kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 15 gün sonra falan sınava giricem. bu sınavlara daha önce girip de kitap önericek olan var mı? iktisat maliye muhasebe hukuk çalıştım zaten 4-5 ay boyunca kpss için. ama bu bankalardaki sorular kpss'den biraz farklı oluyor daha çok bankacılık terimleri içeriyor vs. genel kültür genel yetenek ve ingilizcede sıkıntım yok da alan bölümüne çalışıcam şu 15 gün. var mı kitap önerisi olan?
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 evi topla temizle gelip bakıyolarmış :v
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kzpmaza said: 15 gün sonra falan sınava giricem. bu sınavlara daha önce girip de kitap önericek olan var mı? iktisat maliye muhasebe hukuk çalıştım zaten 4-5 ay boyunca kpss için. ama bu bankalardaki sorular kpss'den biraz farklı oluyor daha çok bankacılık terimleri içeriyor vs. genel kültür genel yetenek ve ingilizcede sıkıntım yok da alan bölümüne çalışıcam şu 15 gün. var mı kitap önerisi olan? Ankara Akfon Kırtasiye
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Hangi bankanın sınavına gireceksin? Bankadan bankaya değişiyor. Benim girdiğimde çatır çatır makro iktisat sorduydu İş Bankası. Bir de ekonominin son 5-6 yılına, Türk Ekonomisine falan hakim ol. Gündemi de takip et.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kpss'ye çalıştığın için yeterli olacaktır. ilave 15 gün kasmana gerek yok. onun yerine neden halkbankası ve neden müfettişlik onu düşün. eski bir müfettiş olarak tavsiye etmiyorum (:
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 eski bir müfettiş olarak ben de tavsiye etmiyorum :)
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 sen de mi eski oldun, helal (: mavişe ölüm, yaşasın özgürlük sdfsd
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 niye ya kötü mü o kadar
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 eski bir müfettiş olmayarak, ben de tavsiye etmiyorum. hayatımda prensip olarak bilmediğim konularda insanlara tavsiye vermiyorum. başarılar.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 daha iyi bir alternatifin yoksa zorluklarını göze almanı tavsiye ederim. az para alıyorlarmış bide yaptıkları işin zorluğuna nazaran...
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 kzpmaza said: niye ya kötü mü o kadar sonsuz mesai saatleri, yılın 5-6 ayı evinizden uzak olmak, kalitesiz ve iş tatmini olmayan bir mesleğe sahip olmak isteyenler için birebir aslında ki ginaly ile benim mekan iyilerden güya :D
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 mavi yakali sado mazo..esdegeri denetim sirketi calisanlari..
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 fena kazanmıyorlardı müfettişler piyasa ortalamasına göre.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ginaly said: kpss'ye çalıştığın için yeterli olacaktır. ilave 15 gün kasmana gerek yok. onun yerine neden halkbankası ve neden müfettişlik onu düşün. eski bir müfettiş olarak tavsiye etmiyorum (: cicibeybe said: eski bir müfettiş olarak ben de tavsiye etmiyorum :) şimdi napiyonuz çok merak ediyorum üniversite ikinci sınıftayken falan özeniyodum ben de müfettiş olmaya,-muhtemelen meslek/itibar takıntısından--bi de ne bok yicem lan ben iktisat okuyoz ama derdinden olabilir- sonra hızla azalarak geçti o isteğim :v
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Ben şu Rotterdam Erasmus Üniye Finans masterına gidiyorum abi yeni istifa ettim zaten
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bi ben bilmiyormuşum bu okulu ya master araştırması yapana kadar :) rankinglerde falan ilk 20de genelde ama hollandada iş bulmamı sağlar inş
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 ben phil&econ bölümünden dolayı biliyorum ekonomiyle ilgili öyle felsefeli falan bir interdisipliner program bulduğumda epey dumur olmuş bi heveslenmiştim. üç beş yerde daha var avrupa'da phil&econ, erasmus en iyisi gibi, kendi journal'ı var... ama tabi çok şey istiyor, akademik yazı örnekleri, dissertation proposal gibi şeyler. lisans'ta maalesef oyle şeyler üretebileceğim bir eğitim alamadım. zaten bu sene mezun oldum hiç bir yere de başvuramadım vakit ayırıp. seneye bakacam :d
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Cok gec kalmisim ama eski bir mufettis olarak ben de tavsiye etmiyorum... 6 sene mufettislik yaptim. guzel anilari oldu, sahsen pisman degilim, ama cok kotu bir kariyer secimi idi. IK butun onunu set cekip kapatiyor. Gittigin birimde sevilmen zor, geri bildirimlerde hep asagida dusuk notla kalacaksin falan.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bir zamanlar bu meslekte kariyer vardi, 2000 ve oncesi. mufettisten yonetici cikardi, hatta gmy olma sansi vardi. simdi mufettisi operasyona ya da kredi tahsis lere atiyorlar. herkes hep hic bir sey bilmiyormussun muamelesi cekiyor sabite gectiginde.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ginalyde istifa ettikten sonra hayat kadınlığına başladı
Öne çıkan mesajlar