Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Bunun adı ne yahu? Ünide odamızda vardı küçük sanırım su koyuyorduk içine, fişe takıyordun bir odayı soğutuyordu, ucuz plastik beyZ bir şeydi, bilemedim, bildiğin plastik fanı falan vardı içinde, internette arıyorum bulamıyorum şimdi lazım bir adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Valla başlığı görünce kutuların arasında geçen seneden bıraktığım küçük bilgisayara usb ile takılıp çalıştırılan fan aklıma geldi everestin, açtım onu bi anda püfürdedim, Allah senden razı olsun :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 "serinletici" yazdım google amcaya verdi bir kaç sonuç sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 buharlı vantilatördür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Yok değilortalama 45 cm - 60 cm boyunda, elektrikli, direk odayı buz gibi yapan bir şey, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Gök perisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 XXL dildo odanın köşesine koyarsan, buz gibi yapar ortamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Şenko tecrübesini konuşturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Lectre said: Bunun adı ne yahu? Ünide odamızda vardı küçük sanırım su koyuyorduk içine, fişe takıyordun bir odayı soğutuyordu, ucuz plastik beyZ bir şeydi, bilemedim, bildiğin plastik fanı falan vardı içinde, internette arıyorum bulamıyorum şimdi lazım bir adet bulunursa bana da söyleyin ben de alıcam. tabii senkonun dediği gibi bir şey ise almamak lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Ufonun vardi iste adi serinletici olmasi lazim. Iyonize su puskurten bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 buharlı vantilator dedik degil dedi öyke 45-60cm odayı buz gibi yapan bi alet yok zaten klima harici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 http://www.alfsatis.com/alf_hava_serinleticili_vantilator.html bu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 al bi tane standing ufo, rahatla. ben baya resistance geliştirdim 4 senedir, yaz geceleri üstüme son hız açıyorum cam açıkken, gene de hastalanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 kendin yap http://www.youtube.com/watch?v=Gt_AgZ0zrrg veya http://www.youtube.com/watch?v=Wf2Zhu4Fmzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Shaklaban said: http://www.alfsatis.com/alf_hava_serinleticili_vantilator.html bu mu Şunun küçüğü gibiydi, ya elektrikli 10 dkda direk buz gibi soğutuyordu odayı, fan var onu biliyorum birde bişi vardı ama bilemedşm, buharlı vantilatör değil yahu onlar hafif su püskürtmüyor mu buhar halinde değil o, direk hava veriyordu bu. Lan şunu bulamayacağım hiç aklıma gelmezdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Lectre said: Shaklaban said: http://www.alfsatis.com/alf_hava_serinleticili_vantilator.html bu mu Şunun küçüğü gibiydi, ya elektrikli 10 dkda direk buz gibi soğutuyordu odayı, fan var onu biliyorum birde bişi vardı ama bilemedşm, buharlı vantilatör değil yahu onlar hafif su püskürtmüyor mu buhar halinde değil o, direk hava veriyordu bu. Lan şunu bulamayacağım hiç aklıma gelmezdi ya abi güzel anlatıyon da, termodinamik olarak mümkün değil post edilenlerdren ötesi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 yok diyoz anlamiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 şundan heralde https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/00/b9/fd/00b9fd8e6f15b51aee551dcf9ae54fb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Abi adamin istedigi alet ne olabilir cidden merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ne olabilir bilmiyorum ama gercek olmadigindan suphem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 dyson'ın şekilli şeyi olabilir mi? gerçi fan demişsin bunda öyle bişey yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 erke kliması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Sdgsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 ya ala ala demin atılan aletin yarı boyunda, sıcak soğuk özelliği olan bir şeydi, 80 90 liralık bir şey, fakir kliması işte ahah, evde nadiren duruyorum tek odayı soğutacak ucuz bişi lazım, önceden vardı oda arkadaşıma bırakmıştım oldu baya tabi, şimdi arıyorum yok. termodinamiğe falan girmeye gerek yok uzay mekiği kaldırmıyoruz burada :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2015 tower vantilatörü diyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar