khalad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 o kadar monotonlaştıki hayat anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Civcivhead said: Saeros said: çok yorgunum çok uykum var oyoy diye yattım saat 11'de, 6 saat sonra falan zart diye uyandım istesem uyanamam bu saatte bu ne lan daha ne istiyon abi DAHA ÇOK UYUMAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Mala geleceğine cana gelsin tamam okey de laptopa da soda dökülmesin ama ya :( sene olmuş 2015 hala kedi gibi sudan korkuyoruz. Kaç gün kalsın pirinçte? 5 ila 40 ml arası soda döküldü. Tam ne kadar bilemiyorum ama bence max 10ccdir gibi geliyo. 40ı en kötü senaryo olarak yazdım. Klavyenin daha çok sağ üst tarafına döküldü sanırım, havalandırma kısmına da kaçtı biraz. HEÖen kapadım peçete sokup arayı kuruladım falan ama bakalım neye yarıcak. Anakart ne tarafında acaba bi ona bakiyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 wastyrx said: Belçika'ya başvurdum orayı da bombalarlarsa gitmiyorum bi yere. Bende sanssizlik sana bulasti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Peregrin said: wastyrx said: Belçika'ya başvurdum orayı da bombalarlarsa gitmiyorum bi yere. Bende sanssizlik sana bulasti Senden sanlisi mi var lan? Gavurlara desenki bu baskici TECE soyle boyle, aninda aliyosun vizeyi. Benim 4 senede zar zor aldigimi 2 gunde veriyolar sana. Sonra taksici olup "hii sende mi ankara anlasmasi, cirmalayin cirmalayin" diye asap bozuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Neden uyuyamamak? Güne başlayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 sabah sabah kavurmali tost iyi oluyor yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 kasarli kavurmali ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Neyse ki sabahları seni görmek zorunda kalmıyorum Numan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 beni gorsen islerin yolunda gider vizen de hemencecik cıkıverir halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 oo zayif noktaya calisma ha..bu arada kac gundur belcikada fransada operasyon ustune operasyon..isler durulana kadar dogudan ulkelere vize zor..hele tr..zaten sabikali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 di said: Senden sanlisi mi var lan? Gavurlara desenki bu baskici TECE soyle boyle, aninda aliyosun vizeyi. Benim 4 senede zar zor aldigimi 2 gunde veriyolar sana. Sonra taksici olup "hii sende mi ankara anlasmasi, cirmalayin cirmalayin" diye asap bozuyosun. Asil gidecegim ulkeden once bi Ingiltere'ye ugrayayim da sana taksici olayim madem. Bi islak sopani yemeden hayata atilmamis olurum hem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Derdiniz merdiniz yok mu ya anlatın da dalga geçelim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 allah carpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Of müdür bi iş verdi, şu an tek amacım 2 saat 15 dk daha avoid edip günü bitirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ivy said: Derdiniz merdiniz yok mu ya anlatın da dalga geçelim =( var benim ya. ekran kartım eskimiş haberim yeni oldu. Fallout 4 çalışmayacak ya da boktan grafiklerde bile 30fps alacağım diye oyunu oynayamıyorum. Ekran kartı alsam şimdi 2 sene bile dayanmadan yenisi çıkacak. 2 sene sonraya da diğer parçaların da değişmesi gerekecek. Sürekli bir bottleneck yapan parça olacak :(:(:(:(:( Çok dertliyim şu sıra. Bir de sadece transfer yapıp bırakmama ve 1 sezon bile tamamlamama rağmen football manager 2016 alasım geldi. 100TL. boşa para ama şimdi fallout 4 de oynayamadığımdan depresif şekilde bunu alayım diyorum. Sonra üzüleceğim de neden aldım ki diye. OFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 lazim olursa hazirda bulunsun diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ivy said: Derdiniz merdiniz yok mu ya anlatın da dalga geçelim =( Vize vermediler akşamına bombalar saldırılar T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Offf gerçekten çok üzüldüm. Benim de yeni aldığım ayakkabı ayağımaz birazcık büyük geldi. Yıldım artık bu sorunlarla uğraşmaktan = ((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 demediler mi sana ayakkabi alisverisin en sonunda ayaklar toynak oldugu zaman alinir diye?? ayrica buyuk ayakkabi iyidir.. seneye de giyersin esprisini baskasi yapsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bana dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 GECEN SENE SENIN ALACAGIN HEDIYEYI GITTIM BU SENE KENDI KENDIME ALDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar