Drall Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Yolyola, blablacar vb nin pati versiyonunu yapalım mı? Hem benzin parası çıkar arabası olanların, hem de otobüse mahkum olanlar daha ucuza daha konforlu seyreyler Yarın öbür gün istanbuldan izmir taraflarına arabayla gitmeyi planlayan varsa iki kişiyiz, toplam 70 80 tl verebiliriz. Edit: niye otostop çekmiyosunuz derseniz hatun zaten izmirde şu anda, iki erkeğiz. Ekipte kız olmayınca otostop işi baya yavaş olabiliyo. Riske giresimiz gelmedi o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 arkadaşlarım yıllardır izmir-istanbul arası otostop yapıyor, hiç zorlandıklarını görmedim.anında binip gidiyorlar genelde.kamyoncular alıyor genelde muhabbet için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Aman dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 arkadaslarin cidden bol billur ve yurek yemis. camima niye kartopu attin diye atani olduren, minibuste tek kalinca kendisine tecavuz edilen bir ulkede yasiyoruz arkadaslar. venedikte, amsterdamda degilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 çok çirkinseniz olabilir otostop. Ben yapamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 benjani said: arkadaşlarım yıllardır izmir-istanbul arası otostop yapıyor, hiç zorlandıklarını görmedim.anında binip gidiyorlar genelde.kamyoncular alıyor genelde muhabbet için. zorlanıyorlardır da söyleyemiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mmmmmfffff tatlı tatlı zorlanıyorlardır http://i.imgur.com/o37xv.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yani ilk seferinde zorlaniyorlardir da sonra alisiyorlardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 benjani said: arkadaşlarım yıllardır izmir-istanbul arası otostop yapıyor, hiç zorlandıklarını görmedim.anında binip gidiyorlar genelde.kamyoncular alıyor genelde muhabbet için. Ya biz de hatunla otostop yaptık istanbuldan antalyaya kadar bütün kıyı şeridinde ama kamyonları sevmiyorum ben çok yavaş gidiyolar. Bi de kız arkadaşımla bile bindim kamyona, kamyon arabaya kıyas daha bile güvenli, aranızda hayvan gibi mesafe oluyo şöförle. Ama işte aşırı yavaşlar, 40-50yle giderek bitmiyo uzun yol. Herifler o yüzden otostopçu alıyo. İki erkeği de binek araba kolay kolay almıyo, çoğunlukla kamyon. Uzun saçlı falan olsak hippi görünsek binek araba da alır ama işte düz adamız sdf Neyse yok mu patiden izmire çeşmeye vs giden bayramda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 alan kamyoncunun beklentisi/davranışları ne oluyor yanında kızla binince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Tek beklentisi muhabbet oluyo. Yolların ne kadar güzel olduğunu, akpnin yolları ne güzel yaptığını övdüğün sürece edirneden karsa sıkıntısız gidersin. Ama yavaş olur. Bi de bu kamyonların tırların yükü yokken taksisen hızlı gittiği üzerine muhabbet başlatırsan en az bir saat sıkıntısız muhabbet cepte Ya zaten bindiğimiz çoğu kamyoncu bakımlı adamlardı, her durağında sevgilisi oluyor adamların. Gidip gorilden bozma olanın arabasına binmiyoruz biz de sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 senin arkadaşlar; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 İstanbul izmir pati? :( gebze falan da olur varsa gidecek olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Drall said: Tek beklentisi muhabbet oluyo. Yolların ne kadar güzel olduğunu, akpnin yolları ne güzel yaptığını övdüğün sürece edirneden karsa sıkıntısız gidersin. Ama yavaş olur. Bi de bu kamyonların tırların yükü yokken taksisen hızlı gittiği üzerine muhabbet başlatırsan en az bir saat sıkıntısız muhabbet cepte Ya zaten bindiğimiz çoğu kamyoncu bakımlı adamlardı, her durağında sevgilisi oluyor adamların. Gidip gorilden bozma olanın arabasına binmiyoruz biz de sonuçta valla helal olsun, ben de cesaretli adamımdır vs ama kız arkadaşımla bir kamyona otostop yapmak asla cesaret edemeyeceğim birşey. gece adam seni öldürüp yola atsa, kimsenin ne ruhu duyar ne haberi olur, yolun kenarında çürürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 biz de batmaya yaklaştığı veya battığı andan itibaren otostop yapmıyoruz zaten abi. sabahın yumcik saatinde düşüyoruz yola ezandan evvel. bir kere iç anadoluda çektik, hayatımızın en korkunç saatlerini yaşadık. silah doğrulttu biri bize afyon taraflarında, o denli fenaydı. o gün tövbe ettik, artık sadece sahil şeridi otostopçusuyuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 facebook'ta interrail grubu var sürekli birileri bi yerlere gidiyor. iyi cesaret. kız başına gidende var çıkıyor istanbul'dan antalya ya iniyor berikisi antep e gidiyor rota falan çiziyorlar manyak gibi ulan ben çıksam ilk günde başıma gelmeyen kalmaz. çok özeniyorum insanlara da 100 tl vermemek için de rahatımı bozamam ama çok keyifli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 @drall silahlı olan serin bir hikayeye benziyor anlatsana biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 risk/reward oranini tekrar gozden gecirin drall. elbette reward yol parasinin cebinde kalmasi degil biliyorum da biraz gercekci olun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kaçırdığınız nokta yüz lira vermemek için rahat bozmak değil. otostopta tanıştığımız bi adamın yelkenlisinde yatmıştık bi gece gökovada, ne bileyim bi tanesinde trde içtiğim en sağlam tütün varyantını içmiştim. bi sefer tanıştığımız bi kadın bana iş ayarlamıştı festivalin birinde, ne bileyim şimdi aklıma gelmeyen bir sürü güzel şey yaşadık otostoplarda. tatsız tek otostopumuz antalya-eskişehir-istanbul rotasında oldu. onun harici kötü tek bir anı bile yok neredeyse 2k km'de HER ŞEY Bİ YANA istanbul izmir arası gidicek pati yok mu şimdi benzin masrafı paylaşalım? asdf bayramdan sonra anlatırım şimdi konu zaten derail oldu, patipaticar yapalım hadi blablacar'da kız olmadığın sürece araba bulmak namümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bayram trafiği var mı bu sene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yok bu sene yapmamaya karar kılındı o nasıl soru abi, tabiiki de var. yalova iptal olur zaten hemen izmire tarafına gideceekler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 her zaman iç anadoludan istanbula geliyordum sıfır trafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 bi tanesi de bizi alarak izmir tarafına gitsin işte, temizinden 70 lira girer cebine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kurban bayramında olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 kurbanda nöbetim olur mu olmaz mı bilemiyorum şimdiden, o zaman gelince konuşuruz madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar