Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 araç arasında kaldım. Fikrinizi sorayım

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Todesengel said:

dasBock said:

dayım çok bilindik bir şirkette motor ustası. şimdi beğendiğin modelleri yazınca aklıma onun söyledikleri geldi.

paran varsa mercedesten bmw'den uzak durucaksın 1 haftalık arabalar bile servise geliyor. aldın mı volvo alacaksın başka yolu yok.

bu da böyle bir anısıdır.

Volvo olayına katılıyorum. Volvo aldık bizde böyle rahatlık yok, şimdide satamıyoruz. İnsan arabada güvende hissediyor kendini.

iş arkadaşımda da volvo var 2012de aldı arabayı 2.el. bir kere servise götürdü 200k'ya geldi araba. 1000 lira masrafı var 3 senedir. ha bu arada volva servisine götürünce nasıl 1st class hizmete mağruz kaldığını da ayrıca anlatmıştı :)

volvonun kalitesinden bi haber olanlar gelmiş bu arada motorlu takoz meraklısı diye:) inan otomotiv master yapmasam katılıcaktım ama şimdi bi gülme geldi ki sorma :)
Sosyal ağlarda paylaş

tercih 3 ile 5 arasında olmalı. ben 5.25 diyorum. 1 sene o e kasayı kullandım çok hantal geliyor bana. o kasa 1.6 ve 1.8'e uygun değil. hem performans hem yakıt aman diyim. e220cdi fiyatını bilmiyorum ama e kasa diyorsan ona yönel derim sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Arka basıklığı problem değil aslında yani çocuklar oturacağından onlar düşünsün hehe ama bagaj kapasitesi diğerleri 550lt civarı iken bununki 480lt civarı.
quixef said:

Absolut said:

Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor.

A5 nasıl ufak yahu
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Arka basıklığı problem değil aslında yani çocuklar oturacağından onlar düşünsün hehe ama bagaj kapasitesi diğerleri 550lt civarı iken bununki 480lt civarı.
quixef said:

Absolut said:

Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor.

A5 nasıl ufak yahu

Para nın dedigi gibi A4 All Road da olabilir esasında iki opsiyon mesela:

dizel

Benzinli
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-ilkem%2Cden-muratbeyde-400-m2-imarli-4-kat-arsa-190000-tl-212246764/detay

bunu al abi inşaat mühendisisin sen. statik mimari falan ben hediye ederim, 200.000 tl de inşaata harcıyorsun. ki sen 4 kat 100er m2 yi daha ucuza bile bitirirsin.

sonra bu bölgede daire 180 den gidiyor. x4 = 720.000 tl yapar.
400.000 koymuştun. onu geri al. 320.000 tl kalıyor. onunla kendine bir maserati ghibli alırsın. çok güzel bir otomobil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu seçenekler içerisinden bana en iyi geleni 525xd olurdu ancak 4 serisi Gran Coupe'de düşünebilirsin. Diğerlerine göre hem daha sportif görünüyor hem de daha yeni bir kasa. Bir diğer avantajı ise bi 5 Serisi kadar çok fazla yok ve kiralık araç piyasasına fazla düşmedi henüz.

Şu arabayı favlamıştım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-oto-dan-bmw-4.20d-214404460/detay?searchResultsViewPreference=fct&newSearchMode=withFacetedMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...