Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Lige ilk yarıdan havlu atan takımın taraftarları hangi yüzle dalga geçiyor lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Liebe said: Lige ilk yarıdan havlu atan takımın taraftarları hangi yüzle dalga geçiyor lan :D Bizim kültürümüzde düşene vurulmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 fenn said: Bundan sonraki senelerde fenerle Beşiktaşın şampiyonluk mücadelelerinde de spamlar durursunuz bunu rize ile 8. Lik mücadelesi yaparken ssfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Liebe said: fenn said: Bundan sonraki senelerde fenerle Beşiktaşın şampiyonluk mücadelelerinde de spamlar durursunuz bunu rize ile 8. Lik mücadelesi yaparken ssfds anı yaşamaya bak dostum bırak seneyi geleceği. ha birde azizin yaptırdığı 800 bin 4. yıldızlı formaya ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 lubeyle islak ruyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 anı yaşa diyen adamlar 31 puan geri düşüp 2 sene avrupaya gidemeyecek durumda olduklarında. bözöm öyöfö köpmöz vör diye geziyordu, bu ne yaman çelişki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yahu sen 31 kupa geriye dusmussun 31 puan dedigin nedir. yaman celiski seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 anı yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 bu arada ozan'ın hareketi cinayete teşebbüsmüş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 h2s said: Liebe said: fenn said: Bundan sonraki senelerde fenerle Beşiktaşın şampiyonluk mücadelelerinde de spamlar durursunuz bunu rize ile 8. Lik mücadelesi yaparken ssfds anı yaşamaya bak dostum bırak seneyi geleceği. ha birde azizin yaptırdığı 800 bin 4. yıldızlı formaya ne oldu? Artık torunu olan adamlarla zamanında aldığınız kupayla övünmekten vazgeçemeyenler olarak mı diyorsun bunu hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 gecen sezonun 3 kupasi var istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Gençler hadi kırmayayım sizi anı yaşamayı bırakayım geçmişe gideyim.olsun sizin 6-0 ınız var. Ha birde 3 yıldız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 tamam vurmayin oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 UEFA kupasiyla ovunmek her turkun gorevidir. Yuz yil gecse de turkiyeye bu gururu ilk defa yasatan takima ve kulube saygi duyulmasi gerekir. Siz bu mentalitede oldukca ne futbol ne ulke bir gram ileri gider. Fenerlileri anliyorum zaten ulkeyle bi alakalari yok, ama size ne oluyor? Ben avrupa'da yasiyorum gurur duyulacak zaten 4-5 seyimiz var, insallah siz de kupalar alirsiniz da hep beraber kutlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 YOK BE olm ne ovunecem sadece bir UEFA kupasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Lan Olm kafadan zorunuz mu var, övünmeyin mi dedim ben uefa kupasını mı küçümsedim? Mal mal çelişkilere düşüp saçmalamış olmayın diye uyarıyoruz, anı yaşayın derken 20 sene öncesiyle yatıp kalkıyorsunuz 3 kupa bilmemne diyorsunuz, belli bir karakter koyun ortaya ona göre tartışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 yine aptallik oluk oluk akmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Aziz Yıldırım 10 sene daha gitmez şimdi zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 dayim soyledi, trabzon sampiyon olmadan birakmam demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Bu arada fenerin evladı Emre ne sevinmiş öyle. Bu kadar mı acıtmış azizin kovması adsadads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 o vine'i diyosaniz golden onceki goruntu aslinda o, oyundan cikarkenki. ama iyi olmus sevinsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 nası ya 2-0 olunca sevinmedi mi. ben maçı izlerken öyle gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Neyin kafası bu ya. BAM sezonu Cimbom kümeye deniyordu sonraki 4 senede tonla kupa, CL turları vs. Yeter ki şu Dursundan kurtulsun kulüp gerisi gelir, relax. 1/2 sene evropada olmamak üzücü bir tek işte. Onu da 2008 yılından bu yana CL oynayamayanlar daha iyi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2016 Harbi 2008 ne ya. O yıl doğan çocuklara kamış & su sorusu geliyor emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar