6800 diyorlar TR satış fiyatına X için ama bilemedim ne kadar doğru
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
iPhone - iPad - Apple Watch
Gerizekalı olmak ne kadar bir haksa gerizekalıya gerizekalı diyebilmek de o kadar hak kanaatimce.
sen bir gerizekalısın dostum
Ne aptal insanlar var ya.
Bence harika insanlar da var onları da atlamamak lazım..
Emektar 6'mı satıp 7 alma zamanım gelmiş.
6s hala sweet spot ya
sarj ederken muzik dinlemek cidden sweet spot.
ya ondan degil. hala canavar gibi hizli alet.
bilmiyorum niye daha fazlasini isteyeyim su an.
fotografa ilgim yok, oylesine cekiyorum arada, muzik desen ekstra bi dac yok yenilerde. boyut desen daha incelmedi zaten
cidden smartphone pazari baya daralacak bu gidisle
bilmiyorum niye daha fazlasini isteyeyim su an.
fotografa ilgim yok, oylesine cekiyorum arada, muzik desen ekstra bi dac yok yenilerde. boyut desen daha incelmedi zaten
cidden smartphone pazari baya daralacak bu gidisle
Benim de 6s'le tek derdim zamanında pintilik edip 16gb almış olmam. Eskiden yetiyordu ama şu an ne alakaysa hep dolu. Güncellemeler falan zikiyor sanırım zamanla.
https://www.youtube.com/watch?v=utfbE3_uAMA
getting back the headphone jack, to iphone 7
bu herif aynı zamanda çıkma parçaları birleştirip kendi iphone'unu yapmıştı. kanalından ona da bakabilirsinzi :D
getting back the headphone jack, to iphone 7
bu herif aynı zamanda çıkma parçaları birleştirip kendi iphone'unu yapmıştı. kanalından ona da bakabilirsinzi :D
64GB esasında çok yeterli bir boyut hatta videoları fotoları falan sürekli düzenliyorsan 32GB bile yeter adam olana ama 16GB çok az ya.
64u ben dolduramadim hala ya 25gb bos yer var
ben de 16'dan muzdaribim, sırf su yuzden gececem X'e filan.
ben 14'u geçemedim henuz ya, duzenli olarak fotolari aktariyorum
7 plus almaya karar verdim.umarım pişman olmam.
olmazsın, 128lik satayım hemen :) , milimetrik bi çizik bulursan -250 lira indirim de yaparım :)
iOS 11 updateini alan var mı aranızda? Ayrıca iphone 6 kullanıyorum 11 global olarak release edildiğinde yüklemeli miyim? Yoksa 10.3.3'de kalayım mı? Telefonun performansı için soruyorum da.
Yukle gitsin. Aplle skntili cihazlarda deaktive ediyor zaten
Ios 11 gelmiş
Screen recording falan gelmis sffd alt widget menu guzel olmus baya customisable.
Abi o degil en cok "bunu nasil koymaz bi insan evladi sdf" dedigim sey gelmis. Iphone storage kisminda uygulamalarin cache'ini silebilme mevzusu. Offload up deyince butun cache'i ucuruyo.
Abi o degil en cok "bunu nasil koymaz bi insan evladi sdf" dedigim sey gelmis. Iphone storage kisminda uygulamalarin cache'ini silebilme mevzusu. Offload up deyince butun cache'i ucuruyo.
1k dolarese iphone cikmasi demek yarin birgun samsung, lg diger markalarda bu fiyatlara telefon cikartacaklar demek.
Galaxy Note 8, iPhone X derken 1000$ sınırını aşan akıllı telefon trendine Huawei Mate 10 da katılıyor. Gelen bilgilere göre modelin en üst versiyonu 1000$ seviyesinin çok çok üzerine çıkıyor.
https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Huawei-Mate-10-fiyat-konusunda-iPhone-Xi-geride-birakacak.htm
"Ederi bu degil, piyasaya göre fiyati yuksek, ayni donanimla gelen urunun fiyatinin iki kati" diyen arkadaslara selam. Hele huawei'ye bu parayi ödemeyi birak, bedava verseler almam. Daha "software update" diye biseyden haberdar degiller. Hersey software'da biterken hala cikip pc karsilastirir gibi donanim karsilastirip "bunu alan aldiran aptaldir, gerizekalidir" diyenler var saka gibi :)
- Genel Yönetici
iOS 11’e geçtim bende şimdilik fingirdiyoruz bakalım :)
Öne çıkan mesajlar