Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

kizillelma

Öne çıkan mesajlar

abi ben bu antepin kafasını anlayamadım maçta. 2-0 geride adam hala defansa yığılmış. o saatten sonra 5-6 olsa ne 2-0 kalsa ne ki skor'un üzerine yatıyorsun.

ileri basınca da yetemezsin yüksek ihtimal orası ayrı ama şimdikinden daha kötü duruma düşemezsin. en azından denemiş olursun. şimdi haftaya eses e yenilse bittiler.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

abi ben bu antepin kafasını anlayamadım maçta. 2-0 geride adam hala defansa yığılmış. o saatten sonra 5-6 olsa ne 2-0 kalsa ne ki skor'un üzerine yatıyorsun.

ileri basınca da yetemezsin yüksek ihtimal orası ayrı ama şimdikinden daha kötü duruma düşemezsin. en azından denemiş olursun. şimdi haftaya eses e yenilse bittiler.

Adamları hapsettik kendi yarı sahalarının yarısına bile çıkamadılar, topun peşinde koşmaktan öldü adamlar ilk yarı zaten bi aşağı bi yukarı
Sosyal ağlarda paylaş

h2s said:

önümüzdeki hafta sonu gs'yi tutacak fb'liler online mı?

Önce de dedim ben beşiktaşa karşı da bize oynadığınız gibi oynarsanız bizim kaçırdıklarımızı onlar affetmez, tarihi fark gelir. Bize karşı oynadığınızdan iyisini oynamanız zaten imkansız.
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

eses le ikili averajları eşitmiş ilk maçtan, şimdi averajda da eşitlenmişler. Yani 2-0da tutabilseler averajla esesin önünde olacaklardı.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'de Şenol Güneş'in kaderi işleyecek gibi geliyor bana. Farklı galibiyetli, hücum resitali sunulan galibiyet serileri; ardından saçma bir yenilgi. Fenerbahçe'nin BJK kadar hücum aksiyonu olmasa da savunmasının payıyla götürür bence, artı Perreira geç de olsa takımın hücum basiretini kırdı. Lig 10 hafta daha olsa Fener rahat alırdı şampiyonluğu

Beşiktaş'ın; Osmanlı-Konya-Galatasaray maçlarından ikisi deplasmanken 9 puanla çıkması mümkün değil. Üstelik evindeki maç da ligin en iyi kontra takımına karşı. 7 puan lazım gerçi de şampiyonluğa koşan takım bu hesaplara girmez, 3'te 3 kafasıyla oynamaları lazım. Fenerbahçe bu tip yarışlarda Galatasaray'ın arkasındayken tökezleyebiliyordu ama Beşiktaş olması rakibin iştahlandırır
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

valla ligin son 1-2 maçında beşiktaşın yenilmesini istemekle ligin 34 haftası boyunca fenerin rakiplerini desteklemek aynı şeyler değil gençler bence biraz kendinize bakın bu konuda :)

bence aynı şey lan.
neden son haftaya kalsın olum ligin başından beri puan kaybederek gelsin rakip işte ne güzel sdsaf
zaten ligin başında büyük fark oluşsa bknz gs, son haftalarda kime yenildiği umrunda bile olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

ben zaten umursamıyorum ki, şampiyon olursak ne ala olamazsak da napalım artık yeni hoca yeni takım bu kadar oldu, boş kaleye kaçan goller de sağolsun kendi göbeğimizi yine kendimiz kesemedik derim üzülür geçerim de her sene biz şampiyon olalım 40 sene üstüste sürklase edelim türkiye ligi standart bir lig olsun gibi bir hayalim de yok sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

kötü lig de işte standart değil en azından, "abi lyon yine şampiyon olmuş" ya da bu sene dortmund sürpriz yaptı şampiyon oldu tarzında şeylerin konuşulacağı bir lig değil :D yani en fazla bu sene beşiktaş da şampiyonluk yarışında dedirtiyor en azından o seviyede vasat bir lig değil sdsfd
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Önce de dedim ben beşiktaşa karşı da bize oynadığınız gibi oynarsanız bizim kaçırdıklarımızı onlar affetmez, tarihi fark gelir. Bize karşı oynadığınızdan iyisini oynamanız zaten imkansız.

tarihi fark mı olur diyosun? 5 tane atar mı bjk?
Sosyal ağlarda paylaş

gs-fb rekabetinden dolayi tartismasiz tabi ki bjk sampiyon olsun istiyoruz, aylardir da bu boyle ama fenerbahce ilk defa cingenelesmedi bi sampiyonluk yarisinda, ya da besiktasin yaninda cok efendi kaldilar.

kimse ustune alinmasin da bjk taraftari ve yonetim genelleme yaparsak cok cheap *bu sene*. paticikte de bunun ozetini goruyoruz esasen.

bilemedim simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...