Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://suresuta.jp/wp-content/uploads/2015/06/wpid-kv_02.jpg Original Story by Jun Maeda (AIR, CLANNAD, Angel Beats!) said: Very few adolescent boys and girls have an onset of special abilities. Yuu Otosaka uses his ability unbeknownst to others in order to lead a satisfying school life. And then, a girl named Nao Tomori suddenly appears before him. Their encounter reveals the destiny for wielders of special abilities. According to Maeda, this series will expand and improve the lot of shortcomings worldview than Angel Beats! güzel başladı. MC aşırı derece narşist bir karakter. lelouch'un ruh ikizi, arada bıyık altından light gibi gülüyor falan lol. anti-hero takılıyor ama tebessüm ettiriyor. karakteri güzel oturtmuşlar daha ilk bölümden. yan karakterlerde sevdirdi şimdilik 13 bölüm olarak gözüküyor ama Maeda 2-cour olabilir demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 özel güçleri olan liseliler dünyayı kurtarıyor. çok orjinal bir konusu varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 dünyayı kurtarmaca yok. kusursuz olmayan hatta pek bir işe yaramayan özel güçleri var sadece. büyük güç, büyük sorumluluk getirir falan yok yani. liselilik yapmak için gücünü sömürüyor MC mesela :P işte o özel güçler - birinci bölümden spo 5 saniyeliğine birisini possess etme ama aynı anda kendi bedeni knockout oluyor tek bir kişiye odaklanıp, sadece ona görünmez olabilme teleport olabilme ama teleport noktasını tam ayarlayamama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Evet ama bir noktada güçlerini geliştirip hadi dünyayı kurtarıyoruz moduna girerlerse çok vasatlaşır, animenin ilgimi en çok çeken yanı karakterlerin öyle aşırı süper güçleri olmaması. İlk bölümden pek bir olayı yoktu ya, MC nin ilk kısımlardaki tavırları filan komikti, ama onun haricinde bayağı sıkıcıydı. Yalnız gözlüklünün yeteneği nasıl teleport ya, superspeed tarzı bir şey sandım ben, teleport diyince ne alaka diyorum. Çeviri hatası filan mı var, gerçekten teleport mu diyordu? Yoldaki her şeye çarpıp, duvarlara toslayıp, merdivenden yukarıya fırlamak filan teleportla çok alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yok bu baya tear jerker tragedy olur garanti birde şöyle bir şey var. angel beats 13 bölüm olur. fanlar OMO SON KOSOMLORU OLMOMUS. POCUNG KOTO said: Maeda warning, the TV show will be held slower pace in the first 6 episodes, "people do not bored" -he said. adam böyle birşey demiş şimdi. 2-cour 26 bölüm fanların istediğini yapmasına rağmen millet hemen BOOOOORING çekiyor. zor iş valla :P ShadowFury o teleport kısmını ben de anlamadım, superspeed gibi ama duracağı son noktayı kontrol edemiyor gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 jun maeda ya forced drama ve gözyaşları olucağı garanti http://www.youtube.com/watch?v=tm7Xf9818FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 hitori demo yuku yo shinitaku natte mo koe ga kikoeru yo shinde wa ikenai to http://i.imgur.com/MpoOWJO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Ben bu "forced drama" durumunu tam oturtamadım aklımda biri iki satır anlatıp bi de örnek sahne çakabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 gördüğün zaman anlarsın zaten. durduk yere ortada bir şey yokken drama olması için drama çıkartan olaylar clannad after story izlediysen mesela dediğimi anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 kimi ga nozomu eien vardı öyle off. son oldu zaten sonra bir daha yeşilcam 70'ler yapımı anime izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 BabacumMostors said: Ben bu "forced drama" durumunu tam oturtamadım aklımda biri iki satır anlatıp bi de örnek sahne çakabilir mi kalitesiz drama işte. "bakın şimdi çok kötü bişeyler olucak ve hepiniz ağlıycaksınız tamam mı?" modunda drama yazmaya çalışma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 BabacumMostors said: Ben bu "forced drama" durumunu tam oturtamadım aklımda biri iki satır anlatıp bi de örnek sahne çakabilir mi Türk dizileri. Forced drama at it's finest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 sağda solda da okuduğum kadarıyla karakterlerin kendi durumlarından dolayı ortaya çıkan zorlujklara verilen tepkiler değil de yırtık dondan çıkar gibi bir anda konu ile alakasız bir şekilde hikayede kendine yer bulan dram oluyor öyle mi? mesela; Dram: A karakteri, motivasyon kaynağı farketmeksizin, bir faaliyette bulunuyor ve bu faaliyet sonucunda duygusal çöküntü gibi olumsuz bir durum içinde buluyor kendini forced drama: A karakterini siktiler öldü ve herkes buna ağladı bu örnekler oldu mu? yoksa eksik/fazla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 gibi evet laylom okul dönüşü yolda yürüyoru- BAM ARABA EZDİ GG gayet sağlıklıyım mutlu mesut yaşıyorum gayet sağlık- BAM MAGICAL AIDS GG vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 forced drama o demek değil yalnız üzücü sahnelerde izleyiciye gözyaşı döktürelim derken aşırı ağlaklık yapıp doğallıktan çıkma, güldürme raddesine getirecek şekilde melodrama kasmaları. anohana'da baya var böyle sahneler mesela. one piece'de de böyle sahneler çok. tamam anladık üzücü de bu ne diyorsun hikaye devam ederken araba ezdi falan tam buna girmiyor aslında. ama karakterin backgrounduna tragic eventler koyuyorlar genelde asspull şeklinde gibi çıkarabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 yok ya gayet o dediğim arabanın karakteri ezmesi değil tabi. karakterin durduk yere ezilmesini kullanıp zorlanan drama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 AnoHana gayet güzel dramaydı ya. Tearjerker kısmını abartmak için zorladıkları yerler oluyordu ama build-up güzel olduğu için ve dozajını ayarlama konusunda çok başarılı oldukları için beni çok rahatsız etmemişti. Kesişim kümeleri bayağı büyük olsa da melodrama ile forced drama farklı şeyler. Ama kaliteli drama denince Plastic Feels aklımda olan her şeyi overwrite etti ya. Drama için bu kadar güzel build-up çekilemez yani. Daha ilk bölümden "abi bak ben finalde senin ağzını yüzünü kırıcam, şimdiden kendini hazırla" mesajını inceden veriyor. O build-up üzerine de bütün dialoglar, bütün mimikler direkt olarak duyguyu izleyiciye iletme konusunda çok başarılı, sonuç olarak en ufak detay bile etkilemeye başlıyor. Alaksız yerlerde bile göz dolduracak kadar güzel işlenmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 abi imoutou'nun başına bi iş gelmeme ihtimali %1 falan ya https://i.imgur.com/UrT2uuh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Ciddileşmeye başladı sonunda. Yazarın ilk 6 bölüm yavaş geçecek oturun sızlanmadan izleyin sonra valla düzelticem lafını pek ciddiye alamamıştım ama cidden güzelleşecek gibi gözüküyor (tu) Neyse, 5 bölümü boşuna izlemememişim en azından ^^ 6 Collapse yanderenin abilitysi çıkar, imoutonunki farklıdır filan diyordum. Geleceği görme diye tahmin etmiştim hep. Bu bölümdeki rüyası, daha önceden Yusarin'in ekibe katılacağı bölümde something good will happen mesajı yazması filan gibisinden şeyler vardı diye foreshadowing veriyorlar sanmıştım. Super Saiyan moduna girip yıktı heryeri ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar