dasBock Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Todesengel said: dasBock said: dayım çok bilindik bir şirkette motor ustası. şimdi beğendiğin modelleri yazınca aklıma onun söyledikleri geldi. paran varsa mercedesten bmw'den uzak durucaksın 1 haftalık arabalar bile servise geliyor. aldın mı volvo alacaksın başka yolu yok. bu da böyle bir anısıdır. Volvo olayına katılıyorum. Volvo aldık bizde böyle rahatlık yok, şimdide satamıyoruz. İnsan arabada güvende hissediyor kendini. iş arkadaşımda da volvo var 2012de aldı arabayı 2.el. bir kere servise götürdü 200k'ya geldi araba. 1000 lira masrafı var 3 senedir. ha bu arada volva servisine götürünce nasıl 1st class hizmete mağruz kaldığını da ayrıca anlatmıştı :) volvonun kalitesinden bi haber olanlar gelmiş bu arada motorlu takoz meraklısı diye:) inan otomotiv master yapmasam katılıcaktım ama şimdi bi gülme geldi ki sorma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 3gt ile 5 arasinda ciddi kalite farki var. E klas da yenileniyor. 525 alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tercih 3 ile 5 arasında olmalı. ben 5.25 diyorum. 1 sene o e kasayı kullandım çok hantal geliyor bana. o kasa 1.6 ve 1.8'e uygun değil. hem performans hem yakıt aman diyim. e220cdi fiyatını bilmiyorum ama e kasa diyorsan ona yönel derim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Absolut said: Yok abi 2. el alıyorum yani 170-190 max rakamlarım. O fiyatlara sıkıntısız problemsiz ilk sahibinden 525d alamazsın gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 başlığı görünce allah kurtarmış demeye geldiydim, gelmez olaydım.. milletin derdine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Komunist duzende yasamiyoruz beyler. Yeni uyananlar olmus :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Absolut said: Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor. A5 nasıl ufak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 525 direk motor güncel, dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 quixef said: Absolut said: Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor. A5 nasıl ufak yahu sportback ya arkası falan alcak tavan basık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Selam, KHaRoN said: 3gt ile 5 arasinda ciddi kalite farki var. E klas da yenileniyor. 525 alinir. +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 5.25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Absolut said: Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor. Bende A5 diyecektim. Sportback iyi bir opsiyon esasında. Fiyat olarak 150 - 180 bandında. Hacim olarak 525 ten çok ta küçük degil kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Selam, A4 allroad ama arka diz mesafesi saçmadır kesin : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 bu paraya 2 tane sıfır suberb alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Arka basıklığı problem değil aslında yani çocuklar oturacağından onlar düşünsün hehe ama bagaj kapasitesi diğerleri 550lt civarı iken bununki 480lt civarı. quixef said: Absolut said: Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor. A5 nasıl ufak yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Absolut said: Arka basıklığı problem değil aslında yani çocuklar oturacağından onlar düşünsün hehe ama bagaj kapasitesi diğerleri 550lt civarı iken bununki 480lt civarı. quixef said: Absolut said: Audi A5 quattro düşündüm 2.0 ama o da ufak geldi. A6 quattroya param yetmiyor. A5 nasıl ufak yahu Para nın dedigi gibi A4 All Road da olabilir esasında iki opsiyon mesela: dizel Benzinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 320 GT'nin şasi çinde kullanılan uzun şasi yani 520den daha rahat diz mesafesi var diyorlar. Arkadaşda vardı hızlıca bi arka koltuğa göz attım cidden baya geniş rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Abi bence de aralarindan en cirkin olani secip ona binmelisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-arsa-satilik-ilkem%2Cden-muratbeyde-400-m2-imarli-4-kat-arsa-190000-tl-212246764/detay bunu al abi inşaat mühendisisin sen. statik mimari falan ben hediye ederim, 200.000 tl de inşaata harcıyorsun. ki sen 4 kat 100er m2 yi daha ucuza bile bitirirsin. sonra bu bölgede daire 180 den gidiyor. x4 = 720.000 tl yapar. 400.000 koymuştun. onu geri al. 320.000 tl kalıyor. onunla kendine bir maserati ghibli alırsın. çok güzel bir otomobil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 http://s1.cdn.autoevolution.com/images/gallery/MASERATI-Ghibli-4839_3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2015 Bu seçenekler içerisinden bana en iyi geleni 525xd olurdu ancak 4 serisi Gran Coupe'de düşünebilirsin. Diğerlerine göre hem daha sportif görünüyor hem de daha yeni bir kasa. Bir diğer avantajı ise bi 5 Serisi kadar çok fazla yok ve kiralık araç piyasasına fazla düşmedi henüz. Şu arabayı favlamıştım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-oto-dan-bmw-4.20d-214404460/detay?searchResultsViewPreference=fct&newSearchMode=withFacetedMode&hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 420 iyimiş görmediydim ben, yalnız fotolardan anlaşıldığı kadarıyla arka diz mesafesi Polo'dan hallice sdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 benzin konforu diyosun mersedes sürüş keyfi dersen 525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Benzini takmıyorum çok fazla yani senede farketse farketse 1000TL farkedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 sakın ha merso alma şu kademede. Aman diyim. bwm, yok fantazi yapayım dıosan jaguar falan ıste abı. Yokmu xf lerın 2. eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar