Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Subliminal mesaj kaçak et kesicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Eğlenmek zorunda hissediyorum kendimi. Ya yeteri kadar eğlenemezsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 kezban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 kezban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Pardon dur. kezbaN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yıl başı öğleden sonra montla tuvalete girmeni öneririm. o deneyimden sonra yıl başında ne kadar eğlenirsen eğlen, mutlu olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 montla tuvalete girip ellerimizi yıkarsak mı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 İlk defa yeni yıl kutlayacağım çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yok hepiminiz birselim acaba iyvi nasil mutlu ederiz diye caba harciyalim. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Grego said: dana evde hanımla mandalina o belli oldu oo delisin cocuklar 11 aydir iple cekiyor.. hem tlc saolsun yine yayinlayacakmis.. melek hem metrodan da aldim 2 torba.. hos bu arada dikkatimden kacmis..cuma gunune denk geliyor 1 ocak..yani biryerlere kacsan kacilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 buyuk ihtimal evde olucam mis gibi :D HS falan oynarim arkadasim gelirse fdsaadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Seele said: yok hepiminiz birselim acaba iyvi nasil mutlu ederiz diye caba harciyalim. LÜT FEN. Lütfen çaba harcımayın, harcayın. Bir de iyv değil ivy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yılbaşı ayağına fiyatlar ayakta silkmeye yönelik olmasa gidilirdi de işte baya saçma kalıyor şu haliyle. 3 günde giden parayla 7 gün yurtdışı geziyorsun offseason. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ivy said: Seele said: yok hepiminiz birselim acaba iyvi nasil mutlu ederiz diye caba harciyalim. LÜT FEN. Lütfen çaba harcımayın, harcayın. Bir de iyv değil ivy. ama bana karsi cok sert davraniyorsun :( ne dedim ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ivy said: Seele said: yok hepiminiz birselim acaba iyvi nasil mutlu ederiz diye caba harciyalim. LÜT FEN. Lütfen çaba harcımayın, harcayın. Bir de iyv değil ivy. IYV derken suraya takmislar sanirim afdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ivy said: Yılbaşında ne yapıcaz ya? Yapıcaz değil yapacağız. Kezban ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 iyv icin ise hemen telefonlarimizdan 32bilmemkac a kisa mesaj gondererek..yada sitelerinde aylik burs formu doldurmak sureti ile baslangic yapabilirsiniz..onlar sizi bulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Cayci Ahmet'in cekilisine katildim. 3 numara 20 lira. bu sene sepet kesin bende 13-21-35 numaralarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bingildak said: ayaklarım dondu abi ya, güneşli ama baya soğuk. yılbaşına kar altında girecez galiba. ben tshirtle geziyorum senelerdir her kış böyleyim artık iş arkadaslarım ateşli diye dalga gecıyorlar, eminim tıp literaturunde bir case study vs olabilirim, kan dolasımım fazla usumuyorum vs gibi. neyse evet umarım kar yagar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bi gun rasgele söyle bi belgesel izledikten sonra aydınlandım hassiktir lan bende de kesin böyle bi mevzu var diye [video]https://www.youtube.com/watch?v=XUQwFZ_xFdM?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 20 kusur gün var ama sanırım bu yılbaşı evde olucam uzun zaman sonra. zaten 2 aydır depresif takılıyorum, yılbaşı gecesi kesin geberirim sıkıntıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 ben de sanırım son donemlerde asosyallikten iyice kırdım kafayı, arkadas grubu oraya buraya dagıldı hadi bi bara gidip tek basıma takılsam bi kosede diyorum ona bile yer bulmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yalnız depresifler olarak buradan haberleşin işte, beraber depresyonu paylaşır, etkisini hafifletirsiniz. bir rakı sofrası, ohhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 @applev0dka ariyim mi seni cikalim disari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 bize gelin olum yilbasinda, evde yalniz oturulur mu. tava yapicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar