Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iPhone - iPad - Apple Watch

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

xwhiplashx said:

ben garanti apple sayfasindan baktim ekim 16ya kadar geceri diyo. satin aldigim yerdeki elemanda dedi. tr'de kullanacaksan alirsin bi apple care gitsin eger lazim olursa.

1 seneymiş benim de garanti, +1 için bu care'i alacağız sanırım değil mi? Direkt Store'dan falan mı alınıyor ne yapılıyor? Kaça bir de değer mi almaya?
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

xwhiplashx said:

ben garanti apple sayfasindan baktim ekim 16ya kadar geceri diyo. satin aldigim yerdeki elemanda dedi. tr'de kullanacaksan alirsin bi apple care gitsin eger lazim olursa.

1 seneymiş benim de garanti, +1 için bu care'i alacağız sanırım değil mi? Direkt Store'dan falan mı alınıyor ne yapılıyor? Kaça bir de değer mi almaya?

direk kendi sitesinden o garantiyi kontrol ettiğin sayfada çıkıyor hacım. dilediğin yılı vs seçebilirsin tüm detaylar yazıyor. ben macbook için almıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi de yeni bir sorunum oldu. beyinsiz kardeşim hostes işte o almıştı, bunlara mühür vs. vurmuyorlar normalde istemesi gerekiyormuş. kendisi sormuş gerek yok demişler buna diye vurdurmamış ama sorduğu kişilerin yaptığı şeyi yapınca e-devlet bir türlü onay vermiyor.

aptal şimdi de atar yapıyor. git kendin gör işini falan diyor.

şimdi dışarıdan pasaport hakkı vs. satanlar var ama e-devletten siliyorlarmış falan sonradan diyorlar. akrabalardan vs. bulacağım da bulamadık diyelim, bu telefon çöp olmuyor değil mi?

60 günde kayıt ettiremedik diyelim ne yapmam gerekiyor? hayvan gibi vergi ödeyip ithal etmiş gibi mi olacak ne?
Sosyal ağlarda paylaş

120 gün kullanma hakkın var sonra kaydetmessen telefon elinde patlar kullanamassın daha bu arada pasaport kayı 138tl tutuyo vergi dairesine yatırıp e dekontla e devlete giriyosun daha sonradan silme durumu olmaz yani.

Bu arada her şey garanti olunca vergi dairesine parayı yatır yoksa her türlü gg oluyo para
Sosyal ağlarda paylaş

ya atar yapıyor işte yapmayacağım diye, bu çıkar dışarı da inat ederse yapmaz falan diye korktum. neyse pasaport bulup kendi işimi kendim hallederim artık ne yapayım.

60 gün bir de kayıt süresi, 3 haftası geçti zaten.

ayrıca internetten de yatırılıyor sanırım da bakalım.

böyle sorun çıkaracağını bilsem 400TL fazla verip hepsiburada'daki indirimden alırdım. 16gb'ydi gerçi o da ergen kaprisi çekmezdik sadfsad
Sosyal ağlarda paylaş

O nasıl bir abiymiş öyle lel. Sen ufaktan başla telefonunun bozulması için dua etmeye :>

Btw, şu genius bar'la ilgili ilk ağızdan bilgi aldım iki gün önce. Randevu almak için illa gece 00.00'ı beklemek gerekmiyormuş. Randevular her saat başı açılıyormuş. Mesela öğlen 13.00'da açılan randevu bir hafta sonrasının 13.00'ına kadar mı 14.00'ına kadar mı ne boş yerleri gösteriyormuş vs. vs.

Bir de Pupa da bakıyor universal garantili arızalı cihazlara, hatta değiştiriyorlar da. Ben öyle değiştirdim telefonu. Teslim aldıktan sonra 3 iş gününde değiştirdiler yenisiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

benim ki yerlerde sürünüyo
acayip yavasladı kasıp duruyor sürekli uygulamalarda
pilini değiştirdim geçenlerde ebayden 20 liraya almıştım yüksek mah'lı tornavida set falan göndermişler açtım değiştirdim sdf, baya gidiyo şarjı 4-5 aydır

Esh said:

Kascak o kadar ya. Normal yani

En iyisi telefon hafiften yaşlanmaya başladığı gibi update etmeyi bırakmak
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Phyx said:

Fistan said:

benim ki yerlerde sürünüyo
acayip yavasladı kasıp duruyor sürekli uygulamalarda
pilini değiştirdim geçenlerde ebayden 20 liraya almıştım yüksek mah'lı tornavida set falan göndermişler açtım değiştirdim sdf, baya gidiyo şarjı 4-5 aydır

Esh said:

Kascak o kadar ya. Normal yani

En iyisi telefon hafiften yaşlanmaya başladığı gibi update etmeyi bırakmak

apple>:D<
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

şimdi de yeni bir sorunum oldu. beyinsiz kardeşim hostes işte o almıştı, bunlara mühür vs. vurmuyorlar normalde istemesi gerekiyormuş. kendisi sormuş gerek yok demişler buna diye vurdurmamış ama sorduğu kişilerin yaptığı şeyi yapınca e-devlet bir türlü onay vermiyor.

aptal şimdi de atar yapıyor. git kendin gör işini falan diyor.

şimdi dışarıdan pasaport hakkı vs. satanlar var ama e-devletten siliyorlarmış falan sonradan diyorlar. akrabalardan vs. bulacağım da bulamadık diyelim, bu telefon çöp olmuyor değil mi?

60 günde kayıt ettiremedik diyelim ne yapmam gerekiyor? hayvan gibi vergi ödeyip ithal etmiş gibi mi olacak ne?

120 gün süren var. ücreti de 138.80 TL

Buyur; http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...