csubasi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Tavsiyeler icin tesekkur ederim arkadaslara.. Oyunlara iyi kotu demeyi tercih etmiyorum.Her arkadasin oyundan beklentisi farkli oluyor. Beni heyecanlandiran karakter şekillendirme içeren oyunlar.Daha gercekci geliyor. Path of exile ve dota2 nin AbilityDraft modu ile hero craft heyecanimi bir sure giderdim . dota 2 reborn eklentisi ile custom mapler gelistikce yine eskisi gibi beni eglendirecektir zaman zaman.Cok iyi rpg mapler yapiliyor fanlar tarafindan. Henuz yapimi suren Das tal; 64 tip karakter.open world pvp full loot. Shoud of the avatar ; ultima o. yapimcilarindan Crowfall ; custom hero secenegi olacakmis takipte oldugum diger oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 archeage patide fena hype yapmıştı. başka forumlarda da öyleydi steam'den bakıyorum yorumlar puanlar her şey düşük. sonradan bozdu diyolar. ben de denemedim. lotro'ya döndüm ben. hantal oyun ama ilk göz ağrılarımdan. sakin kendi halinde bi komünite var. gördüğüm en sağlam adam komünite o oyundaydu. oyunu sevebilme ihtimalin tamamen tolkien fanboyluk seviyenle alakalı. öyle bi yanın varsa deneyebilirsin ama animasyon combat vs baya ilkel akıcı değil. grafikleri hala hoş doğa manzaralar falan map gez gez bitmiyo. oyuncu sayısı baya düşmüş heralde. bree bi ara kapalıçarsı gibiydi şimdi npc şehri olmuş. haftasonu görücez bi de. beş sene önceki halinden eser yok tabi. four year frame almışım vay be o kadar oldu mu dedim. wildstar f2p olucak çerezlik oynarsın. age of conan var o da mature havalı fena değildi. swtor var f2p. ama fazla single oyun gibi. story driven mmo çok sevmiyorum. eve de denmiş. ben de eve diyorum. öğrenilmicek şey değil tutolar falan değişmiş görmeyeli. bilal style anlatıyoalr baya. en son nightmare'imi donatmıştım skill item. orda kaldım ben. çok zevkli oyun. şimdi gönlüme elite dangerous yatıyo. station ve planet landing gelirse alıcam. yoksa sıkılırım gemi içinde otur otur. ui'den ibaret şehir istasyon vs sevmiyorum. eso denicem de 150 gb kota var, 120 gb ssd var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 ekşi sözlükte eski bir uo oyuncusu bu evenin uonun 10 katı daha fazla özgürlük ve content vaad eden bir oyun olduğunu söylemiş, çok gaza geldim zaten gaza gelmeye çok müsait bir yapım var, hattı bi taşıtayım ilk işim eve indirip oynamaya başlamak olacak nebulayı bugün gene hacklediler zaten, aksiyon da bitti bitecek, zaten uoda yapmadığım hiçbir şey kalmadı sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 f2p de wildstarı oynayacaklar şunu bi araştırsın. "Haziranın 15 inde subınız aktif olursa, geçiş sırasında 4 aylık sub hediye ediyorMUŞ" diye bir mesaj okudum. 15$ a 5 aylık sub(premium ne haltsa) ona denk gelecek.. mesaj troll müdür hiç kontrolünü yapmadım. Daha var ne de olsa.. O güne denk gelebilmek en erken bu ayın 16 sında sub olmak lazım. http://www.youtube.com/watch?v=iwHbH812WxE hesabı aktif edip f2p e kadar şöyle bir ev yapacaksın aslında :P.. Anca biter 35 günde :D http://www.youtube.com/watch?v=saNDgxwUoms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 off canım wildstar çekti, kim indirecek şimdi neyse poe çıktı must resist akk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 wild star'ı oynamadım ben neden bıraktıydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 iş güç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 benim bildiklerim (bunlar ilk zamanlardaki sorunlar bu arada... Fakat insanlar fail çıkış pek sevmiyorlar.. Bir de grind vs. işin içine girince heves kırıcı oluyor) 1. Oyundaki BUGlar.. baya fazla hemide. Release de bu rezillik direk eksi. 2. optimizasyon sorunları 3. zor yapılır da bu kadar mı zor yapılır?.. casual content yoktu sanırım. 4. oyunu zor yapalım demişler başarmışlar.. Birde üstüne grind eklemişler. Nasıl diyeyim oyunda karakterini kastığında atıyorum 20 skill pointin oluyor. 10 tane daha kasabiliyorsun.. 1 tanesi repu/karma dan geliyor diyelim.. Tamam orayı zaten mecbur yapacaksın ama en sona 1 skill point ödül koymuşlar.. Ulan son seviyeye geliyoruz, adamda benden %50 daha fazla skill point var. gibi 5. Build çeşitliliği azdı.. Yaptıkları talent ve skillerin yarısı kullanışsızdı. 6. Daily quest yapıyorsun, uzun srüüyor.. 1.5ay yapmalıydın bunu. (ya bu eskiden kötü değildi.. Fakat daily questler artık login bonuslara dönüştü... Amele gibi 2 saat her gün iş gibi uğraşılmazdı) 7. Birde pve si biraz garip. Gidip tutodan bakıp, okuyup raid yapamıyordun. Ayrıca gruptaki kötü direk belli oluyordu.. gibi.. 8. sınıf dengesi, pvp vs... acıtır tabi :P daha aktif oynamış birisinden yorum istersen şuna bak : https://www.youtube.com/watch?v=VlMBbo2ilwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Karakterler fazla kivirtiyordu be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 #justkanunithings wildstar'ı community ile oynamıyorsan büyük ihtimal solo quest dışında oynayamazsın. pve contenti aşırı challenging, iletişim kurmadan group olarak basit instancelarda bile patlıyordun. pvp aynı şekilde koordine olması gerekiyordu. onun dışında endgame adam videoda anlatmış zaten, çok zor olduğu için millet kırılıyor öyle wow'daki gibi LFR e gireyim gibi bir konsept yok falan falan. f2p ile olayı kolaylaştırırlar ben size diyim. millet öldü bitti zor istiyoruz, vanilla istiyoruz diye. adamlar vanilla verince, fuck that shit deyip kaçtılar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 densize herhalde cevabin ben kivirtmadan bahsettiydim :P hero dediginin gotu basi oynamayacak :D f2p de donerim tekrar maxlayabilmem lazim sinir etti.. maxlayamadigim 1-2 mmo dan birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Skyforge bekle ayin 16 sinda cikiyor denemeye deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Skyforge hayal kırıklığı olur gibi duruyor. Twitch de felan bakındımda cık abi.. Oyunun en iyi yönü combat gibi duruyor o bile sıkıcı.. ileri seviyelerinin videolarına bakmadım ama... Belki oralar düzgündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 wildstar net oyundu, öle çok ciddi bugı vs. yoktu ilk çıktığında bence. Ama işte son levela gelemedik zaten, quest yap arada dungeona gir ki dungeonlar baya zorluyordu gerçekten dandik birileri ile oynayınca direkt wipe yiodun sürekli. Ben medic oynadım. heallaması bile çok keyifliydi aslında. hp bar takip edip heallamak yerine fiziksel insanları aim alarak heallıyordun ve mana olayı da bitebiliyordu baya böyle intense oluodu boss fightlar. Bir de oyun boyunca sürekli dekorasyon düşüodu, onları toplayıp toplayıp eve gelip , evi dekore ediodum o zevkliydi. eheh ama yani klasik bir themepark mmo idi işte. Bi de bilmediğin konusu alakasız bir evrende olunca o kadar sardıramıosun. yani bir Wow veya bi final fantasy gibi çekmio konu olarak. Öle oynadık oynadık yavaş yavaş baydık bıraktık her oyun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 ben combatı çok sevmiştim hem pve hem pvp. biraz yoruyordu ama çok sürükleyiciydi. normal mobların yanlarında hep eliteler oluyordu, tek ability ile öldürüyordu fakat iyiysen maymun gibi kesiyordun ve 5-6 mob yerine geçiyordu questlerde falan direkt win. 2-3 kişi oynarken gidip düz mob kesmiyordun, elite temizliyordun, çok serindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 mekanlarda bi ölcek sorunu vardı, bide evet atmosfere giremiyodun. tanıamadığın bilmediğin yer, öle cokta fantasstik deildi günlerce grinda cekecek kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Tek tip silah.. Buuuuuuuu Boşuna patlamadı ya ws :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Yahu tamam zor olsun istedik.Bizi zorlasın istedik de.. Bunlarda bokunu çıkarmış.. Bu kadar da zor olmazki... Bir tık aşağıda olsa idi zorluk derecesi Şu anda Ws oyanrdım.. Çok kişide bunu yapardı diye tahmin ediyorum.. Medic ile oynamak çok keyifli idi. F2p olmasını bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 40m raid faildi zaten 16-20'den fazla yapmamak lazım. Bir de zor yapıyorsan bile seçenek koyacaksın. Şu an raid olarak muhtemelen en zor wowdadır ama haftada 2 saat girende görebiliyor bir şekilde raidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 MasterHapLo said: o private sunucular tam fonksiyon calisiyor mu? malesef çalışmıyor. bazı questler buglı oluyor. questi tamamlamak mümkün olmuyor. bunun önüne geçemiyorlar çünkü ekipleri küçük. her bir bugı bulup yok edecek zamanları ve insan kaynakları olmuyor. bu yüzden experience olayını x2, x3, x5 gibi seviyelerde ayarlıyor adamlar. bir questi yapamasan bile problem olmuyor. sorunsuzca level atlanabiliyor. daha fazla experience bonus veren sunucular da var tabi. buralarda hiç problem olmuyor level cape çabucak ulaşılabildiği için. questlerin dışında dungeonlar da buglı olabiliyor. sunucudaki herkes biliyor bu durumu tabi. düzeltmeye çalışıyorlar. oyun sonu deneyimini mümkün olduğu kadar sorunsuz hale getirmeye uğraşıyor private sunucu sahibi. bi de baya tight knit communityler bulunuyor bu sunucularda. herkes herkesi tanıyor. bu eskiden iyiymiş fakat şimdilerde öyle değil. bu private sunucularda tonla sapık adam var. edepsiz role play istekleri oluyor bazılarının. reddedersen jerkleşiyorlar hemen. sıkıntı durumlar olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Narius said: 40m raid faildi zaten 16-20'den fazla yapmamak lazım. Bir de zor yapıyorsan bile seçenek koyacaksın. Şu an raid olarak muhtemelen en zor wowdadır ama haftada 2 saat girende görebiliyor bir şekilde raidi. raidleri 20 ye düşürmüşlerdi. Fakat baya geç oldu tabiki bu hede (update 6 da mı ne.. Şuan update 7 var. f2p ile update 8 olacak... Yani 1 sene önce anca olmuştur)... Problem aslında raidlerin zorluğu. 40 kişiyi nasıl kontrol edeceksin abi.. Mal olan ölüyordu. İnsanlar birbirine bok atamıyordu "heal gelmedi, aggro kaçtı" gibi bahaneler azdı.. Açıkcası pve pek sevmem ama bir oyunda pve yapacaksam sanırım bu wildstar olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 ff indirdim başladım ne çok dialog var abi ya oyun başında, tam ilk adam gibi questi aldım tak diye attı serverdan bağlanmıyor meh :< şimdide full diyor gece bakınayım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar