Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 boşver takma çok daha önemli şeyler var. Mesela benim evdeki limonlu havlu kağıt gibi. Bitmedi anasını satıyım 1 senedir kullanıyorum herşeye limon kokusu bulaşıyo. Otu boku siliyorum bitmiyo hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Peregrin said: pack'tir o, back olsa oturamazsin.auto klavyenin allah belasını versin 😦😦 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Bende yorgunum. Şöyle bi yatsam öğlen 12 ye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Rasmon said: boşver takma çok daha önemli şeyler var. Mesela benim evdeki limonlu havlu kağıt gibi. Bitmedi anasını satıyım 1 senedir kullanıyorum herşeye limon kokusu bulaşıyo. Otu boku siliyorum bitmiyo hala. Bende de vardi ondan annem almis dukkanda atolyede evde erittik ancak. Sanirim para verdigimiz en sikimsonik seylerden biri. Bi de mekik aleti var, o da cok sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Yerim lan diyip geri dönüşüme atmak zor mu geldi abi? Cimri olmayın lan o kadar, daha nice aptal şeylere para veriyorsunuz... Boş yere niye mutsuz oluyorsunuz 10 lira için? Acıktım bende ya, olsun bitsin zaten yemek vermeyecekler bugün -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Ac kal sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Peregrin said: Bi de mekik aleti var, o da cok sey. Öyle hakkaten :( Sanki mekik çekmeme sebebim onun yokluğu gibi gelmişti, sanki evin orta yerinde saç tarağı gibi dursaydı sabah akşam mekik çekerim gibi gelmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 sifon bozulmuş nereye sıçaçam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Peregrin said: Ac kal sen Senin çeneni kırarım çocuk, bi uçan dize bakıyorsun. Boyun da müsait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Gizli said: sifon bozulmuş nereye sıçaçam? Poşet olabilir. Ya da kovaya su doldur 4-5 litre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 wastyrx said: Yerim lan diyip geri dönüşüme atmak zor mu geldi abi? Cimri olmayın lan o kadar, daha nice aptal şeylere para veriyorsunuz... Boş yere niye mutsuz oluyorsunuz 10 lira için? Acıktım bende ya, olsun bitsin zaten yemek vermeyecekler bugün -.- doğal yollarla bitmeli olm niye atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 wastyrx said: Peregrin said: Ac kal sen Senin çeneni kırarım çocuk, bi uçan dize bakıyorsun. Boyun da müsait... zannedersin bana 2 metre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Uçan diz dedim, 2m olsam normal diz atardım aazina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Artık sürekli çok yorgunum. Vitamin falan bir şey mi kullansam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 zebzeye ağırlık ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 spor yap. ben yapmıyorum ben de hep yorgunum. yapanlara bakıyorum onlar hep yorgun değil. fark orda olmalı ama ben de çok yorgun olduğum için spor yapamıyorum. işte bu denklemin problemi burda başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Kokoyin icin yorgunsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Aslında her sabah işe gitmeden yarım saat yüzsem, yarım saat de yürüsem. Öncesinde güzel bir kahvaltı. Spor sonrası duş ve işe gitme. Sabah 7'de kalksam yetişir. Bence yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 istanbul disinda yasiyosun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Yo Harbiye'de yaşıyorum, Gümüşsuyu'nda çalışıyorum. İşe yürüyerek 15dk'da gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ivy said: Aslında her sabah işe gitmeden yarım saat yüzsem, yarım saat de yürüsem. Öncesinde güzel bir kahvaltı. Spor sonrası duş ve işe gitme. Sabah 7'de kalksam yetişir. Bence yapayım. kesin yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 senede 2 kere için hedef koy. yavaş yavaş arttırırsın... ben havuzu var diye spor salonuna üye olmuştum önceki senelerde. havuza elimi değdiremeden üyelik bitti adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 önce küveti dolduruyoruz baktık oluyor, yüzmeye başlayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 ivy said: Yo Harbiye'de yaşıyorum, Gümüşsuyu'nda çalışıyorum. İşe yürüyerek 15dk'da gidiyorum. bisiklet sür düz yol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 dram budur. https://eksisozluk.com/entry/56170940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar