Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 ben olsam yapmazdim. mis gibi cocugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 iş değiştircem galiba aliağa'dan güzel teklifler var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Belçikadan alamazsam vize nerede bilmiyorum ama THErıd0ne'ı döveceğim günlük. Sinir yapmaya başladım kimsiniz bana vize vermeyeceksiniz lan? *Elini kaldırır.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 frozen temalı eliza doğum günü partisi davetiyesinden sonra, hira nur 1 yaşında doğum günü konsepti tasarımlarımla, artık grafik olarak yeni bir alt basamak edindim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Hiranur hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 temmuz da seven summit ten ilkini yapıyorum günnük. sonunda. heyecan dorukta. bekle beni elbruz. #backtotheorigins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 6. Gittikce gelistiriyom kendimi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 kilo almaya kasıyordum da pantolonları 29/32 almışım yazık olcak asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Sabah uyanıyorum, o yeni yatmış oluyor. Kahvaltı yapıp işe gidiyorum, uyuyor. Öğle yemeğine çıkıyorum, uyuyor. Ofisten çıkmama 2 saat kalıyor, uyanıyor. Ofisten çıkıp okula gidiyorum, playstation oynuyor oluyor. Okuldan dönüyorum, playstation oynamaya devam ediyor. Yatıyorum, bira içmeye başlamış oluyor. Sabah uyanıyorum, o yeni yatmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 2-C sınıfından Gizem arkadaşımız şiirini okudu, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 smells like breakup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 götüne tekmeyi vurma vakti gelmiş demek ki bu şiire göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Allah bilir ps yide ivy'e aldırmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Yok bu benim erkek arkadaşım değil, kuzenim. Böyle bir adamla sevgili olmam mümkün değil ya, saygı duyamam bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 kuzenin mi yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Aşırı sinirleniyorum ya, 22 yaşında çocuk, tek yaptığı şey ps de tanrıları dövmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 en azından tanrıları dövüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 ivy said: Aşırı sinirleniyorum ya, 22 yaşında çocuk, tek yaptığı şey ps de tanrıları dövmek. Üniversiteden yeni mezun ve netten yalandan iş mi bakınıyor? Plana seçemedim günlük :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Üniversiteden terk ve bu düzene ait hissetmiyormuş kendini. Çalışmak çok saçmaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 noyanın yanına çırak verin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 hangi düzene ait hissediyormuş, söylesin biz de gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Pis gamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 çalışmak çok suxor bişi ya hiç vakit kalmıyor bide çok matah bişi yapıyomuşuz gibi her gün 3 saat toplantı var lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Para vermeyi kesin. Essek gibi duzene doner eli mahkum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Aç kalcak diye kıyamıyorum ya, çok seviyorum. Ama uyuz da oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar