Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 elf de var, eskiden cucede vardı ama cucelerin olduğu settingde bu kadar godosluk fazla batıyodu cuceleri kaldırdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kaldırdılar değil de hapsettiler, şükrü sen de adamsın, doğru yolu bulmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 nerde kurt, orda durt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 squatslar retconlanmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 onlar gg de, wh fantasy dekiler var bi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 tırt değil be abi epey iş yapmış adam yaşarken. yerinde leman sam olsa gene dayak yiyecekti horus fazla op yapıcak birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Birde engizisyon olası primarchları ve/veya onların bebelerini kesiyor diye bi bilgi kalmış kafamda ama nedendir niyedir bi fikrim yok.hatta galaksi galaksi geziyolarmış bunun için ayrı bi birlik falan varmış.. en sevdiğim 40k tabiki.. http://www.youtube.com/watch?v=joWDZfBYOos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 leman olsa en azından gömcürtürdü iki tane. bi kol kapardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kardesi kardese kirdirmislar gene, siz neyi tartisiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 o kadar kardeş var abi, illa birileri kesilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 fatih 1450lerde izin vermiş abi kardeş katline bu olaylar onbinlerce yıl sonra geçiyor. time out olmamıştır kurallar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 kardes katlini 200 yil sonra yururlukten kaldiriyolar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 vay kafirler http://i.imgur.com/33tHlMr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Cuce said: kendisi lamer olmasa soyuda lamer olmazdı abi. sanguya gösterdiği hoşgorunun 10'da birini magnusa gösterse şimdiye tyranidle galaksiden silmiş, her nerden geliyolarsa temizlemiyo gidiyo olurlardı Höt! Sangunius'a laf yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 fatih emprah filan olabilir, mumkun adsfdsfa tarihte pek cok unlu kisi insanligi dogru yola sevketmeye calisan emprah aslinda jesus filan. en kuvvetli ihtimal su gozukuo http://i.imgur.com/ClsvYEP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 arada atlamıssın http://i286.photobucket.com/albums/ll87/RickJSanchez/boxer3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Bu arada dow2 için olumsuz konuşmuştum, ama gezerken denk geldim ki son çıkan ek oyununda eldar ile oynaya biliyormuşuz. Bunu görünce alalım bari dedim %75 indirim de varken bütün hepsi ıvır zıvır ile çok ucuza geldi. Direk eldar ile oynadım güzel olmuş açıkçası eldar oynamak.ayrıca chaos tyran imp. Guard falanda var... Sonra ilk oyunu oynayayım dedim hikaye için ve gordum ki çoook kısa ve güdük yapmışlar böyle bakınca ilk oyun güzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 ilk 4 ırktan biriydi eldar hep oynıyabiliyoduk sobradan chaosla imperial guard geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oyunda olsalar ne olcak hih, eldar lel http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/947/255/509.jpg Humanity > xenos scum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Zarafetin estetikle birleşmesinin ne kadar ölümcül olduğunun kanıtı olan eldar ile düzen ve harmoninin evrenin gerçek geleceği olduğunun bilinci ile milyarların umudu olan tau dururken imp. guard neyse de sm çok bayık geliyor. Hele o ucube görselleri görünce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 tau iyi , eldar 40000 yılı gec 40000 milyon yıl ugrasa gunahalrını sılemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Günahkarların hepsini slaanesh aldı kalanlar temiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 loop said: Sadece türkiyede tonlarca fanı olan evrenin ne kadar az oyunu filmi animasyonu var. Anlamak mümkün değil. Çok zengin ve müthiş bir Lore'a sahip WH40K'nın bu kadar halı altında kalması cidden üzücü. Eskiden Oyun'dan zevk alan firmalar WH40K, Dark Sun, VTM oyunları felan yapıyordu. Şimdi onu yapabilecek gruplar büyük şirketlerde yeni Call Of Duty ve Assassins Creed oyununda çalışıyor. Bu IP'lere oyun yapan firmalar da ya eline yüzüne bulaştırıyor (WH Online ve WH40K Online) ya da gidip aptalca F2P oyunu yapmakla vakit kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 öyle güzel anlattınız ki okuyasım geldi ama yukarda 300 kitap + bok püsür denmiş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Her evrende insancı olarak Imp Guard doğrusu diyorum. Space Marine dediğin mutant işte, pipileri de kalkmıyo zaten. Ama bi gaz Grey Knight yaptım ilk orduyu, şimdi Imp Guard ve Blood Angel'la destekliyorum. Tau mau yakışmaz delikanlı adama, ork olsa neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar