degistirdim ben yerine shield aldim, ikinci silah olarak autogun aldim (tu)
kalkan kilic arti autogun.. kilic kalkan ile gelen skill enfes..
Öne çıkan mesajlar