CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Skeluchador DEMİŞ BİRİ MASKE İÇİN SDFUJGHSDFUGHSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 epey iyi kotardılar ilk kitabı. şimdi efsane ikinci arc geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 GERGE said: Denemeye koyuldum: http://hafifroman.ga/overlord/ Haftada bir bolum hedefiyle gidecegim. orijinali okumadım ama gayet iyi yazılmış bir metin. iyi bi çeviridir mutlaka.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 4. bölüm tek kelimeyle efsane olmuş. nereye gidecek bagalım hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 4 gercekten MUAZZAMDI. kendimi stv'de lowbie camp'ler gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kestikleri bölüm var mangadan o rahiplerin başını öldürmüyor nazarickte işkenceci bir demon var ona veriyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kitapta sırf başını değil kaç tane ayakta kalırsa hepsini esasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Kaede said: ahah o kadar güzel ters köşeler yiyeceksiniz ki Ben birinci bölümde daha o haltı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=x1aGWBfNjKA http://www.youtube.com/watch?v=wKGxY0UH4RQ herkesin favori battlemaidi geliyor http://i.imgur.com/KnOcXJ9.png http://i.imgur.com/I5mk36O.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ahahah ainz başkanın nabelin kafayı chopladığında çıkan sesi 25 kere dinledim galiba telefona mesaj sesi yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=P2tW-nEhG78 http://www.youtube.com/watch?v=23wBTWDLdnM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 albedo AHAHAHAHAHAHA ABI ALBEDO'YA 3 DK GULDUM YA DJASKLDJLKASJDKLSA. body pillow, yatagina koku birakmalar falan fjsdklafjklsadj. ne kadar da kedi bir albedo. ains sama bizim reyis de wizard ama warrior gibi takilip ulkenin en guclu savascisi level'inda takiliyor. tanrilara falan vs atacak herhalde ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Bence full PVp kasmış bı Rogue feci girecek buna... Ben Mmo alemine düşmüş olsam ondan korkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ainssama Eger material low levelsa, en guclu savascilar level 9-10 filandir denebilir. Bu durumda BAB'lari en fazla +10/+5 olur. Level 20 bir mage de +10/+5 BAB ile gelir. Burada da ayni hesap isliyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 direk dümdüz dnd kafasıyla düşünebilirsiniz herşeyiyle şu ana kadar sadece kendi summonladığı magical itemlarla düz saldırdı basic attack bonusuyla. dikkat ettiyseniz 1 tane bile skill atmıyor melee girerken. monologlarda bahsi geçiyor ama animeye koymamışlar; tenser's transformation tarzı büyüyü kapatıp warrior bab ını veren büyüler falan var daha ainzın lvlı dnd kafasına göre 30-40 falan. epicin ötesinde bir karakter yani. +5likleri geç tepeden tırnağa artifact giyebiliyor full gearda. 12 sene aynı mmoyu farmladı adam malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Szass Tam grade abi bence; The Srinshee, Larloch filan demeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Szass tam vucuduna hapsolmus khelben daha cok Pvp char ama pvp spec degil. Rp ustune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 bence de epic ++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Kaede rp üstüne derken neyi kastediyorsun anlamadım. wikiden spoiler icerir Adam tailoring, cooking mi almış. high damage aoe desen var. High damage single speller var. 700 tane memorize spell var. staff'inde her kristal level 80 veya üstü elemental çağırabiliyor. Varsayıyorum pvp anında aynı anda bütün elementlerden bir tane high tier elemental çıkarır, aynı anda kendi spellerinden high tier undead.Yanlış hatırlıyor olabilirim, overlord özelliğininde günde 1 kere kullanmaya mahsuz time stop'la nuke arası bir spell vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 ohhh spoilerlari kes <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 spoiler yok, wikiden momonganın yggdrasil oyuncu skilleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 EP 6 Ending D&D esintisi cok, kotu adam Dread Ring yapmaya calisiyor. Hepimiz Neverwinter'lıyız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Ceviri icin vakit ayiramiyorum bu arada, kalsin. Cikar baska ceviren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 anime'de gosterilmemis olmasi ve wiki'de olmasi demek? wiki'ye herkes bakmiyor sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 wikiden spoiler icerir Serinin %50 tamamlanmış, adamın 700 tane spell'i var, 20 tane bile kullanmamış daha, büyük ihtimalde 50 tane görüceğimizden şüpheliyim. Kaldıki elemental spell'i episode 1 kullandı zaten. Yazımda bir tane spoiler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar