df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 abi ben bu antepin kafasını anlayamadım maçta. 2-0 geride adam hala defansa yığılmış. o saatten sonra 5-6 olsa ne 2-0 kalsa ne ki skor'un üzerine yatıyorsun. ileri basınca da yetemezsin yüksek ihtimal orası ayrı ama şimdikinden daha kötü duruma düşemezsin. en azından denemiş olursun. şimdi haftaya eses e yenilse bittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 bu savunma ile yenilir ve düşerler gibi geliyor. ts 10 kişi falandı ama es-es dünyaları kaçırdı bu hafta. es-es düşceğine sivas ve antep düşsün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 önümüzdeki hafta sonu gs'yi tutacak fb'liler online mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 df said: abi ben bu antepin kafasını anlayamadım maçta. 2-0 geride adam hala defansa yığılmış. o saatten sonra 5-6 olsa ne 2-0 kalsa ne ki skor'un üzerine yatıyorsun. ileri basınca da yetemezsin yüksek ihtimal orası ayrı ama şimdikinden daha kötü duruma düşemezsin. en azından denemiş olursun. şimdi haftaya eses e yenilse bittiler. Adamları hapsettik kendi yarı sahalarının yarısına bile çıkamadılar, topun peşinde koşmaktan öldü adamlar ilk yarı zaten bi aşağı bi yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 h2s said: önümüzdeki hafta sonu gs'yi tutacak fb'liler online mı? Önce de dedim ben beşiktaşa karşı da bize oynadığınız gibi oynarsanız bizim kaçırdıklarımızı onlar affetmez, tarihi fark gelir. Bize karşı oynadığınızdan iyisini oynamanız zaten imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Derbilerde skor tahmini sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 tarihi fark bir turlu gelemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 muslera gitse gelecek de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 df said: abi ben bu antepin kafasını anlayamadım maçta. 2-0 geride adam hala defansa yığılmış. o saatten sonra 5-6 olsa ne 2-0 kalsa ne ki skor'un üzerine yatıyorsun. ileri basınca da yetemezsin yüksek ihtimal orası ayrı ama şimdikinden daha kötü duruma düşemezsin. en azından denemiş olursun. şimdi haftaya eses e yenilse bittiler. eses le ikili averajları eşitmiş ilk maçtan, şimdi averajda da eşitlenmişler. Yani 2-0da tutabilseler averajla esesin önünde olacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 h2s said: önümüzdeki hafta sonu gs'yi tutacak fb'liler online mı? En son Beşiktaş'ı tuttuklarında Bursa'ya yenilmiştik, o gün bugündür Bursa'yı hep yeniyoruz yanlış hatırlamıyosam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 valla ligin son 1-2 maçında beşiktaşın yenilmesini istemekle ligin 34 haftası boyunca fenerin rakiplerini desteklemek aynı şeyler değil gençler bence biraz kendinize bakın bu konuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 BJK'de Şenol Güneş'in kaderi işleyecek gibi geliyor bana. Farklı galibiyetli, hücum resitali sunulan galibiyet serileri; ardından saçma bir yenilgi. Fenerbahçe'nin BJK kadar hücum aksiyonu olmasa da savunmasının payıyla götürür bence, artı Perreira geç de olsa takımın hücum basiretini kırdı. Lig 10 hafta daha olsa Fener rahat alırdı şampiyonluğu Beşiktaş'ın; Osmanlı-Konya-Galatasaray maçlarından ikisi deplasmanken 9 puanla çıkması mümkün değil. Üstelik evindeki maç da ligin en iyi kontra takımına karşı. 7 puan lazım gerçi de şampiyonluğa koşan takım bu hesaplara girmez, 3'te 3 kafasıyla oynamaları lazım. Fenerbahçe bu tip yarışlarda Galatasaray'ın arkasındayken tökezleyebiliyordu ama Beşiktaş olması rakibin iştahlandırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Liebe said: valla ligin son 1-2 maçında beşiktaşın yenilmesini istemekle ligin 34 haftası boyunca fenerin rakiplerini desteklemek aynı şeyler değil gençler bence biraz kendinize bakın bu konuda :) bence aynı şey lan. neden son haftaya kalsın olum ligin başından beri puan kaybederek gelsin rakip işte ne güzel sdsaf zaten ligin başında büyük fark oluşsa bknz gs, son haftalarda kime yenildiği umrunda bile olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 ben zaten umursamıyorum ki, şampiyon olursak ne ala olamazsak da napalım artık yeni hoca yeni takım bu kadar oldu, boş kaleye kaçan goller de sağolsun kendi göbeğimizi yine kendimiz kesemedik derim üzülür geçerim de her sene biz şampiyon olalım 40 sene üstüste sürklase edelim türkiye ligi standart bir lig olsun gibi bir hayalim de yok sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 tr ligi zaten standart kötü bir lig o ayrı tartışma :D ben insanların, rakibi puan kaybetsin isteyenlere saldırmalarını saçma buluyorum sadece. tabiki kaybetsin isteyecek kim puan kazansın ister ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 kötü lig de işte standart değil en azından, "abi lyon yine şampiyon olmuş" ya da bu sene dortmund sürpriz yaptı şampiyon oldu tarzında şeylerin konuşulacağı bir lig değil :D yani en fazla bu sene beşiktaş da şampiyonluk yarışında dedirtiyor en azından o seviyede vasat bir lig değil sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Son haftada 2 şampiyonluk bıraktık, o yüzden sakin olmak lazım, Konya'nın 3. lük şansı bitse de Aykut yatmaz, rahat ve sakin olalım, bu sene 4. yıldızı takarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Liebe said: Önce de dedim ben beşiktaşa karşı da bize oynadığınız gibi oynarsanız bizim kaçırdıklarımızı onlar affetmez, tarihi fark gelir. Bize karşı oynadığınızdan iyisini oynamanız zaten imkansız. tarihi fark mı olur diyosun? 5 tane atar mı bjk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Deplasmanda 2 bile atsalar fark olur zaten ki fazla Bile olur tahminim 4 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 yekeyeke said: Son haftada 2 şampiyonluk bıraktık, o yüzden sakin olmak lazım, Konya'nın 3. lük şansı bitse de Aykut yatmaz, rahat ve sakin olalım, bu sene 4. yıldızı takarız. abi konya da konyasporludan cok besiktasli vardir..cok rahat yatarlar..fark olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 gs-fb rekabetinden dolayi tartismasiz tabi ki bjk sampiyon olsun istiyoruz, aylardir da bu boyle ama fenerbahce ilk defa cingenelesmedi bi sampiyonluk yarisinda, ya da besiktasin yaninda cok efendi kaldilar. kimse ustune alinmasin da bjk taraftari ve yonetim genelleme yaparsak cok cheap *bu sene*. paticikte de bunun ozetini goruyoruz esasen. bilemedim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 şunu diyeyim, gs eğer kasarsa fb maçında olduğu gibi bjk puan kaybeder ama yok bjk şampiyon olsun fb olacağına mantığıyla kasmaz yatarsa yer 2 tane. gerçi bjk'nin gs'den sonrada zor maçları var. konya, osmanlı eyvahlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Yatarlarsa yerde, yatmazlarsa ayakta hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 dikkat et altta kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 gs fener maçındaki gibi oynasın taraftar sahaya iner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar