dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 bu cagda ne drama cevirmissiniz.. cennet yaz 3245 e gonder huzur cebine gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 senko said: degil mi aldigim her buyuk kararda lan yanlis yaptim galiba diye dusunuyorum ben de. bence 40 ta çok pişman olup kendimizi asıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Neydi o barda takılan sesi çatallı abinin adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 NolaxThensbane said: Bugün bir sıkıntı var bende derken en sonunda üzerime kahve dökerek günü tamamladım dasaaa said: haci icimde super kotu bir his var amk. yine kendimi sosyal sorumluluk projelerine veriyorum motive etmek ve duzgun bir sekilde devam edebilmek icin. cumaya gitmemekten hep bunlar acık zekat ver oruç tut mis! haci ise yarasa deli gibi onu yaparim ama olmayor =( bakalim neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Ortayas bunalımını bize bu yaşta yaşayanlara selam olsun. amk sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Nako said: Neydi o barda takılan sesi çatallı abinin adı? bilgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 lan nasıl acıktım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 imamizer said: lan nasıl acıktım ya http://www.freshmeatdirect.co.uk/ekmps/shops/stdnmeats/images/6-x-rump-steak-special-offer--6-p.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Rasmon said: Nako said: Neydi o barda takılan sesi çatallı abinin adı? bilgin en kötü öyle olursun "nabıyon biladerim? Viski iççen mi?" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 badem mi konuyodu bunun üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 slogan atarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 sıvı besleniyorum 8 gündür, isterlerse talaş bile koyabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 hasta mısın, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 yok ya şu detoks zımbırtısını yapıyorum. iyi geliyor meret de, nutellaya kaşık daldırma hayalleri bir peşimi bırakmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 detoks uyusturucu bagimlisi degilsen tamamen sacmalik, farkindasin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 uzun süre yapmayacağım ya, haftaya bitiyor. baya hafifledim, cilt de bir kendine geldi. şöyle pirüpak birşey olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 cilt nasıl kendine geliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 çünkü normalde cips, kola, çikolata, yağlı yemek, fast food derken çöpe dönüyorum. terinin kokusunu bile değiştiriyor. kız gibi terliyorum. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 valla ben lahmacun gibi terliyorum ya. kızlar çok erkeksi çok güzel buluyo ama bildiğin bozuk ton balığı gibi kokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Grego said: çünkü normalde cips, kola, çikolata, yağlı yemek, fast food derken çöpe dönüyorum. terinin kokusunu bile değiştiriyor. kız gibi terliyorum. oh mis. ne yedin ne içtin bu dönemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ben de ismail türüt gibi terliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 o kadar uç seviyeye çıkmamıştım ama öneririm, çok uzatmadan yapılabilir. gazlı içecek, yağlı yemek ve aburcuburu kesince bile rahatlarsın. tam kuralına göre yapanlar, sırf şunlarla besleniyor 1-2 hafta http://www.juiceup.com.tr/landing-page/?gclid=Cj0KEQiA_fy0BRCwiLaQ5-iFgpwBEiQA884sOVrNTJXpnHvR-Y0h1Qnk_9bJoFw7SRY760z2RDmE3QAaArlL8P8HAQ ben o kadar abartmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 ben bi kışın terliom çok kat giyinince yazın terlemiyor vucut allahtan ama kimseye de sormadım nasıl kokuom diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar