Fin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Yeni getirttim :p 3 tane patiye de getirdim hatta 4 ay sonra bi dahaki izin •.• Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 gideceğim akşam alacağım, en az 3200 çekerler, yazık değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 ya iphone 5s şu tip bir pil sorunum var. yüzde 20 lerde filan takılırken birden kapanabiliyor yüzde 30da şarja takıyorum bir anda yüzde 60a filan çıkıyor. Var mı bunun çözümü yoksa 9.3 mü beklemek gerek=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 xwhiplashx said: ben garanti apple sayfasindan baktim ekim 16ya kadar geceri diyo. satin aldigim yerdeki elemanda dedi. tr'de kullanacaksan alirsin bi apple care gitsin eger lazim olursa. 1 seneymiş benim de garanti, +1 için bu care'i alacağız sanırım değil mi? Direkt Store'dan falan mı alınıyor ne yapılıyor? Kaça bir de değer mi almaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 reampage said: ya iphone 5s şu tip bir pil sorunum var. yüzde 20 lerde filan takılırken birden kapanabiliyor yüzde 30da şarja takıyorum bir anda yüzde 60a filan çıkıyor. Var mı bunun çözümü yoksa 9.3 mü beklemek gerek=? restore as a new iphone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 DarKRideR said: xwhiplashx said: ben garanti apple sayfasindan baktim ekim 16ya kadar geceri diyo. satin aldigim yerdeki elemanda dedi. tr'de kullanacaksan alirsin bi apple care gitsin eger lazim olursa. 1 seneymiş benim de garanti, +1 için bu care'i alacağız sanırım değil mi? Direkt Store'dan falan mı alınıyor ne yapılıyor? Kaça bir de değer mi almaya? direk kendi sitesinden o garantiyi kontrol ettiğin sayfada çıkıyor hacım. dilediğin yılı vs seçebilirsin tüm detaylar yazıyor. ben macbook için almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2016 hacı oradan tıklayınca şunu diyor ama We're sorry, but an AppleCare agreement for this product is currently unavailable for purchase in your country. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 TRde yok cunku o sistem. Normalde telefon destegi de bir yildan sonra falan parali oluyor ama TR'de applecare satilmadigi icin 10 yillik telefonlara bile ucretsiz destek veriyorlar destek hattinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 icloud la ilgili ios7 yüklü belki ondan olmuyordur şimdi bir aplikasyonu dataları için yedekledim fakat drive da bunu geri yüklemeyi ya da içindekileri göremiyorum nasıl bunun olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 şimdi de yeni bir sorunum oldu. beyinsiz kardeşim hostes işte o almıştı, bunlara mühür vs. vurmuyorlar normalde istemesi gerekiyormuş. kendisi sormuş gerek yok demişler buna diye vurdurmamış ama sorduğu kişilerin yaptığı şeyi yapınca e-devlet bir türlü onay vermiyor. aptal şimdi de atar yapıyor. git kendin gör işini falan diyor. şimdi dışarıdan pasaport hakkı vs. satanlar var ama e-devletten siliyorlarmış falan sonradan diyorlar. akrabalardan vs. bulacağım da bulamadık diyelim, bu telefon çöp olmuyor değil mi? 60 günde kayıt ettiremedik diyelim ne yapmam gerekiyor? hayvan gibi vergi ödeyip ithal etmiş gibi mi olacak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 120 gün içinde yurtdışna çıkış yapılmış bir pasaport yeterli. illaki bir yere gitmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 120 gün kullanma hakkın var sonra kaydetmessen telefon elinde patlar kullanamassın daha bu arada pasaport kayı 138tl tutuyo vergi dairesine yatırıp e dekontla e devlete giriyosun daha sonradan silme durumu olmaz yani. Bu arada her şey garanti olunca vergi dairesine parayı yatır yoksa her türlü gg oluyo para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 ya atar yapıyor işte yapmayacağım diye, bu çıkar dışarı da inat ederse yapmaz falan diye korktum. neyse pasaport bulup kendi işimi kendim hallederim artık ne yapayım. 60 gün bir de kayıt süresi, 3 haftası geçti zaten. ayrıca internetten de yatırılıyor sanırım da bakalım. böyle sorun çıkaracağını bilsem 400TL fazla verip hepsiburada'daki indirimden alırdım. 16gb'ydi gerçi o da ergen kaprisi çekmezdik sadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2016 O nasıl bir abiymiş öyle lel. Sen ufaktan başla telefonunun bozulması için dua etmeye :> Btw, şu genius bar'la ilgili ilk ağızdan bilgi aldım iki gün önce. Randevu almak için illa gece 00.00'ı beklemek gerekmiyormuş. Randevular her saat başı açılıyormuş. Mesela öğlen 13.00'da açılan randevu bir hafta sonrasının 13.00'ına kadar mı 14.00'ına kadar mı ne boş yerleri gösteriyormuş vs. vs. Bir de Pupa da bakıyor universal garantili arızalı cihazlara, hatta değiştiriyorlar da. Ben öyle değiştirdim telefonu. Teslim aldıktan sonra 3 iş gününde değiştirdiler yenisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Fistan said: benim ki yerlerde sürünüyo acayip yavasladı kasıp duruyor sürekli uygulamalarda pilini değiştirdim geçenlerde ebayden 20 liraya almıştım yüksek mah'lı tornavida set falan göndermişler açtım değiştirdim sdf, baya gidiyo şarjı 4-5 aydır Esh said: Kascak o kadar ya. Normal yani En iyisi telefon hafiften yaşlanmaya başladığı gibi update etmeyi bırakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 yav ben de ios 9.2.1 yuklu ipad mini'de ama ulan 3-4 tane ipws yukledim hic birini kabul etmedi. emin degilim herhalde ne olduguna modelin tam ne oldugunu. f0recast disinda baska bir program var mi ? mac'te ogrenebilecegimiz online bir site vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 1 Ocak 1970 bug'ı varmış, yaptığınızda açılmıyormuş: Çözüm pili çıkarıp yeniden takmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 vay iphone da batarya mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Phyx said: Fistan said: benim ki yerlerde sürünüyo acayip yavasladı kasıp duruyor sürekli uygulamalarda pilini değiştirdim geçenlerde ebayden 20 liraya almıştım yüksek mah'lı tornavida set falan göndermişler açtım değiştirdim sdf, baya gidiyo şarjı 4-5 aydır Esh said: Kascak o kadar ya. Normal yani En iyisi telefon hafiften yaşlanmaya başladığı gibi update etmeyi bırakmak apple>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 aliexpressten 5 için aldığım ekran patlayınca gittim 64lük 6s plus aldım 5ten sadece biraz daha hızlı geldi. ekstra bi olayı yok kanımca. 7yi bekleyecektim ama 5 de artık mehleyince aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Android den ios a geçtim. Ancak WhatsApp daki sohbet yedeğimi aktarmayı bir türlü bulamadım. Araştırdım bir yöntem var o da paralı ve pahalı. Başka bir yöntem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 itools da vardır o kesin, yoksa da gayet faideli birşey apple ın abukluklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 paralı olan yöntem hangisi sfsfsa telefon sim kart istiyor whatsapp için, şimdi değiştiresim gelmedi bir kaç konuşma kaydı almak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 DarKRideR said: şimdi de yeni bir sorunum oldu. beyinsiz kardeşim hostes işte o almıştı, bunlara mühür vs. vurmuyorlar normalde istemesi gerekiyormuş. kendisi sormuş gerek yok demişler buna diye vurdurmamış ama sorduğu kişilerin yaptığı şeyi yapınca e-devlet bir türlü onay vermiyor. aptal şimdi de atar yapıyor. git kendin gör işini falan diyor. şimdi dışarıdan pasaport hakkı vs. satanlar var ama e-devletten siliyorlarmış falan sonradan diyorlar. akrabalardan vs. bulacağım da bulamadık diyelim, bu telefon çöp olmuyor değil mi? 60 günde kayıt ettiremedik diyelim ne yapmam gerekiyor? hayvan gibi vergi ödeyip ithal etmiş gibi mi olacak ne? 120 gün süren var. ücreti de 138.80 TL Buyur; http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Bu arada benim anladığım telefonun kaydı için değil o 120 gün. Diyelim 120 gün geçti patladı telefon, sen yine de pasaportu ile 120 gün içinde çıkıp girmiş birini bulursan açtırabiliyorsun. Öyle olmalı yani. Zira telefonun ne zaman alındığını nereden bilecek devlet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar